DOP FÖR LILLA OLLE

Har haft en jätte fin dag idag med en del av Oscars släkt. Har inga bilder från dopet men bara från när dopet var klart och såhär såg jag och min kära kille ut. Älskar min nya klänning från Gina Tricot.


LÖRDAG 29/6 2013

Heeeej! Igår jobbade jag mellan 13:30 till 17:30 efter det kom Oscar och hämtade mig och vi åkte till Ljusdal och åt på Stadt med hans kusiner och så, det var en otroligt mysig kväll! Idag byter vi om till lite finare kläder och åker iväg på dop för Oscars kusinbarn Olle. Så det är min lördag, ska bli jätte kul! Återkommer med bilder såklart :-)


AVICII

Jag har alltid älskat Avicii och all form av house. Nu har Avicii gjort två nya låtar som är lite annorlunda men han lyckas fortfarande göra låtarna så jäkla bra! Rysningar.
 
 
 
 

ONSDAG 26/6

 
Idag har jag varit ledig och inte så otippat att det skulle regna på min lediga dag, men inte är jag bitter för det. Igår tog jag en promenad ner och tittade på Oscars fotbollsmatch med Lydia & Alva och det var super mysigt att träffa dom tjejerna därefter åkte vi mot Ljusdal och idag har vi bara tagit det lugnt och myst hela dagen med pussar, familjespel, ostbågar och en massvis med skratt. Som det ska vara alltså! 
 

JORDGUBBSJOBB

Idag mellan 10 till halv två stod jag och sålde jordgubbar vid ÖB och jag måste säga att ett sådant här jobb är verkligen ett jobb för just mig. Hur simpelt som helst och jag trivs som bara den! Imorgon börjar jag kl 14;00 och jobbar vid Kanalen mitt i stan. Kom och köp av mig fina Hudikbor!!


#REBBEN18

Var en jätte trevlig fest med mycket bra folk, tack för att jag fick komma fina Rebecka!


EN LITEN DEL AV HELGEN I BILDER

Väldigt fin helg förövrigt och den är inte slut än för ikväll är jag bjuden till Rebecka Engström på 18 års party! Kommer bli jätte trevligt :-) önskar er alla en underbar lördag!


TORSDAG 20/6


LJUST OCH FRÄSCHT

 

UNDERBARA SOMMAR

Det är sådana här tillfällen jag verkligen stor älskar sommaren, eller iofs det gör jag alltid men när man verkligen tar vara på den fullt ut. Igår hade jag och Oscar världens mysigaste dag, först låg vi ute och solade efter det gick vi in och duschade gjorde oss iordning för att åka och spela minigolf här vid campingen bredvid där Oscar bor. Första gången för mig faktiskt och det var super mysigt! Därefter åkte vi in mot ljusdals centrum och köpte mjukglass i solen och senare när vi kom hem bäddade vi iordning i husvagnen och flyttade ut där för en natt med massa film & mys.
Love.


EN FIN DAG

Här ser ni vad jag har gjort princip hela dagen idag, så otroligt skönt att ligga och slappa i solen, bästa!


FINT FRÅN MONELLA

 
Hittade ett par sjukt snygga läckerbitar från Monella.se och att dom kostade 329:- var ju inte så dumt heller!!

STUDENTBALEN

Tittade på studentbalen ikväll med Maria, Elsa och Josefine. Hur fina som helst var dom, därefter överraskade vi Maria som kommit hem från USA med 13 tjejer och massa gotta och prat. En super härlig kväll! Än så länge har sommarlovet börjat bra och hoppas jag tar vara på varje dag av sommarlovet nu :-)


STUDENTNATTEN

Hade en super rolig natt med mina tjejer, nu när Maria är hemma från USA var vi verkligen återförenade som förr. Så då slog vi klackarna i taket och det var ju så mycket folk ute nu för att det har varit studenten. Så glad för dom, två år för mig. Tiden går så fort!!


STUDENTEN 2013 I HUDIKSVALL

En underbar dag och ikväll ska jag och mina tjejer slå klackarna i taket, önskar er alla en underbar kväll!!


DE SENASTE BILDERNA FRÅN KAMERARULLEN

Har fått träffat Denice som har kommit hem från Magaluf, brun och fin! Har haft mysiga dagar med Oscar. Tänt en hel del ljus och bilden på mig så såg jag ut igår. XOXO


MYSFAKTOR

Att släcka ner och få tända lite ljus och dricka en kopp té i favoriten muggen är riktigt rogivande. Nu signar jag ut, godnatt!


TISDAGKVÄLL

Ringde upp en av mina bästa vänner Denice och nu är jag påväg ner till lillfjärden för att eventuellt titta på fotboll och prata lite skitsnack! Underbaaaaart


HM REA

 
H&M har fetaste rean på sidan just nu & jag tvekar nästan inte på att fynda lite!

KÄRLEK

Mys


LYX VS BUDGET

 
Ville bara tipsa er om en sak, jag köpte själv bikinin från Lindex och blev helt kär. Ifall man vill vara lite ekonomisk så skulle jag rekommendera bikinin från Lindex som endast går på 199:- än att lägga pengar på Victoria's Secret som går på flera hundra kronor. Bra fynd tycker jag!

SEG MÅNDAG 10/6

Det märks verkligen vad skolan börjar trappa av mer och mera, väldigt skönt dock har själva skoldagen varit väldigt seg. Men tur att jag slutade halv två, idag blir det bara att ta det lugnt och njuta av dagarna som dom är!


YOLLIBOX

Jag och Oscar har Fast And Furious maraton ikväll och Oscar överraskade mig med dessa 2 godbitar. Ni som inte har provat, ni måste prova!!


MINA FAVORITER FRÅN LINDEX

 
 

SUNDAY 9/6

Har haft en otroligt skön och avslappnad långhelg. Skall försöka göra mitt bästa med att sammanfatta den nu dag för dag.

Onsdag: gick på helg och jag och Oscar åkte till pappa på landet och sov över där. Super mysigt!

Torsdag: min älskade mamma fyllde år och givetvis firade vi henne med presenter och massa gotta. På kvällen spontanbokade jag bio med Anna &. Michelle på Hangover 3. Helt ok film.

Fredag: vaknade upp hos bästa pappa och var ute i solen hela dagen. Älskar soliga dagar. På kvällen blev det besök hos min bror Marcus och hans fru Maria. Super trevlig kväll.

Lördag: var med 3 av mina bröder och Oscar och hade det jätte trevligt! Jag och Oscar spenderade så gott som hela dagen med sol, myste med fasters Lucas och bara tog vara på dagen som den var. På kvällen umgicks jag med Lydia några timmar, sedan ramlade Oscar in och jag fick sova med min prins.

Söndag: idag. Världens slappaste dag men det har varit jätte skönt. Jag och Oscar har myst och pussats hela dagen och tittat på film, skrattat och när han åkte gick jag ut på en kort promenad. Bättre än ingenting! Nu sitter jag i sängen och avnjuter en kopp frukostvälling för att jag inte pallar slå till med middag.


MY NEW DRESS

499:- från Gina Tricot. Jag tok älskar den!


SPONTANITET ÄR DET BÄSTA

Efter två dygn hos pappa kom Oscar och hämtade mig och då åkte vi till min brorsa och hade myskväll! Det var hur mysigt som helst!!


SHOELOVER

Försöker göra allt för att gå in dessa till sommarens alla bravader!


EN UNDERBAR DAG

Har haft en bra dag eftersom min kära mamma fyller år idag så idag firade vi såklart vår kära mamma med massa gott. Därefter spenderade jag någon timme i solen och senare spontan bokade jag en biobiljett på The Hangover 3 med Anna & Michelle. Helt ok film men jag tycker 1:an och 2:an är helt klart bättre!


SOMMARHOROSKOP FÖR SKORPIONEN

Brukar gå in på Veckorevyn ibland och läsa mitt horoskop och nu fanns det sommarhoroskop som jag bara måste dela med mig av till er andra som också tycker det är lite spännande med horoskop! 
 
 

Skorpionen

Du behöver deala med en ekonomisk situation, kära Skorpion, och juni kommer att handla mest om detta till en början. Samtidigt smyger försiktigt romantik fram och gör saker lite lättare att ta tag i. Skatteåterbäring, investeringar och frågor om lån å ena sidan, och en växande romans å andra. Det blir en balansakt detta! Juli handlar om att resa, att komma iväg och se nya ansikten och platser. För en singel-Skorpion är chansen stor att en gnista uppstår med någon på en ny plats. En mindre backlash kring ekonomiska förhållanden kan ge dig en liten downer – is i magen! Augusti är också en månad som präglas av resor. Kanske är du ute på en sommarlång resa? Eller så har du fått mersmak och reser vidare. Nya bekantskaper verkar lovande, och en vänskap verkar kunna övergå i något mer… Goda nyheter inför hösten väntar, och en ny bekantskap kan bli något mer än bara vänskap nu…

Romantiska datum att hålla reda på: 2 juni, 11 juni, 21 juni, 23 juni, 25 juni, 8 juli, 13 juli, 17 juli, 19 juli (starkt!), 22 juli


KOMMER SNART PÅ BIO

 
 
En film jag måste bara se, typisk ungdomsfilm!

DUDE, IT'S JUNE


RSS 2.0