ÄNTLIGEN HELG



Såhär har jag sett ut idag! Har haft en väldigt seg dag i skolan men äntligen så är det helg! Ska bara ta allt som det kommer, hoppas ni andra får en fin helg! 

BAD THURSDAY

 
davisjulia.tumblr.com
 
Hallå! Jag har så otroligt mycket att dela med mig av här på bloggen men jag måste tyvärr prioritera skolan just nu och har därför inte hunnit med så mycket tid åt bloggen. Men jag har lite nytt att visa dvs hämtade ut mina Johnny Bulls igår. Ni kan ju tänka er min glädje, så jävla snyggggga! Otippat att jag skulle få skavsår det första jag gjorde när jag satte foten i dem men idag gick jag med bomullsrondeller igentejpat på foten och traskade runt i skolan mellan 8-16 det kändes kan jag lova. Men vill man vara fin, får man lida pin. Eller hur?!
Hoppas ni andra haft en bra torsdag!
XOXO

SLUT SOM MÄNNISKA



Avverkade ett 75 minuters medelpass idag och jag är helt slut. Älskar känslan efteråt, just nu sitter jag och äter lite kvällsfika så jag får i mig lite ny energi därefter ska jag ge mig på några antal squats sedan sova. Underbart! 

BEHOV

 
Gina Tricot

Har ett sådant sjukt begär av att köpa nya kläder, jag måste ha nya tröjor, nya jeans, nya skjortor osv. Tänk om man kunde klicka hem allt från Gina Tricot ovan!

TISDAG



Idag har varit en sådan trött dag, jag måste bli bättre på att lägga mig i tid. Är såå trött! Slutade vid två tiden och nu är jag bara hemma och återhämtar mig för ikväll ska jag köra ett pass på Friskis och eventuellt gymma. Det behövs! Hoppas ni har haft en bra tisdag!
XOXO

BREAKFAST TIME




Godmorgon! Eller goddag kanske man ska säga nu :-) har precis tryckt i mig frukosten ovanför, såå gott! Jag skulle kunna leva på frukost till varje måltid. Idag ska jag fira mitt brorsbarn Minna som fyllt 3 och eventuellt besöka Friskis&Svettis för ett pass. Hoppas ni får en fin söndag!! 
XOXO

AVSLUTA MENINGEN

 
 
Det här året ser jag fram emot… Att fylla 18, att ta körkort, att fira alla mina vänner som fyller 18, att resa mycket,

Den filmen jag skulle kunna se om 1000 gånger är… Dear John

Jag har största crushen på… Damon i Vampire Diaries

Det finns en sak jag inte kan leva utan… Inte en sak, men min familj och mina underbara vänner. 

Jag skrattar alltid åt… saker när jag är övertrött och hybris

Det finns en låt som alltid gör mig på bra humör...  Dimitri Vegas - Mammoth, Tsunami - Dvbbs. Får alltid mig att känna motivation till livet

Pinsammaste saken jag någonsin gjort… Kan inte komma på de specifika pinsammaste jag gjort för jag kan klumpa till mig lite då och då, haha!

Om jag var tvungen att leva på en maträtt resten av livet… Så hade det blivit tacos

Om jag var tvungen att flytta till ett annat land skulle jag flytta… Till USA

Om du fick önska dig vad som helst, vad skulle det vara då… Då skulle jag önska tillbaka livet i människor som gått bort ifrån mig och min familj och att livet vore mer rättvist för oss alla.


EN RIKTIGT TREVLIG FREDAG



Hade en sådan himla bra kväll igår. Umgicks med Rebecka och Emelie och därefter somnade jag väldigt gott inatt. Idag har jag bara tittat på min brors hockeymatch och nu har jag precis ätit upp min fantastiska goda middag som bestod av laxfilé med cremefraice täcke med tomater. Det är så himla skönt att ha mammas lägenhet för mig själv nu en vecka. Det behövs verkligen! 

ALEXANDRA BRING VILKEN INSPIRATION

http://alexandrabring.se/2014/01/24/det-har-med-mat/
 
Alexandra Bring är en riktig inpiration inom de flesta kategorier här i livet. Så som träning, ideal, mat, tips osv. Ta er tid och läsa hennes inlägg om hur mycket vi bryr oss om vad alla andra tycker och tänker osv, man ska följa sin egna väg helt enkelt och lyssna på vad som själv får en att må bra. Vi alla är olika, och vilken tur att vi är det tycker jag!

THANK GOD IT'S FRIDAY



Hallå på er! Äntligen helg igen! Har nämligen mammas lägenhet för mig själv i en vecka så det känns jätte skönt, ikväll ska jag på Oleary's med Emelie och Rebecka och titta på HHC-Visby live. Ska bli spännande! Hoppas nu får en fin start på helgen kära läsare!

VOLUSPA




Det här måste ju vara en av de godaste ljusen som finns, luktar så otroligt gott! 
Förövrigt har jag en väldigt seg skol dag idag då jag haft 4,5h hål och ska iväg till skolan nu för ytterligare 2h. Hoppas ni får en fin torsdag. 
XOXO

FÖRÄNDRINGAR

 
Som ni kanske ser så är min blogg på lite ompyssling, det är dags för en uppfräschning tycker jag och turen är den att jag har Bianca Gonzalez Lindström som står för min blogg-design och är så otroligt tacksam för det! Framöver kommer ni förmodligen se lite nya förändringar, det kan bara bli bättre!!

TIPS MOT FINA ÖGONFRANSAR




Jag har ofta fått frågan om hur jag kan ha sådana långa ögonfransar och jag gör faktiskt inget speciellt alls med dem. Jag är dock väldigt rädda om dem så de jag kan tipsa er är att köpa Vaseline och smörja på fransarna varje kväll innan du ska sova. Du kan tänka dig som att de är som hårinpackning för håret är det för ögonfransarna. Det slits nå otroligt mycket av vårt maskara-användande. 

ONDSDAGSINSPO

mariakraft.tumblr.com / davisjulia.tumblr.com

Startade morgonen med en skön sovmorgon till halv tio därefter en lång dusch och en bra frukost. Skola mellan 11:45-13:30 och därefter spenderade jag någon timme med Anna. Vi åkte ner på Delightful och hon tog hål i naveln och jag gjorde de jag verkligen älskar - Spraytanade mig. Är så otroligt glad för att spraytan finns så man slipper gå och vara blek på vintern och framförallt att det inte är nå farligt mot huden och att de är såå mycket bättre än brunutansol. Hela min kväll kommer att spenderas åt att plugga, det är väl det enda mitt liv består utav just nu. Har så gräsligt mycket i skolan rent ut sagt. See you!
XOXO

EN BRA ONSDAG



Såhär ser jag ut idag, topp från Gina Tricot - halsband - KappAhl

Hoppas ni får en fin dag för det är ni alla värda! 

EN TISDAG I JANUARI



Har fått mer foton från fotostunden med Frida därav bjuder jag på denna. 
Ni vet den där lyckan som spelar in i en för bara småa saker? När man känner sig sådär jätte glad och till och med lite hybris? Så har jag känt idag. Småa ting kan bidra med stor glädje. Har gått med oro och trötta ögon men efter att jag fick sluta skolan kl 11 så rullade dagen bara på och vips så blev det en väldans bra dag! Nu ska jag inta sömnen och se framemot en väldigt skön dag då jag har en lektion mellan 11;45-13:30. Klagar inte! Hoppas ni haft en fin dag kära ni. Jag har så mycket inlägg att bjuda på framöver! 
Stay tuned, XOXO. 

WANT


Hur sköna skulle inte dessa vara att sätta på sig nu i vinterkylan? Från Nelly.

TRE FINA

 
Från Bondelid, MQ

SUNDAY SUNDAY



God dag! Försökte sova ut men vaknade vid 10 full med energi väldigt märkligt eftersom jag somnade vid halv fyra imorse efter att ha haft en väldigt märklig och konstig kväll. Idag blir det bara att förbereda sig för morgondagen och eventuellt hockey. En klassisk söndag så att säga! Hoppas ni får en fin söndag :-) 

JA



Livet hörrni. Glöm inte bort att acceptera situationer som de är och försök att göra det bästa av just nuet. 

KÄR

 
499SEK från Nelly.com

SATURDAY




Från idag. Idag bestämde jag mig för att sova ut, efter att ha varit vaken till halv fyra imorse. Men hade en bra kväll som sagt! Idag har jag ingen aning vad som sker, men jag njuter av att bara ta de lugnt just nu. Önskar er alla en fin lördag :-) 
XOXO

NEW IN

 
                 1099SEK
Vad tycks? Impulsköp så ni anar inte men ack så nöjd jag är!

BILLIGT MEN SNYGGT, BRA KOMBINATION

 
Att komma billigt undan med snygga träningskläder tycker jag Gina Tricot lever upp till i alla fall, väldigt fina kläder till bra pris!!

TORSDAG 16/1

1. Bild från idag då jag och tjejerna stod och väntade på bussen. 2. Två toast och en kopp te i min favorit kopp från Lexington fick stå för mitt mellanmål igår. 3. Mitt nya påslakan-set kom hem för någon dag sedan och är så nöjd, troligtvis beställer jag samma set i grått med. Love stairs! 4. Bild som Frida tog på mig för någon dag sedan.
 
Förlåt för att jag inte har uppdaterat så bra på senaste men jag känner hellre för att komma med ett riktigt bra inlägg än ett halvt sådär ogjort/oklart. Jag har haft så sjukt mycket plugg denna vecka och det bara fortsätter så skolan är prio 1 i mitt liv just nu. Men igår tog jag en paus och hängde med fina Rebecka istället och tittade på hockey när HHC vann med 3-0. Efter det blev det sleepover hos min fina bror Niklas. Idag vaknade jag och var inte på det bästa humöret då jag blev påmind om att det var torsdag och jag går 8-16 + idrott och sådär. Kände bara för att krypa ner under täcket igen, men nej jag bet ihop och försökte tänka positivt. Positiva tankar, positiva handlingar! Hoppas ni har haft en grym vecka, älskar de kommentarer jag får från mina fina läsare. Puss på er, bloggar för min egen skull men själva bloggandet blir så mycket roligare när jag även får så fina kommentarer.
 
XOXO

HAPPY DAYS




Två bilder från fotostunden jag och finaste Frida hade för några dagar sedan. Blev super nöjd, tack min vän!

TIPS TILL ALLA HÄR UTE MED KROSSADE HJÄRTAN

 
 
Jag själv har gått igenom en fruktansvärd hjärtesorg och när jag mådde som sämst fick jag den här länken av en fin vän (Anna) att läsa och faktiskt, så hjälpte det mig lite granna i stundens ledsamhet. NU när jag står här på mina två ben och känner mig starkare än någonsin så vill jag dela med mig av denna länk till er här ute som kanske har fått ert hjärta krossat. Det är så läkande att läsa massa texter och vad det än handlar om, bara läsa. Det är ren terapi för mig och kanske för er andra.
 
http://rodeo.net/niotillfem/2013/04/att-komma-over-nagon/

TODAYS



Spenderade några timmar på ishallen och tittade på j20 därefter spontanbesökte jag fina Frida för några timmars mystime. Det behövdes verkligen. Just nu ligger jag i sängen och ska till och sova och hoppas på en bra morgondag.


För just nu känner jag mig så oerhört less på en hel del saker så det enda jag har lust med är att ställa mig ute och skrika ut all min inre ilska jag har. I en längre tid har jag gått med så obeskrivligt mycket känslor i mig, bra som dåliga. Snart kommer de explodera, för jag har så mycket känslor och därav en hel del ilska som jag skulle behöva få ut med. Så mycket man bemöts av varje dag, så mycket intryck, så mycket känslor oavsett vad det än handlar om. Men det enda som skulle få mig att må mycket bättre är att få lätta på mitt inre bagage som är fullt med ilska och besvikelse på folk. 
Jag tackar än idag min blogg för här har jag rätten att då skriva ut mina känslor för min egen skull. Nu ska jag dra täcket över ansiktet och... försöka komma till ro och somna. Godnatt på er!

EN BRA MORGON



Vaknade upp i skaplig tid och gjorde en rejäl frukost. Har varit ute och tagit vara på de fina vädret och det är så skönt när solen sticker fram. Man blir så glad! 
Hoppas ni får en bra lördag.

FREDAG 10/1



Älskar att komma hem från skolan och bara tända ljus och pusta ut. Älskar min trebenslampa från Clas Ohlson, älskar känslan av att det är helg, älskar toppen jag fick låna av Frida idag från Bondelid. 

Älskar. 
Förutom det så har jag haft en bra början utav helgen. Spontan hängde med Johan och Pontus ikväll och nu ligger jag i sängen och ska sova. Skön fredag! Hoppas ni andra haft en bra fredag :-) 
XOXO

TORSDAG



Drog en spontan sleepover hos Frida. Ligger i sängen och myser bara, behövde verkligen träffa henne nu! Annars har det varit en bra dag för att vara första dagen i skolan som jag gick mellan 8-16. Men det har gått ovanligt bra. Skönt! Hoppas ni haft en bra dag fina ni. 
Pussar 

LITE NYTT



Turkosa ljus från Åhlens.
Body mist Mango från Body Shop
Skrubbhandskar (underbara)

7 JANUARI


Jeans- Gina Tricot / Tröja- HM / sjal - KappAhl

Idag har jag spenderat så gott som hela dagen på stan, har uträttat en hel del och så fick de följa med lite nya prylar med som jag visar er i ett inlägg lite senare! 

TUESDAY



Från gårdagens kvällsmys

Låg och tittade på Paradise Hotel, åt toast och drack oboy och bara tog det lugnt i min ensamhet. Rätt så skönt faktiskt 

DET BÖRJAR GÅ FÖR LÅNGT

 
 
Jag är glad att jag har min blogg och att jag skriver för min egen skull och inte någon annans. Just nu har jag lust att skriva om en viktig del som många blir mer eller mindre påverkade av. Att hänga ut någon på internet. Jag förstår inte vart respekten har tagit vägen hos människor idag.
Jag har Twitter och jag ser ständigt, varje dag folk som hänger ut folk på Twitter. Jag blir så djupt jäkla arg inombords, hur kan man ha mage att göra detta? Idag tror folk att man kan skriva ut vad man vill och säga vad man vill, men faktiskt så är det inte så och det gör mig så oerhört ledsen att det förekommer. Jag har sett personer som knäpper kort på vad någon annan skrivit och gör princip narr av den personen. Skulle vela ifrågasätta varför man gör så, har man så tråkigt så man tycker det är roligt att skratta åt andra och dessutom måste publicera det så andra ser? Nej jag kommer aldrig förstå mig på detta. Det enda sättet för att veta vad man själv tycker om det är att sätta sig själv in i situationen, skulle jag bli glad om någon skulle göra såhär mot mig? - Nej, därför ska man inte få göra det på någon annan heller och det är därför jag skriver om det här, för jag tycker det är fel. Jag skulle bli oerhört arg och ledsen om jag skulle se någon göra såhär mot mig. Folk måste börja tänka på vad man skriver och vad konsekvenserna kan leda till.
 
 

PAGE 6 OF 365

 
Hade en sån sjukt rolig kväll inatt, det började med att jag åkte till Elsa och tittade på hockey med henne och Maria. Därefter spontanbestämde vi att lira kort med André & Rickard, så vi satt uppe till halv tre tiden inatt och bara lirade kort, lyssnade på musik, skrattade och pratade. Så himla spontant och roligt! 
 
IDAG har jag ägnat dagen åt att bara städa och få ordning i mitt rum och det blev så fint och framförallt skönt att få ordning på kläderna. Jag har myst lite med mina brorsbarn Milliam och Ella med. Skön måndag! 

PÅVÄG HEM TILL MIG



149:- från Jotex. Har blivit helt såld på saker med stjärnor på. Så fint!

SATURDAY, SATURDAY


Inspo from davisjulia.tumblr.com and mariakraft.tumblr.com
 
God dag fina ni! Allt bra? Jag har vänt på dygnet nå otroligt så idag klev jag upp vid 10 tiden bara för att försöka kliva upp i normal tid så att säga. Har inga planer men de återstår att se vad lördagen erbjuder. Hoppas ni får en fin lördag!
XOXO

FRAMTIDSPLANER 2014

 
Jag har fått en förfrågan om att få agera modell till Björn Axéns elever. Jag skall åka ner till Stockholm mellan den 16-17 juni sommaren 2014 för att ställa upp och agera modell för Björn Axéns elever som ska anordna en modevisning där jag skall stylas utifrån ett tema med hår och kläder. Sofia Stenslind min vän som jobbar/utbildar sig på Björn Axen i Stockholm har som uppgift att välja ut 3 modeller och göra det här arbetet då så att säga. Jag kommer även att få mingla och träffa Johan Hellström och Peter Hägelstam som är väldigt kända inom Björn Axen. Jag kan inte vara annat än glad, att hålla på med håruppsättning och mode är ju en del av en dröm för mig och att framförallt gå modevisning och bli plåtad. 

CRAVINGS


Tänkte dela med mig av de jag just nu har ett stort begär av. Vill beställa Michaela Fornis bok, vill köpa nya träningsskor, beställa inredningssaker från Trademax, köpa steghylla från Mio, dofta mango från BodyShop och köpa mig dunjackan från Åhlens för 499 riksdaler.   
 

UNDERBARA FREDAG

 
Hallå! Idag har varit en otroligt bra dag eller hela 2014 i sig har varit så jäkla bra. Har mått så otroligt bra varje dag och det är en sådan skön känsla! Jag vaknade upp och gjorde iordning frukost därefter kom Sofia hem till mig och skulle klippa mitt hår. Jag blev otroligt nöjd, efter det blev det hockey med Sofia & Elsa. Just nu ligger jag i sängen och bara njuter. Hoppas ni haft en bra fredag people! 
XOXO

ATT VÄRDERA DE FINASTE ÖGONBLICKEN

 
Jag läste på Hanna Fribergs blogg (http://hannalicious.devote.se/blogs/27849818/memory-jar.htm) om att man ska skriva ner sina bästa ögonblick på  ett papper och sedan gå igenom lapparna när året når sitt slut. Jag fick en tankeställare genom att göra på det viset ser man verkligen hur bra livet faktiskt är och att de blir vad man gör de till, det handlar om att ta vara på stunderna och verkligen prioritera det som är värt att lägga energi på. Gör det du också och ta vara på de fina ögonblick du möts med och senare slutet av året sitter du där och ler för hur mycket fint du fått varit med om. Hur bra?

EN BRA TORSDAG



Bjöd hem Anna på lunch och det var så gott med att starta dagen med Tacos. Det blir en lugn och harmonisk dag idaaag! Hoppas ni får en bra torsdag! 
XOXO

GOODBYE 2013, WELCOME 2014

 Jag ska börja med att säga att jag har aldrig lärt mig så oerhört mycket som jag gjort år 2013. Allt jag gått igenom har fått mig att i nuläget tänka och reflektera på ett helt annat sätt, ett mycket bättre sätt. Var det något jag inte trodde på förr så var det att tro på mig själv, men det är det enda jag gör just nu. Jag kan bara jag vill, det är jag som har makten att värdera vad som är värt att kämpa för och inte, vad som får mig att må bra. Har ni någongång känt den känslan av att känna sig uppdaterad i sig själv psykiskt? Det gör jag. Har ett helt annat tänkande, värderande och saker som jag har reagerat på förr som fått mig att blivit ledsen osv. Det handlar om att jag lärt mig av mina misstag och blivit en bättre version av mig själv tack vare lärdomarna. Man skall aldrig vara rädd för att misslyckas, för misslyckas gör alla och det är tack vare misstagen och hur vi agerar efter misstagen om vi tar de som en lärdom eller inte är de som definierar vilka vi är som personer. Jag tar vara på lärdomarna och försöker se det som att jag bara kan bli bättre. Det jag vill komma fram till är att det är fascinerande hur man växer som person här i livet och hur jag agerade förr skulle jag aldrig kunna tänka mig att agera nu. Jag ångrar ingenting om det jag varit med om även fast jag känt så många ggr men tack vare det så är det här jag står idag. Jag är så otroligt tacksam för att jag har friska vänner och en frisk familj, det handlar om att värdera vad man har och inse att man har det så otroligt bra egentligen. En sak till som är fascinerande är när man inte bryr sig längre om något man brytt sig så oerhört mycket om förr då är det tecken på att man har släppt taget. Saker och ting förändras och man skall aldrig ta något förgivet här i livet för vad det än handlar om så finns det inga garantier, inte för någonting. Hela sin värld kan vändas upp och ner på ett ögonblick.
Nu stoppar jag ner mina erfarenheter, lärdomar, kunskaper i ryggsäcken och blickar framåt mot nya utmaningar som jag definitivt kommer att ställas vid.
 
HELLO 2014, I'M READY.

MITT NYÅR 2013



Hade ett bra nyår med mina fina vänner! Nu ser jag framemot 2014 och vad de har att erbjuda!! 

RSS 2.0