EN ONSDAG I FEBRUARI

beroende


HOROSKOP

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Nu börjar grytan koka vad gäller romans även för dig, kära Skorpion, och speciellt onsdag och torsdag glittrar lite extra. Ge dig själv i present att få bara tänka på kärlek en stund, och undvik att lägga allt för mycket fokus på skola och jobb. Helgen ser ut att kunna locka ut dig på olika tillställningar, och det är ingen dum idé. Njut av vänner och nya bekantskaper!

Mest romantiska dagar: 18, 19, 20, 23 & 24 februari
Lyssna på: will.i.am & Britney Spears – Scream And Shout

 

Veckans horoskop för skorpionen hämtat från Veckorevyn.com. Jag verkligen älskar horoskop, jag har alltid varit fascinerad över horoskop. Så kära skorpioner här kan ni läsa vad vår vecka har att erbjuda! XOXO


MONDAY

hej alla! har varit som sagt lite frånvarande från bloggen men har prioriterat lite andra saker. jag mår hur bra som helst, sitter just nu och pluggar inför mitt matte prov imorgon. har haft världens lugnaste helg kan jag säga, i fredags myste jag med Lydia. I lördags vaknade jag och Oscar upp och började dagen med att göra ett besök hos min pappa och vårt hus som byggs upp. därefter besökte vi min brorsa Andreas och efter de besökte vi min andra bror Marcus! Så vi var lite överallt i lördags. Men allt var spontant så det var super kul! På alla hjärtans dag fick jag världens finaste presenter därav bilden ovanför. Vilket jag verkligen rekommenderar att ge er kompis/flickvän. Jag är helt in love!


SICK

fick magsjuka igår tråkigt nog, så idag blir det rehab för min del! några avsnitt av gossip girl räddar såklart min dag. XOXO!


EN LÖRDAGKVÄLL MED ANNA

I fredags åkte jag till min kära pappa och myste där med min brorsa och hans familj för Ella har fyllt 1 år. Det var jätte trevligt! Igår var jag barnvakt åt fina Ella och det gick hur bra som helst! Igårkväll kom min Anna hit och vi skar upp olika sorters frukter och myste framför melodifestivalen. Somnade strax efter 12 och nu har vi precis tryckt i oss världens godaste och framförallt nyttigaste frukosten på länge! Idag ska jag bara ta det lugnt och troligtvis mysa med mig själv. Kram!


MYSDAG MED ANNA

Slutade 2 idag efter att ha haft världens segaste dag med mer hål än med lektioner i. Efter skolan har jag till mestadels befunnit mig nere på stan med min fina vän Anna. Vi har köpt lite saker och avslutade med middag på kaffebaren! Nu sitter jag på bussen påväg hem med Oscar och ikväll ska vi bara ta det lugnt. Puss!


INSPIRATION

 
 
har blivit helt galen i tumblr.com's vissa bloggar, så himla härliga bilder och denna gång har jag fått inspiration av amandagehlin.tumblr.comhttp://bubbelsoda.tumblr.com/ . Natti från mig! 

SNYGGT FRÅN GINA TRICOT

 
 
 
 
 

JACKET

 

 
 
Jag om någon är helt galen i jackor, jag har hur många som helst! Typ 4 olika sorters skinnjackor. Denna skönhet hittade jag från Lindex för 499 SEK

SVAR PÅ KOMMENTAR

 
Jag fick en anonym fråga om jag kunde berätta hur jag och Oscar träffades för första gången och så. Innan vi träffades så hade vi inte en aning om vilka vi var. Han kommer från Ljusdal och jag från Hudiksvall, så det har inte direkt blivit att vi har fått någon kontakt med varandra tidigare. Men midsommar 2012 firades den hos min kompis Kristin och senare på kvällen kom Oscar dit eftersom han kände några kompisar till mig. Direkt när han kom in till Kristin kände jag "han ska bli min!" och kvällen rullade på och vi umgicks, skrattade och hade det jätte kul ihop. När jag kom hem på natten letade jag upp honom på facebook och skickade en vänförfrågan. Dagen efter accepterade han den och han skrev till mig att det var jätte kul att vi träffades och hoppas vi sågs mer igen. Jag gav givetvis ut mitt nummer och efter några dagar skrev min lilla Oscar till mig och både han och jag blev jätte snabbt intresserade av varandra och första gången vi träffades ensamma efter midsommarfesten så var ingen av oss direkt nervösa. Vi hade filmkväll hemma hos mig och vanligtvis brukar man titta på någon romantisk film tillsammans då, nej jag och Oscar tittade på Project X och bara skrattade och hade det trevligt tillsammans. Det var inte meningen att Oscar skulle sova hos mig första gången men vi tittade på film tills klockan 7 på morgonkvisten så vi somnade tätt intill varandra till slut, och avslutade natten med att han kysste mig. Efter några timmars sömn gick han nästan hem direkt och vi bara fortsatte att smsa varandra och vi var jätte sugen på att känna varandra mer. Jag kände på mig att något skulle bli redan från början, han var exakt den killen jag drömt om. Vi har gjort hemskt mycket tillsammans sommaren 2012, eftersom vi träffades i juni så umgicks vi hela juli & augusti tillsammans. Det här var den mest romantiska sommaren jag varit med om och den 20 augusti sa Oscar dom fina orden till mig " Jag Älskar Dig Victoria" och vi har tagit vårt datum efter denna händelse. Den 20 februari firar vi ett halv år tillsammans vilket ska firas! Vi har gått igenom väldigt mycket tillsammans både jobbiga perioder tillsammans och väldigt väldigt braa perioder. Vilket har gjort att vi har växt väldigt mycket och insett att bara man har viljan där så klarar vi allting tillsammans. Vilket är en sådan härlig känsla, det finns ingen kille som har gjort mig så lycklig som Oscar Haglund.

1 FEBRUARY

 
Igår var till en mestadels trött dag, men dagarna är aldrig sig likt. Vaknade upp med min Oscar och begav mig till skolan för EN lektion som varade under 08:00 - 09:00. Gick hem igen och kröp ner i sängen och efter några timmar gick jag tillbaka till skolan för att käka lunch med Oscar. Jag passade på att ta vara på den goda lunchen på skolan även fast jag var ledig, det var hamburgare med klyftpotatis. Super gott! Det är även världens härligaste vår väder ute, sol, fåglarna kvittrar och blå himmel. Idag har jag insett att jag har så himla mycket härligt att se framemot. Kram!
 
♥ Vi går mot ljusare tider
♥ Den 20 februari har jag och Oscar varit tillsammans i ett halv år.
♥ I mars blir vårat hus äntligen klart.
♥ det är alla-hjärtans dag och för första gången får jag spendera med min älskade pojkvän.
♥ Vi kommer närmare och närmare sommaren
♥ Maria kommer snart hem ifrån USA.
♥ 14 Mars blir Oscar 18 år.
 
 

RSS 2.0