magic

Tjena peoples! här skriver en super glad tjej, fan vad glad jag är! min kväll tillbringades med ett par super fina flickor men innan skrev jag en plågsam uppsatts inom NO och nu är det klart, skickat och klart! CHECK. skönt må jag säga! jag var med Julia och Kristin ikväll, det var super mysigt! kollade på hockey och hhc vann med 4-1 tror jag! super bra =) jag och Julia tog cykeln hem släppte av henne och sedan har det inte hänt mycket gjort mig iordning för att få några timmars sömn ligger just nu i sängen och checkar igenom det sista försökte sno ihop en snabb header också, till en början as snygg! men jag stängde ner och avbröt. jag skall försöka imorgon.

vad är det för dag imorgon? det är fredag, guldvärt! verkligen. jag känner att jag förtjänar det nu, för verkligen vad min klass och jag har kämpat. riktiga plugghästar har  vi tjejer blivit nu! fast skolan går som rinnande vatten endå med tanke på världens bästa klass jag pratar om.(syftar mest på tjejerna) näe nu skall en glad tjej gå och dra täcket över sig och hoppas på en dubbelt så bra dag som idag. puss



sommar bruna ben och varma grader, soliga dagar, härliga vänner skulle inte sitta helt fel just nu. fan vad jag saknar sommaren!

and who do you think you are?



hallå! har inte alls mycket att skriva men uppdaterar endå, det är bra med mig och jag skall snart sätta mig och skriva klart NO/HK uppgiften.. suck säger jag bara! men måste ju göra det och borde nog sätta igång just nu! för övrigt har det varit en helt okej dag!


just the way you are



Jag och kameran sammarbetade inte bra tillsammans idag, så tyvär blev bilderna inte mer än såhär! onsdag idag varit trött hela dagen! har inte mycket att säga, kvällens to do list innebär att jag skall åka till broder Marcus och plugga. trist! idag hittade jag dessa älsklingar som jag har i precis samma sort fast svart och jag hade till och med på mig dem idag också hittade jag ett par lika beiga :D det kallar jag super! för dom är så snygga. från hennes och mauritz.


red hair



är numera näst intill röd-mörk-hårig! är inte så himla rödhårig som mittersta bilden visar vet inte varför de blev så rött. men är ganska så nöjd :-) måste vänja mig bara eftersom det är så mööörkt och jag ser så blek ut naturligtvis.. skall störta ner i sängen nu! goodnight

new in 2



idag har det varit en riktig märklig dag, från att vara hur klantig som helst till att allting bara gick som rinnande vatten. det här kapade jag idag, sjukt nöjd med båda grejerna! blev helt kär i jackan på HM bara jag såg den :-) varit med maria och elsa hela dagen idag, sprungit orientering på 5KM och det varit inte det härligaste kan jag säga, usch jag hatar sånt! men nu är det klart och det är hemskt skönt att det nu är över. eftersom det sätts på betygen! har mycket plugg på mig fortfarande, jobbigt läge! två gånger den här veckan har vi haft spanska glosor helt onödigt och jobbigt! fattar inte varför (?) men åter till de glada så är livet as kalas :-D LOVE

life after you



jag älskar att inreda sitt eget rum! hur roligt som helst, jag har nog hållt på i över ett år nu och bara köpt in nya saker! ska även ta bort min rosa färg och måla grått :-) ja iallafall! hejhej hemskt mycket hej. idag är det måndag självklart seg dag och så men det har faktiskt rullat på! efter skolan åkte jag och elsa hem med Maria hem till henne käkade mat och sedan bara rå pluggat. känns som jag inte hinner någonting nu, plugget och skolan tar bara upp det mesta kommer hem så himla sent hela tiden och hinner varken kolla bloggar eller ens blogga själv. så sjukt trist må jag säga! de nya grejerna är bild på iallafall, ny hylla och klädställning. mucho bien!


nu ska jag träna in glosor på spanska tills imorgon har inte ens kollat på pappret so good luck! puss å hej

new in

 

en del av de jag köpte igår, grymt nöjd! + massa små grejer från IKEA dvs ljus osv. jackan är min nya favorit och kommer nog inte frysa ett enda dugg i vinter :-D nu ska jag fika med la familla och sedan åka in till stan till mammsen! skön söndag. imorgon är de ny vecka och nya tag igen! xoxo


where the story ends

hallå där! jag har haft en fullspäckad dag idag, Sundsvall var verkligen great. jag fick hem det jag verkligen ville ha och behövde. och självklart kommer det bilder imorgon! det jag fick med mig hem var:

vinter jacka - CARLINGS 899SEK
lila skjorta - CARLINGS 349SEK
svarta struprörs jeans - CUBUS 200SEK
vit kofta - CUBUS 99SEK

sen en hel del grejer ifrån IKEA :-D nöjd brud här! på hemvägen stannade vi hos brorsan och käkade pizza och bara myste. vilken skön lördag! måsta gjort det bästa av situationen helt enkelt. men jag lovar att det kommer bild imorgon! eller rättare sagt idag. nu ska jag rensa mina grubbliga tankar och försöka få svar på det hela.
peace


hold tight


modekungen//nelly.com//junkyard//hm.com


morsning korsning! vaknade otroligt tidigt idag, faktiskt riktigt skönt :-) sitter just nu i min ensamhet och kikar på
kläder, jag dör nästan! att det skall finnas så sjukt snygga kläder!! tänk dessa färg glada jeansen till något ruskigt pösigt linne i någon snygg modell/färg. läckert! vad som står på listan idag är att jag ska till Sundsvall med mammsen och pappsen, jag hoppas att jag inte förväntar mig för mycket nu. men jag hoppas jag kammar hem något iallafall! och naturligtvis kommer bild på det :-D love


dagens Victoria och det är fredag!




hello! sitter just nu i mitt rum och ser att klockan går för färligt fort och jag måste skynda mig för jag skall till min pappa ikväll och vara där över helgen, jobbigt men sant! trivs ju bäst i city om jag säger så.. Men det är det som jag får ta helt enkelt. annars då? jo det har varit en härlig dag, fredagar är ju alltid bäst enligt mig! gjorde ett plågsamt prov idag med men det gick hyfsat bra och enligt mig själv så är jag stolt över att jag skrev så himla mycket och precis alla uppgifter, så nu hoppas jag på godkänt eller vg liknande!! idag såg jag ut såhär, världens skönaste skjorta. sedan handlade jag dessa 3 skönheter från JC för 49/59SEK på dom där. blev någonting på 140SEK. ikväll blir det nog bara en lugn kväll, imorgon skall jag till Sundsvall och shoppa med mamma och pappa. roligt att dom är skilda men endå kan göra sånna saker med mig! känns skönt :-) har inget mer att komma med så nu måste jag sätta fart med att packa! ha en trevlig kväll allesammans, simma lugnt!

all good things come to end




hey blötingar! idag har det varit en tung dag, har haft mycket i skolan och som sagt har SO prov imorgon. försöker tänka tanken det kommer gå bra det går bra osv, men att sedan komma hem ifrån Maria där man har gjort kring 50 om inte mindre eller mer frågor angående politik så känner man att taggen bara rinner ur en, jag som verkligen försöker just nu!! ska sätta mig ner och plugga sedan. skiter faktiskt i Idol nu, hemskt hör tv:n är på och allting! men jag måste verkligen prioritera nu känner jag. imorgon är det fredag, det förtjänar jag känner jag! blir en lugn helg. Skönt det med ibland iallafall nu! återkommer senare eller naturligtvis imorgon :) kiss!

new stuff



dålig bild, glömde dock örhängerna hos Frida idag.. fann dem på Indiska, älskar deras smycken! för 49SEK
men förra veckan köpte jag fjäder örhängen som jag aldrig har använt eller ens tänkt tanken på tidigare, men jag slog till för dem. och dem är sjukt sköna! konstigt nog så känns det inte som jag ens har nå örhängen på mig pågrund av att det är så lätta. hehe!

+ det bästa just nu är att idol börjar snart! stort stort plus enligt mig.

- det minus med de här är att jag inte har kommit på vad jag ska ha på mig imorgon. (måste jämt bestämma sånt dagen innan annars..)

OCH att jag har engelska glosor tills imorgon som ligger här bredvid men lusten och orken till att kunna det? vart finns det? inte här iallafall!

somebody to love




tjabba! sent inlägg yes i know. Men nu är jag här, springer och hjälper mamma med massa grejer men nu förhoppningsvis har jag tid att skriva här. idag har det varit skolfotografering alla började ju nästan gråta för han tog den bilden alla blev missnöjda med! Kult.. aja annars har jag varit med lill bubben (mio) hela dagen så gott som, så min energi är snart slut och det avslutar jag väl med några timmars sömn. skönt! imorgon är det torsdag kämpigaste dagen. torsdag.. Aja det är väl bara att kämpa på det, snart kommer de de där underbara höst lovet också! sounds great. har inget mer att komma med, ska försöka blogga bättre bara men annars är livet fint här! ha det fint.

i try at least



tjenixen people! måste bara påpeka en sak vad det verkligen syns att det är höst nu. det gåår så himla fort! jag vill ha sommar än.. men iallafall det som är det bra med höst är att då är det mörkt tidigt, och jag tycker det är så mysigt att tända några fina ljus här och där. ja iallafall ska inte babbla om det nu, nu är jag äntligen hemma. Mammsen har kommit hem och nu känns det riktigt bra. jag har mycket framöver och det handlar om plugg, har satans mycket! idag tog jag lite sovmorgon än vanligt och de är för jag har blivit skjussad av Malin. och imorgon ska mamma skjussa mig med! KALAS BRA.

imorgon är det skolfotografering, jag sitter och funderar på vad jag ska ha imorgon har troligtvis kommit på vad jag ska ha upptill men byxor då? jaja det kommer nog! hörs hey

Monday, A new day



hello! jag har inte den bästa tillgången till dator just nu, jag flyttas runt som ett paket känns det som. inatt sov jag hos bror som sagt och det var mysigt! skolan har gått sådär, jobbig dag och inge bra schema har vi heller. sucks! men att komma hem nu och packa för att träffa världens bästa Malin det gör mig mycket bättre. ska ta en promenix ner på ica och köpa lite gotta och sedan blir det bara mysmys! såhär såg jag ut idag, älskar mammas skjorta! min favorit färg är absolut inte rosa men jag verkligen blve mer och mer kär i den. BIG HUGS

She will be loved

Hej snyggisar! dålig uppdatering här och fotografering har jag inte hållt på med nu på ett tag har heller ingenting att fotografera på. så det blir bild löst inlägg idag igen! det är såhär att min mamma har åkt till Tallin idag och ska sova borta två nätter lite hur som helst nu. inatt blir det hos min broder Marcus och sedan hos Malin. försöker att hålla uppdateringen bra ändå :-) idag har jag varit helt död vaknade av massvis hejdå pussar av mammsen och sedan har jag från jätte glad till jätte irreterad för internet inte funkade. men lyckligtvis så funkar det nu! Glad tjej. ska börja packa och ordna inför imrogon, för imorgon är det ny vecka igen. skriver något senare! hörs hey

massvis med Victorior


I wish I was your favourite girl


pictures from me


det här blir nog mitt sista inlägg innan jag säger godnatt! min kväll har inte varit så speciell mest bara tagit det lugnt och pratat med mammsen bara! gud vad jag tycker att allt är bra nu, jag har hemskt fina vänner som jag verkligen litar på! en härlig familj. och jag mår bra själv, vad finns det att må dåligt över? även fast det har varit knivigt en tid så har jag endå kämpat förbi det och allting känns så jävla härligt rent ut sagt! nu läget är ganska bra har jävligt ont i knä't bara och varför jag har ont där det kan man ju också fråga sig, lyssnar på riktigt härlig musik och bara njuter! livet ä gött

the picture says the most




What can I do to make you love me?

hej där! vet inte hur jag ska börja skriva detta inlägg men förhoppningsvis så kommer jag på något. jag kan börja med att säga vad vore jag utan min vän Maria! finns inga ord för hur mycket du betyder för mig.. ska försöka beskriva våran minnsvärda kväll som igår. maria kom hit satte oss och pratade jag började flippa ur och springa som en naken transa, vet inte hur det kan se ut men bara skriver det för det låter helt wierd som det just var igår!
sedan började jag gå mot seriösare och ta på mig riktiga kläder och bege oss ner mot staden träffade westner norden petter och emil där :-) gick sedan upp till Emil's lägenhet och körde några roliga lekar och sedan började dom köra lite Fifa lir och kvällen rullade på helt galen blev den! mer vill jag inte komma in på, men jag och maria hamnade hos mig strax efter tre tror jag. Längesen jag hade såhär jävla kul måste jag säga!

somnade vid halv fyra och vaknade vid 2 tiden idag, otroligt skönt! försökt pratat om igår/natten som var och sedan har vi käkat lite frukost och bara kikat igenom lite grejer! det är ju som sagt lördag idag med, som det ser ut än så länge så blir det nog en deg men allting kan ändras! kanske umgås med någon? ja vem vet det får man se senare vad som lockar mig :-D blev dock inge kort sen igår så sjukt trist!



hur kan sådana små fel bli så himla stora..(?)



vad är det för dag idag? inte vilken dag som helst!!



JAAAAA!! idag är det fredag, det här behövdes verkligen. av att bara öppna brevlådan och se att SOLO tidningen hade kommit hem till mig gjorde ju så stort sett min dag faktiskt! men den slutar inte än, sitter just nu och äter tacos och kikar igenom tidningen. sedan kommer min pingla Maria och våran kväll skall tillbringas med Norden och Westner. tar med mig kameran men lovar inte om att ta kort det kanske blir nå men på vad det vet jag inte :-) ovanför såg jag ut idag.

låga converse
jeans from JC
Linne from BIKBOK
halsband JC
jacka from HM

19:57



alldeles snart om några minuter börjar världens bästa tv program, nämligen Idol! när idol börjar då är det höst tycker jag :) ska störta ner i soffan och se det senare blir det nog att jag störtar ner i sängen med! haft en grymt degig dag, pluggat över eller mindre 30 uppgifter i matte (faktiskt stolt!) och sedan har datorn och det där fantastiska godiset roat mig hela dagen. det som är så skönt och efterlängtat till är ju att nu när skolan och allting går så är det så skönt att längta till helg, och det är ju det redan imorgon! fasen vad veckorna går fort. Nej men nu börjar idol i vilken sikund som helst. outfit kommer imorgon! puss


You're beautiful but you don't mean a thing to me



Skulle kunna göra nästan vad som helst till att få åka tillbaka till Summer 2010, det var inte många dagar jag mådde dåligt för någonting då! Vilken toppen sommar.

godmorgon sunshines! här ligger jag och är ny vaken precis ätit frukost ligger nu och lyssnar på musik. ska snart ta mig upp och tvätta ansiktet så jag blir snäppet piggare och sedan sätta mig och plugga. yiha säger man inte! fy vad tråkigt. men jag måste för mamma hade inte den gladaste tonen imorse när hon tvingade mig till skolan när jag ville vara hemma och vila, så idag står det massa plugg på to do list! engelska, so, svenska och spanska.
kanske dags att redan börja! tjao


Sleeping in my car





Älskade lilla go hjärta! världens härligaste

hej allesammans! här sitter jag och bloggar som det var nu ett tag sedan, precis ett dygn kanske?! aja nog om det har inte mycket med att komma med :-) men jag har varit hemma idag och det behövde jag verkligen. varit med mammsen hela dagen och köpt halstabletter varit på sjukan och tagit blodprov osv! ja en hel dag, låtit bara dagen kommit inte brytt mig så mycket om vad jag har gjort. stack även till lille brorsan (min brorsson) men som min lille bror. och pysslade om han lite, sedan räknade jag och Frida matte. det gick super bra! alltid skönt att sticka till brorsans familj. vet ni hur laddad jag är för helg eller? som det ser ut nu har jag massvis med att göra, och hoppas allting går som det ska och att allt som jag förväntar mig med blir bra också! älskar att umgås med nytt folk. nej nu ska jag snart pysa ner under täcket. take care!

wanted



Det här skulle jag absolut vela beställa från Lindex.com vilka jäkla grejer! Åh så snygga dom är. jag älskar lindex som affär och på internet sidan, så jäkla grym deras stil är så älskvärt! avslutar det här med att lägga mig ner i sängen och ovanför mig har jag en hylla med massvis med ljus på, ååh hur mysigt som helst. hoppas det går bra när jag tar hals prov imorgon tycker de är såå mysigt med massa grejer nere i halsen! Aja hoppas det löser sig.

Wherever you will go



tjenixen! brydde mig inte så mycket om hur jag såg ut eller hur jag gick klädd idag, så då fick de se ut såhär!
nyligen ätit middag och idag har det varit en jobbig dag, allting har varit trött och när man blir trött så går världen upp och ner fram och tillbaka. typ. har inte mycket jag vill komma med jag inte, mer än att jag har blivit förkyld ont i halsen snorar som en gris och imorgon har vi också skol joggen det innebär att man skall springa 6km. Så det tackar jag stort nej till eftersom jag ska ta hals prov klockan 9 imorgon. Tack gode gud!

the life



det enda bilderna som togs från dagen idag är dessa! jag och elsa har faktisk riktigt kul på de raster vi får på skolan. som t.ex det här! idag har det varit en plågsam dag, ska sammanfatta det mesta!

- jag missade bussen
- jag var huur trött som helst när jag vaknade imorse
- jag var på en sorglig minnestund för Miranda
- haft orientering gräsligt jobbigt!
+ får jobba med världens bästa chikos på orienteringen.
+ vad vore man utan musik egentligen?

farväl

Att livet kan avslutas så himla fort. att någonting ska ske går så himla fort. det värsta som finns är när man får reda på att någon har lämnat jorden, det är helt ofattbart. jag önskar att jag hade kunnat gott göra dig med något vi har ju pratats som tusan förr, träffats umgåtts men att du nu inte finns längre det fattas ord för att kunna beskriva en sån känsla. sån ung flicka som du ska absolut inte tänka på självmordstankar eller döden i huvudtaget, att du inte kämpade längre. att ingen stoppade dig, vad hände egentligen? förstår inte hur världen är uppbyggd ibland, livet. tänk alla dom som vill verkligen leva men blir mördad och dom som tar livet av sig som inte ens behövde det, så himla orättvist livet är ibland. orden försvinner ur mig just nu och jag tror det är bäst om jag går och sover.. Rest in peace



I'm fine

¡hola! ursäktar lite urspårat inlägg inatt skrev som en galning! idag är det sista dagen på den här veckan, fasen vad fort det går! men idag kommer så gott som alla mina bröder och vi ska äta mat, så alla är samlad! sedan lillkillen Mio som jag är faster åt. hur härligt som helst, skönt avslut på den här söndagen iallafall! har också gått och blivit ganska förkyld så hoppas jag klarar av att gå till skolan iallafall. tjileling!


varför så himla dum?


(lånat 2 bilder av http://oolsssoon.blogg.se/ och http://itsnoface.blogg.se/ ifall det är lugnt. jag verkligen tar bort korten ifall ni inte tycker om att jag tog 1/2 av era kort) kortet på bilden med en stjärna i är leias. och dom två sista korten här är lindas, alla dem andra korten är mina)

HEEEEEJ!! jag har haft en toppen kväll! helt galen, jag har varit nere på marknaden med Amanda ikväll. vi har åkt massvis med karuseller och bara gått runt och myst. timmarna innan slutet var så himla bra. dvs åkte batman med westner och petter och amanda och de var den härligaste upplevelsen på länge! sen blev det extreme med limpen, norden, westner och Amanda! de två sista sakerna som var de absolut roligaste. varför jag tog Leias bild var för hon tydligen fick kort på mig petter westner och Amanda när vi åker Batman, de var de som var så kul!! sen när marknaden stängde vid 12 tiden begav vi oss mot Statoil för toa besök och sedan stod vi utanför jag Amanda westner emelie och emelie och massa andra! har haft en super bra kväll :-) jag tackar och bockar!

RIGHT NOW. sängläge


skulle inte tacka nej till allt detta!!!


http://5preview.bigcartel.com/



funnit en ny sida att beställa hem kläder på! blev ju bara för kär bara för första sikunderna av att vara inne på sidan! hoppas jag någon gång beställer hem något. helt otroligt snygga kläder, gå in och kika du med! här

marknadshelg!

Hallå! ingen bra uppdatering här, men jag har helt enkelt inte haft tid. igår var det marknad ska försöka sammanfatta det bra och kort nu att det började med att jag och Maria laddade hemma lite hos mig först sedan pallrade vi oss ner och träffade mina favorit tjejer från våran klass!! Emma julia kristin Lovisa vi åkte massvis med karuseller med dom och hade det såå roligt :-) sen blev det att vi gick med dom hela kvällen och det var jätte mysigt! idag är det lördag och det innebär marknad igen faktiskt. fast den här gången med Amanda. får se vad kvällen lockar oss! RIGHT NOW: käkar frulle! ciao


new hair colour



min nya hårfärg! super nöjd!!

So why am I confused if you love me


lekte lite med bild redigeringsprogrammet Photoscape.

hallå där! det var ett tag sen jag skrev, jag vet bara inte vad jag ska skriva om :-) såhär såg jag ut idag, det här linnet känns det som jag aldrig kommer tröttna på. Jag älskar kläder som symboliserar flaggor och grejer, som t.ex de här linnet! idag har det varit en tröttsam dag, jag har varit hungrig och till och från jätte pigg och så! NU ska jag tona mitt hår!!! ingen förändring precis, bara brunt och bort med fet ljus/mörk orange färgen jag har i håret sen utväxt. I like! big hugs

Victoria Törnegren



Hon är nog den bästa bloggaren jag vet om! ingen klår hon, så sjukt ball tjej! sen att hon heter Victoria som jag heter det är ju bara ett stort plus på det! total älskar hennes stil!!! http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/

please don't go




hej där! kom hem för ett tag sen från skolan. jag går igenom en sånna här trött dagar varje dag, trött och hängig varje dag, känner mig obekväm och allt! Jobbigt. har engelska glosor till imorgon 33 stycken.. jobbigt! näe nu ska jag ut i solen! puss

glöm aldrig det som fick dig en gång att le



Tittar tillbaks till den här sommaren, herregud vad jag saknar sommren endå! vad man verkligen lever livet på sommaren märker jag. på alla kort, det är en helt annan stämning och gladhet på en på sommaren! fick hur många minnen den här sommaren som jag aldrig kommer glömma även till dem jag inte umgås med så mycket och till dom jag umgås med. fast man inte anar det så går det otroligt fort endå, så tjohej så är vi i sommarlov 2011

all good things come to an end



jätte konstiga bilder! men såhär såg jag ut idag. idag är det tisdag, alltså jag blir så less på att jag jämt ska sluta tio över tre alla dagar förut om en. det känns så hopplöst! men har endå rejäla långa raster och så :-) så de går ganska fort endå! ska inte klaga, kunde haft sämre.. gick runt på stan idag och köpte toning, ska tona håret choklad brunt bara. jag är så less på utväxt hela tiden, så jag tonar det får jag se hur länge det håller! återkommer senare :-) puss

hemmagjord milkshake



photos by me


ÅH! mums så gott det var, just druckit upp hela den hära underbara drycken. inte var den nyttig heller, men den är överlägset bättre än donkens milkshake's och dom är juuu mina favviisar! :-)

even heaven is hell without you



godkväll! idag är det måndag, första dagen på den här veckan. ikväll ska jag försöka hinna med massvis med grejer, blandannat duscha, försöka hitta fantasin till att göra en ny header, och fixa kläder för imorgon, träna på glosorna till spanskan imorgon(MÅSTE GÖRAS!!) latero

ytterligare än tävling!



Alltså att vinna en sådan här tävling genom en blogg skulle nog vara ruskigt kul, och jag förlorar ingenting mer än att ge det en chans :-) så jag går med i den här med om att vinna denna härliga klänning, och de som är så bra med tävlingen är att killar också kan delta! How awesome? vill just du också delta gå in här

all star



Johanna grannen kom förbi, jag har nämligen höga vita Converse. och hon har nyligen köpt dessa svarta snyggingar här uppe. och vi ville byta för jag har aldrig haft svarta och hon ville ha vita för ett tag, så jag har blivit kär :-D måste köpa mig ett par egna tycker jag! min Converse samling går ju bra iallafall, jag har ju 3 stycken. turkos, vita höga, vita korta! sounds good

goodiebag tävling



jag kunde inte motstå, jag måste bara delta i det här! :D om ni andra som läser det här vill delta i tävlingen går du in här

boys and girls time



hallå där tjablåbär! idag är det söndag, innebär för mig en jäkla deg dag. ligger fortfarande i sängen och är ny vaken. Denice har åkt hem, och vid 10 tiden stack Maria hem. för övrigt hade vi en bra kväll igår, det jag blir så less på att man inte kan förstå än att man inte kan gå ut i vilka kläder som helst, det är ju så fruktansvärt kallt! bilderna där uppe säger nog att man inte orkar visa sin fina sida längre, dvs jag blundade på alla kort och denice och maria gjorde ifrån sig bra dom med! på slutet av kvällen satt vi inne på Lilla paris i över en timme, kom hem efter tre inatt och somnade vid halv fem. alla tre låg i en 1,20s säng men det gick endå :-) vi hade det så mysigt!

Somebody save me, I don't care how you do it


photo by me


hallå snyggingar! just nu inväntas mat, nå taco aktigt. mums! Senare blir det att bestämma vad man ska ha för kläder på sig ikväll. För ikväll ska jag vara med Maria och Denice, får väl se vad kvällen lockar oss som sagt :)

med en underbar vän vid namn Denice




hej bloggen! sitter just nu och ska precis sova, jag och Denice har haft en toppen kväll. för bra fredag alltså! började med att hon kom hem till mig, vi satt oss och pratade om en hel del. sedan klädde vi på oss lite varmare kläder och gick ut en sväng! hade förväntat mig mer folk än vad det var, men vi träffade Westner och Norden och dom ville att vi skulle hänga med och kika på film, så varför inte liksom. vi var hos dom från 12 tiden till 3 tiden, och sen fick vi skjuss till Hemköp för att hämta våra cyklar :-D


som två skuggor


Today!

leggings - JC
linne - Cubus
väst - HM
klocka - KNOKK
halsband - JC

sådär ja! inte så braa bilder men dem får duga helt enkelt. såhär gick jag klädd idag, jag har stor kärlek på min väst alltså :-D ska snart bege mig en bit ifrån mig till Malin Larm! ska träffa hon ett tag, blir väl fika och en massa hemlisar. idag är det freedag, så skönt! veckorna går verkligen ur fort nu för tiden, men det kan väl göra med att jag har världens bästa klass som får lektionerna bara att glida förbi. främst världens bästa klass av tjejer iallafall!
skriver nå mer senare! HUGS

lycka till den som skrattar



jag måste bara säga, jag kan inte sluta handla märker jag. nästan olagligt att ha pengar hos mig, för dom stannar inte länge! jag måste lova mig själv att inte handla något nu tills det är marknaden här nästa vecka!! men idag måsta jag kamma hem den här ur snygga västen från HM. Det här är en av de jobbiaste dagarna i veckan men har gått ganska fort endå. gjorde ju världens pinsammaste på bussen idag, elsa och elias tog mina " bakben" och jag ramlade ner på golvet och sen blev allt kaos haha! Synd kristin att du inte knäppte kort för de såg ju inte bra ut iallafall ;) väntas mat nu och snart kommer brorsan då ska vi för engångs skull laga min säng! och sedan ska jag ta ansiktsmask och hårinpackning. snart helg också! wohooo


vet inte vad som händer längre



Sitter just nu och håller på med engelska läxan som verkligen inte går nå vidare! åh säger jag bara.. idag har jag varit med Amanda, vi har inte gjort så mycket bara tagit det lugnt och pratat osv. :) imorgon är det torsdag om jag har rätt? hänger ju inte alls med i dagarna känner jag! såg inte ut såhär på skolan, men när jag kom hem duschade jag och bytte om till de ovanför. använder aldrig min vita kavaj från HM för ynka 199SEK så jag tog den idag med! ska ta mig en stor kopp med te snart och sedan sova nångång med. hörs hey!

när man slutar leka då är man inte vuxen, då är man död

helt otroligt vad trött jag är nu, jag klarar knappt inte ens av att stå på mina egna ben. har haft idrott på slutet och de kan va den tråkigaste idrotts lektionen man kan få utföra. springa 4.5 km på 30 minuter, det är ruskigt jobbigt! och nu kan jag inte påstå jag har den bästa konditionen men hallå vafan, idrott då ska man göra nå kul! nåja nu är det här över iallafall! nu ska jag hoppa in i duschen och ta en snabb dusch sedan ner på stan och träffa världens härligaste människa! Amanda. nu i åttan har vi ganska lång lunch så jag elsa och Maria har fått för oss att spela kort, och ja jag kan ju säga att de är riktigt underhållande! näe nu måste jag sätta fart här. återkommer senare! pusspuss

RSS 2.0