TISDAG

mariakraft.tumblr.com
 
Godförmiddag! Imorse vaknade jag upp och kände mig långt ifrån frisk och jag har verkligen inte tid att vara sjuk längre eftersom jag var nyligen sjuk. Så jag bestämde mig för att stanna hemma och kurera mig förhoppningsvis är jag bättre imorgon. Idag blir en lugn dag, ska försöka ta vara på dagen så mycket som möjligt och plugga men nu först ska jag och mamma ut på en kylig promenad. Ha en bra dag! 
xx

NY VECKA, NYA MÖJLIGHETER

 
Från igår då jag var och firade min brors dotter som fyllt 4 år, stolt faster! 

Denna vecka har börjat bra och hoppas veckan bara blir bättre och bättre trots allt plugg jag har. Är det något som är väldigt efterlängtat just nu men samtidigt så skrämmande är att om ett halv år går jag inte i skolan längre. Ska bli så skönt men samtidigt så läskigt för jag vet inte än vart jag hamnar efter skolan. Hoppas ni haft en bra start på veckan :-) xx

VECKAN SOM VARIT

Lite av veckan som varit, nu hoppas jag kommande vecka blir minst lika bra. xx

BABY




Såhär spenderade jag min lördagkväll igår, med finaste Eclara. Det finns då inget mer avslappnande och mysigare än att ha en liten bebis på ens bröst, aw så härligt det är! Idag ska jag ta vara på de otroligt fina vädret och bara njuta. Hoppas ni får en fin söndag! xx

LÖRDAG


Jag i torsdags.
Klänning - Åhléns // Skor - Johnny Bulls

Hej på er! Igår hade jag en lugn fredag eftermiddag och kväll, först träning med truppen 5-7 sen myskväll med Emil och vi tittade på någon komedi sedan somnade vi gott. Idag har jag jobbat på Friskis och om en timme ska jag och Julia på hockey för att se J20. Kvällen blir bara lugn och jag gör inget annat än att njuta. Hoppas ni får en fin lördag hörrni! XOXO 

INSPIRATION

 
ALLTSÅ har sådan stor lust att bara åka utomlands, en vecka, eller två eller några månader. En positiv sak är att jag ska till Magaluf sista maj, en resa inbokad. 

ONSDAG



Blus - STOCKHOLM // Byxor - STOCKHOLM 

Heej! Jag kan inte förstå att redan är onsdag? Dagarna går så himla fort! Men skönt för då är det snart helg igen, hihi. Ja jag har inte gjort så mycket mer än att gått i skolan och efter det träffade jag upp min barndomskompis Ninni för att ta en fika. Super mysigt! Hoppas ni haft en fin onsdag. Kram

MOROCCANOIL




359SEK från Bangerhead. 
Mitt hår är i stort behov av en dyrare hårinpackning just nu och därför beställde jag denna Box från Bangerhead.  Detta märke är något jag rekomenderar det är så sjukt bra!

MAGISK HELG



Sigges med jobbet i fredags!
Igår med bästa tjejerna. 

Har haft en sån härlig helg, verkligen tagit vara på den. I fredags åkte jag och Frida på Sigges med jobbet och det var super mysigt! Igår var det hockey och efter det hade jag och tjejerna ost & kex vin kväll. Hade så himla kul som alltid! 
Idag blir det bara att ta det lugnt och förbereda inför en ny vecka. 
xoxo


HÖJDPUNKTER FRÅN 2014

JANUARI
Början av 2014 var jag mörkhårig och mitt liv var i en ständig känslomässig berg och dalbana men livet hade sina fina stunder även där. 
 
FEBRUARI
Höjdpunkten under februari var självklart Stockholmsvisiten med min bästa vän Maria, Ron Pope och ett dygn i Stockholm var så himla mysigt! 
 
MARS
Såå liten vi var, första gången jag träffade Kaisa på Läkerol (Gavlerinken) helt oväntat och idag står vi varandra väldigt nära.
 
Jag & Frida hade en underbart härlig spakväll hemma hos mig, jag minns den som igår. 
 
I samma veva som det blev vår och ljusare tider blev även mitt hår ljusare och jag började må bättre.
 
APRIL
 
 April var en underbar månad för mig, jag åkte till Gävle och träffade Kaisa igen, hade en så sjukt roligt dygn där. Många fester vankades hemma med mina fina tjejer och började förfesta på balkongen eftersom det blev varmare.
 
 MAJ
Underbara maj, som med allt annat blev livet mycket bättre och roligare. Grillat, härligare väder, underbara fester, Stockholmsresan med klassen som blev lyckad, ja här kunde man inte klaga! 
 
JUNI

Björn Axén hårmodellvisningen, Lydia kom hem från USA, 95:ornas student med mera. 
 
 
JULI

Älskade juli, hudikkalaset, hann bli kär, underbara dagar på Maln & massa mer. 
 
 
AUGUSTI
Emil bjöd iväg mig till Stockholm ett dygn, massa 18årsfiranden, härliga sommardagar. 
 
SEPTEMBER

Skolan drog igång sista näst sista terminen på Bromangymnasiet, rutinerna var igång igen.
 Min otroligt fina klasskompis Jenny som förgyller mina dagar 
 
 
OKTOBER

Skottlandsresan säger väl det mesta om oktober då jag var borta halva månaden. Ångrar ingenting av att jag åkte, med världens resfeber innan resan är jag stolt över mig själv som tog mig igenom dessa två veckor.
 
 
NOVEMBER

Är min månad då jag fyllde 18 och hade massa firanden med nära och kära. 
 
DECEMBER - Julafton, juldagen, ett bra sista avslut av 2014.
 
Sammanfattningsvis har detta år varit väldigt väldigt varierande, jag har varit i en känslomässig berg & dalbana, rest, utvecklats som person, ja vad har jag inte gjort? Nu siktar jag mig framåt mot detta år 2015! Let's go!

SATURDAY 10






Dessa bilder beskriver väl en hel del om min avslappnade och sköna lördagseftermiddag. Jag och Sofia har verkligen haft det hur mysigt som helst, bubblade badkar, åt middag och bara myst på. Efter att hon åkt tände jag ljus och kröp ner i sängen. Kommer inte ihåg sist jag hade en sån här oplanerad men ändå sådan skön lördag. Puss

A BEAUTIFUL DAY



Idag är en sån här ta-de-lugnt-bli-om-pysslad-dag med Sofia! Hon slingar just nu min utväxt och senare ska vi bubbla badkar och bara mysa hemma hos mig. Snacka om riktig kvalitetstid! Underbart!
Sådana här dagar måste jag göra mer utav under detta år. xx

HEJDÅ MITT SISTA JULLOV




Spenderade min sista dag på mitt jullov med finaste Felicia igår, vi strosade runt på stan också gick vi på Dackås och åt. Det var hur mysigt som helst och igårkväll stack jag och tränade truppgymnastik och det märktes att man inte tränat på ett tag men ack så taggad jag var! Ja, nu är det bara att räkna ner dagarna tills man tar studenten. Känner mig så redo för det nu! xx


IGÅR





Igår gick jag, Johan och mamma ut och åt på medelhavskällaren och det var hur gott som helst! Jag tog oxfiléplanka och till efterrätt friteradcamembert med varm hjortron. Mums! Börjar få lite smått panik över att snart börjar skolan igen, usch det är så otroligt skönt att vara ledig! Styra sina egna dagar, tur att man tar studenten om sex månader. XX

SÅ MYCKET INSPIRATION, SÅ LITE TID

 
bubbelsoda.tumblr.com
 
xx 

IDAG




Igår kom min faster och hennes man samt kusin och kusinbarn från Västerås på besök, så mysigt och efterlängtat var det! Vi gjorde trerätters och jag stod för förrätten och sedan tog vi det bara lugnt. Jag, kusin, kusinbarn och faster badade i vårt bubbelbadkar och drack vin samt pratade om allt. Hur härligt är inte sådana stunder? Sådana saker bör man göra oftare. 
Idag har vi varit vid våran stuga och visat vår nya väg och efter det blev det hockey. En underbart mysig helg!

VAD JAG SKULLE BEHÖVA NU

 
Det är en utomlandsresa, bara få ny energi, upptäcka en ny miljö, göra något annorlunda. Mitt 2014 slutade inte så himla lyckligt (igår dock) men dagen innan, vilket har fått mig att känna mig omskakad. Men det innebär väl att mitt 2015 bara kan bli bättre. Jag är otroligt tacksam över att jag har sådan underbart fin familj som alltid finns där och stöttar samt otroligt stolt över att jag har sådana underbara vänner och slutligen lyckligt lottad som har en sådan fin kille som Emil. 
 

NYÅR 2014










Dessa bilder får sammanfatta nattens bravader. Hade ett super härligt avslut av 2014 med de bästa tjejerna! Efter krogvisiten strosade jag och min fina kille hem till honom i det stjärnklara mörkret. Har inga speciella nyårslöften men jag vill verkligen försöka göra det här året Guldvärt genom att jag väntar mig studenten, balen och massa andra oförglömliga upplevelser. 
Ta hand om er! XX

RSS 2.0