BEKÄNNELSER

Jag ligger fortfarande i en kraftig influensa så för att inte bloggen ska bli bortglömd tänkte jag bjuda på några bekännelser.
 
Jag är en person som analyserar väldigt mycket, jag är väldigt djup och grubblar väldigt mycket på saker & ting.
 
Idag har jag och Oscar varit tillsammans i 7 månader och 6 dagar, helt underbart!
 
En bra dag är att få vakna upp och solen lyser igenom persiennerna, det är sommarlov och jag ska göra något bra utav dagen!
 
Förut hatade jag att läsa böcker, det var typ det tråkigaste jag kunde komma på. Nu tycker jag det är väldigt avkopplande och jag har börjat läst lite mer böcker. Det är jätte kul!
 
Enda sedan jag har varit liten har jag alltid börjat dagen med en stadig frukost, jag kommer nog aldrig sluta med det! Det är så nyttigt och bra.
 
Jag är nöjd med mitt liv som det är nu, jag har en underbar pojkvän, jag har underbara vänner och en fantastisk familj. Love!
 
Jag har väldigt höga krav på mig själv när det gäller skolan, vill försöka göra så bra ifrån mig som möjligt.
 
Jag älskar att prata om allt mellan himmel & jord, jag tycker om att diskutera och lyssna på andra och även säga mina åsikter.
 
Jag är usel på att ljuga, varje gång jag ska ljuga för jag har överraskning eller så då slutar det alltid med att jag står och tok flinar. Hihi det är bra, vem vill vara bra på att ljuga egentligen?
 
Jag är väldigt ärlig och ibland kan jag säga lite för mycket vad jag tycker.

CRAVINGS

 
Fick syn på dessa snygga örhängen och jag blev helt kär, hur enkla och stilrena som helst och passar till allt. Jag ska givetvis unna mig ett par av någon sort när jag har lite pengar över har en känsla av att dom är ganska dyr.

SJUKSTUGA

Ligger i mitt nya rum och bara njuter. Har precis fått tillbaka livslusten efter att ha mått bokstavligt talat skit, fy vad jag har varit dålig. Kan iallafall sitta upp nu utan vidare besvär. Hoppas ni alla andra får en trevlig kväll!!


FREDAG 22/3

Var så skönt att vakna upp och veta att det är fredag idag, men dagen blev inte alls som jag tänkt mig. Jag fick gå hem från skolan efter en lektion för att jag har fruktansvärt ont i bröstkorgen och väldigt hängig. Så typiskt! Så denna helg spenderas hos pappa och ska göra allt för att bli frisk. Ha en trevlig dag!


SNYGGA BIKINIS

Vill bara beställa några bikinis och få lite sommarkänsla.
HM, Nelly.com
 
 

SERIER

 
Att följa en serie kan vara något av det skönaste som finns. Här är lite tips på vad jag föredrar för sorts serier, jag har dock inte sett alla. Jag har sett; Gossip Girl, Sex And The City, Vampire Diaries, One Three Hill. Ska se klart Gossip Girl, Vampire diaries och One Three Hill nu först innan jag börjar med något nytt! :)

A GOOD DAY

Invigde mina vita jeans som jag fick av min pojkvän igår och jag trivs så himla bra i dom!! Helt klart mitt nya vår-klädes-plagg!


MYSFIKA

inviger min nya kopp nu med mitt goda té, det är en väldigt bra kombination. xoxo


LEXINGTON

Oscar kom och överraskade mig med 2 lexington muggar och ett par vita Dr Denim jeans!! Det är sådana här tillfällen som man blir så otroligt glad när man får något spontant sådär, allt ifrån komplimang till presenter eller vad som helst. Jag älskar överraskningar! Är världen gladaste :-)


MEXIKANSK LASAGNE

mamma briljerade i köket och idag stod de mexikansk lasagne på bordet! Hur gott som helst och jag måste bara tipsa er det här.

4 portioner
2msk smör eller margarin
450g kycklingfilé i små bitar
1 gul lök hackad
1 grön paprika hackad
1msk vetemjöl
1dl vatten
1dl grädde
5dl riven ost
1 paket Wrap tortilla original
1 påse fajita spice mix
1 burk garlic salsa medium

Bryn kyckling, lök och paprika. Strö över mjöl och kryddmix över pannan. Därefter späd med vatten, grädde och salsa. Låt koka/stekas i 5-10 min.
Varva tortilla, ost och kyckling fyllning. Börja och sluta med tortilla.
Strö rikligt med ost över den översta / sista tortillan.
Gratinera i 200grader i ca 20 min.
Mums!!!


NYA SAKER JAG VILL UNNA MIG SJÄLV

 
 
Jag tycker det är så oerhört rogivande att bara sitta och titta in på massa Tumblr bloggar, dessa bilder har jag tagit därför att jag skulle vela köpa allting. Nya shorts, ny bikini, ett fint halsband, unna mig ett par fina rosor till mitt ny fina rum hos pappa, utöka virkade shorts plaggen, en fin tröja. Det är saker som jag precis skulle vela köpa!

MONDAY 19/3


EN DEL AV HELGEN I BILDER

1, Senaste solo idag. 2, Härlig utsikt från Ljusdal på lördagen. 3, Jag och Oscar myste till med varm choklad och marshmallows på lördag kväll. 4, Kvalitetstid med mig själv


SÖNDAG KVÄLL 17/3

Ett tips! Köpte det här téet på Ica maxi häromdagen och det kostade bara 19:50 kr och det smakar sjukt gott!! Rosa gulligt fint paket, kunde inte motstå. Jag sitter precis och pluggar matte och dricker det på sidan om, hur gott som helst!!


SÖNDAGENS LÅT

 
 

FINT

davisjulia.tumblr.com
I sommar blir det slingor iallafall, så man får en sådan fin hårfärg som på bilderna. Dööör! En skjorta och ett par nya shorts skulle inte skada heller för den delen. Mums! 

DRÖMMER MIG BORT...

 inspo från davisjulia.tumblr.com/
Hur härligt vore det inte med en utomlandsresa nu?!  och få njuta av lite värme och mysa av utomlandskänsla. 
 
 

ÅH EN SÅDAN UNDERBAR DAG

musik, godis, sol och min pojkvän, så mysigt!! såhär ser ni hur jag spenderar min lördag. Ha en trevlig dag och ta vara på dagen!


Friday 15/3

har haft en jätte skön dag idag, 2 lektioner och sedan spenderade vi resten av skoltiden på museet. Har precis ätit upp mina 4 kiwisar och nu njuter jag bara av att det är helg!! Trevlig helg på er alla! xoxo


TEXAS

äventyret blev igår att bjuda ut min man på Texas, det var super mysigt!! Idag är det fredag och det menas med helg. Super skönt!!


GRATTIS!

sitter just nu i sängen och Oscar dricker champagne som han fått av mig och njuter av att vara 18, jag är så glad för hans skull!


GRATTIS MITT HJÄRTA

Idag fyller min älskling 18 år och imorse firade jag honom med champagne frukost och lite presenter, ikväll ska jag ta ut honom på lite äventyr. Jag skriver om det senare! Jag älskar dig Oscar ❤


EFFEKTIV KVÄLL

/ we♥it
 
Har hänt mycket spontant ikväll kan börja med att säga att Oscar kom hit och vi bestämde oss för att gå och träna. Vi tränade i cirkus en timme därefter begav vi oss mot solariumet och solade en kvart var, jag fick en hel del färg faktiskt. Så det var super skönt! Har precis druckit upp min hemma gjorda smoothie som innehöll: blåbär, hallon, banan och youghurt och en skopa havregryn som man mixar tillsammans. Såå gott!
Godnatt på er!

SAFE HEAVEN / TRAILER

 
 
 
Jag tycker det är jätte kul när man får syn på nya filmer som har kommit ut eller ska komma ut och den här filmen tyckte jag verkade jätte bra och en väldigt romantisk och mysig film! Vad jag förstod så är det biopremiär den 5 april! Måste seeee!

TIPS TIPS!!

 
 
Jag älskar att ge tips och råd, för jag vet hur kul det är själv när man får höra något tips. Så här ger jag er lite tips, ifall ni gillar att nätshoppa så ta del av www.gratislandet.se där ni har möjlighet att få rabatter på nästan vilken sida som helst! Go!

NYTT FRÅN BIKBOK

Ny tröja från Bikbok från 299SEK, hur skön och fin som helst! Går att använda till fest som till vardags. Jag har verkligen haft en super bra dag idag. Dels har jag namnsdag idag (Victoria) och sen fick jag B+ på juridik provet oväntat nog. Idag ska jag bara vara hemma och plugga och ta det lugnt. Ha en fortsatt trevlig dag!


INSTAGRAM

instagram @ jonssonvictoria


MONDAY 11/3

Har haft en helt okej dag idag, steg upp och gjorde mig iordning för skolan och det har bara rullat på. Klockan 14:30 har jag klipptid och det är typ en av det fräschaste sakerna som finns. Att få gå och klippa topparna och fräscha till håret, så nu ska jag bara äta något lätt och vidare mot frisören! Inte ofta jag knäpper outfits men kände för det idag :) tröja - Jlindeberg, jeans - Gina tricot


NY VECKA, NYA TAG

 
Ja då har sportlovet nått sitt slut, imorgon är det måndag och ny vecka. Det känns inte ens som att jag ska till skolan imorgon, men det är bara att bita ihop och tänka att om 3 veckor har vi påsklov! Hoppas ni alla där ute har haft en otroligt bra vecka och hoppas ni får en trevlig vecka framöver :) xoxo

mitt sportlov 2013

Har haft ett super härligt sportlov och gjort någonting princip varje dag! Umgåtts med familjen, pojkvän och mina otroligt underbara vänner. Bättre än såhär kan det inte bli!


STORT TACK!

 
Den här tjejen hade en tävling på sin blogg där man kunde få vinna en design till bloggen, jag bestämde mig för att vara med och några dagar efter fick jag en kommentar av att det var jag som vann, jag blev jätte glad och nu som ni har märkt har jag en helt annan design tack vare Bianca! Eftersom hon varit så duktig så tänkte jag länka hennes blogg för att hon har en väldigt intressant och läsvärd blogg! :) www.biancas.nu

GIRL-NIGHT

igår vankades det festligheter för vår kära Julia Hallgren, det blev middag som var jätte god! Därefter efterrätt och sedan blev det massa dans, sång och skratt. Strax innan 11 begav vi oss upp till mig och fortsatte festen här! Hade det jätte trevligt, tack för igår allihopa!


SÅ FÅR DU HÅRET ATT VÄXA FORTARE

Var inne på veckorevyn.com och fann dessa bra tips, bör läsas om ni vill få ett friskare hår!
 
 
Ät rätt
Vill du att ditt hår ska växa och må bra är det viktigt att du äter en nyttig och allsidig kost och får i dig alla nödvändiga vitaminer, mineraler och antioxidanter. Undvik eller dra ner på så kallad skräpmat som innehåller mycket fett och salt. En del vitaminkomplement kan också boosta din hårväxt, särskilt B-vitamin, betakaroten och silica.


Skäm bort med återfuktning
Ditt hår behöver rejält med fukt för att hålla sig friskt. Se därför till att du lägger en hårmask med jämna mellanrum, gärna en gång i veckan. Satsa på en som är anpassad efter din hårtyp. Applicerar du inpackningen i handdukstorkat hår och låter den verka i en varm frottéhandduk blir den ännu mer effektiv. Satsa gärna på varianter som innehåller sheasmör eller avokado-olja, som hjälper dina hårstrån att inte brytas av. 

Massera mera
Precis som din kropp mår ditt hår bra av en massage då och då. Eftersom din hårbotten är täckt av ett lager smuts, gamla hudceller och olja kan hårstråna ha det svårt att växa igenom detta. Ge din hårbotten en rejäl massage i ett par minuter när du schamponerar i duschen. Då blir din hårbotten riktigt ren! Massagen sätter också fart på hårsäckarna och blodtillförseln, vilket speedar på hårväxten ytterligare.

Låt ditt hår vila

Att stylingverktyg som din fön eller locktång sliter på hårstråna är knappast någon hemlighet. Se därför alltid till att du applicerar en värmeskyddande produkt innan du börjar styla loss. Allra bäst mår ditt hår ifall det får självtorka. Känns fönen som ett måste, kanske du kan ge ditt hår en ledig dag i veckan från stylingen? Ett annat tips som sägs motverka att håret bryts av är att sova med håret uppsamlat i en hög, lös tofs.

Relaxa
Att stressa mindre är viktigt för din hälsa, men visste du att vardagsstressen kan ha en förödande effekt på ditt hår? När du är jäktad minskar tillförseln av näringsrikt blod till hårsäckarna, vilket gör att ditt hår mår sämre och också växer mindre. Vill det sig riktigt illa kan du utveckla stressjukdomen alopecia areata, vilket innebär att du kan tappa allt ditt hår.

Toppa regelbundet
Att klippa håret var 6-8:e vecka får det inte att växa snabbare. Men däremot ser den regelbundna toppningen till att ditt hår håller sig friskt. Att vänta 3-4 månader mellan varje frisörbesök innebär visserligen att ditt hår hinner växa ut längre men eftersom dina toppar troligen är så slitna då måste frisören klippa av mer hår än om du hade gått på regelbundna toppningar varannan månad. Att klippa lite ofta ger alltså ett friskare – och längre – hår på sikt.
 
Källa: veckorevyn.com
 
 

MY HOME

Efter att ha besökt min kära broder Marcus med Oscar så åkte vi ut till mitt hus som håller på att byggas upp, imorgon blir de Sundsvall för lite shopping igen!!


LOVE

Mannen i mitt liv. ❤


EN SOLIG ONSDAG I MARS

Jag fortsätter njuta av lovet i dess takt, har strosat lite på stan idag också, och nu trotsar jag blåsten och sitter med öppet fönster i vardagsrummet och njuter av den varma vårsolen med jordgubbar och musik. Puss!


LUNCHDATE MED EN EFTERLÄNGTAD VÄN

 
 
Godkväll! Det är väldigt skönt att ha sportlov må jag säga, idag klev jag upp i skaplig tid och åt en rejäl frukost och sedan fick jag spontanbesök av min kompis Ninni därefter gjorde jag mig iordning för en lunch-date med efterlängtade Julia, hon bjöd mig på lunch på Waynes efter det gick vi runt på stan och strosade. Det var hur härligt som helst att få träffa min saknade vän Julia. Hoppas ni alla andra har haft en underbar dag :) kram!

ATT VAKNA UPP I DETTA LJUS

Idag är det måndag och jag har sportlov. Hur bra är inte det?! I fredags skrev jag företagsekonomi prov och strax därefter fick jag ett efterlängtat sportlov!! I lördags var jag och Oscar samt hans familj till Sundsvall och jag shoppade till mestadel till mitt nya hus hos pappa. Därav bilden som jag knäppte på söndagsmorgonen när jag vaknade upp hos pappa för första gången i mitt nya hus. Det var en härlig känsla!


RSS 2.0