som ett helt annat mönster på en dag


today

hello! kommit hem för någon timme sedan, och ätit mat har jag också hunnit med. skoldagen har väl inte varit så speciell, ganska jobbig om jag inte blir road av något. vi hade ca 2 timmars hål idag också, det blev stan häng med Elsa och Maria :) jag förväntade mig att vi skulle bara gå runt och hänga som några slö säckar, men nej där hade jag otroligt stort fel. jag kammade hem 2 hals band, ser korten ovanför. och ett armband för ynka 10SEK!!
det kallar jag toppen kap asså! maria handlade rejält hon, men allting var som hittat. ska försöka hitta på något.
skriver senare! hey

om du bara visste egentligen


today!

hejhej! fruktansvärt dålig uppdatering här. skyller på att jag har gjort och hänt mycket tänkvärda grejer idag. kom nyss in ifrån, varit ute och gått runt med en person bara. imorgon är det en ny skol dag, hoppas den blir någorlunda bättre. sjukt trött och helt off har jag varit idag! inte på bra humör heller. men de får man va ibland.
gick lite på stan idag med Emma f och Maria. som tur var hittade jag inte något speciellt så pengarna sitter kvar!
näe nu ska jag göra iordning för sängen. big hugs

ingenting är säkert

godkväll! måste prioritera, jag hinner inte blogga ikväl. har heller inte gjort så speciellt, hjälpt pappa med lite grejer och jag tjänade in kring 200 kronor :-D så nu är man lite rikare än vad man innan hade penga mässigt!
jag håller på att packa upp nu hos mamma i lägenheten och hinner inte blogga. skriver imorgon och outfit möjligtvis! puss å hej

I can't make you care



det är vad jag har gjort idag, fasen vad roligt det är! travat och galloperat som tusan :-D man mår som man förtjänar helt enkelt. ikväll eller senare åker jag in till staden. har haft en bra helg endå, ninni har ju uppvaktat mig! ny vecka imorgon och nya tag! så kör vi. big hugs

23:13 saturday night



dessa tre bilder beskriver så gott som min dag. red ju som sagt idag med ninni det gick super bra! känslan av att sitta på en häst är ju underbar. har ätit god mat och sen plumsade vi ner i bubbel badkaret med massa ljus omkring oss, ser ju mysigare ut än vad bilden säger haha! nu blir det film kik ett tag, sitter och klurar på ifall vi ska se några klassiska filmer eller kanske en skräckis (?) det visar sig! hoppas ni andra har en nice kväll. hey!


fick en fråga om var min klocka är i inlägget " drar ner och kikar på en hockey match " klockan är ifrån Ur&Penn hoppas du fortsätter läsa min blogg!

you are not who you were before



big love på min runda säng som bor hos min pappa!

hallå tjejer och pojkar! har inte haft datorn vid min sida nu på ett tag, jag vet inte varför. igår kom en kompis till mig som jag inte umgås ofta med, pratar inte ofta men vi är barndomsvänner. det skiljer tre dagar mellan oss vi är uppväxta från bb/förlossning så vi pratade minnen och allt som händer i nutid. somnade strax efter tolv tiden inatt. vaknade vid 9 och åt frukost! ska ha huset för mig själv ikväll så vi ska mixa ihop lite grejer får se vad kvällen lockar oss på. ska även rida idag (kanske) jag har inte ridit på flera år, men hästar var nog en stor del av mitt liv förr när jag var mindre. men ska testa rida senare och jag kan nog inte tänka mig hur det här kommer sluta, men hoppas jag inte ligger på sjukhuset med några ben brutna eller så! ha de fint allesammans!

I try to love my style



såhär såg jag ut idag! aldrig haft allt det här förut, men fan vad snyggt var det tyckte jag!
kavaj - JC
Converse - Turkey
leggings - HM& vero moda
klocka - KNOKK
linne - Gina tricot
+ smycken.

en super bra fredag! den började med några timmar med världens bästa klass. haft super kul! pallrade mig ner mot City. köpte födelsedags present till Maria! kom nyligen hem och precis provat mina nya kläder! jag är super nöjd. det jag köpte var:

Mössa - Carlings 50SEK det var 50%
Storbritanien linne - Carlings 149SEK
leggings - Kappahl 179SEK + 25%

LIFE IS GOOD, I'm happy!


moments that matter

hallåhallå! har precis kommit ut ur duschen, skönt kan jag säga! imorgon har jag sovmorgon till klockan halv tio, så galet bra! ikväll stack jag och Johanna ner och solade i 9minuter, gick sen till Möljen där det var musik och grejer! stannade inte så länge när man kände hur hösten smygde sig fram, fy vad kallt det börjar bli! inge kul alls eftersom jag vill ha mer sommar känner jag. näe nu ska jag göra klart det sista så hörs vi imorgon :-) imorgon är det en ny dag, och det är fredag. vet inte vad som händer! men det visar sig såklart. Goodnight

some people


todays outfit

Måste börja med att säga grattis till min fina vän Maria idag! gratulerar. kan ju nästan säga att vi är barndomsvänner eftersom vi har känt varandra sen lekis. vi har våra arga stunder men du kommer alltid betyda lika mycket.

ja idag var det allvaret slog igång! torsdag, faktiskt gott ganska bra. lite segt bara, jag har varit trött hela dagen eftersom jag somnade ganska sent och stiga upp 06:20 är inte så frästande faktiskt. igår var det hockey match HHC j18 vann med 7-5, sen när matchen var slut stod jag och Johanna och pratade med Fantenberg och Westner.
tjo!

drar ner och kikar på en hockeymatch



hallå där blåbär! klockan 8 är det hockey match för J18 här på Glysis. jag ska gå ner med Lovisa och Julia, tack äntligen någon som lyste upp min kväll! äntligen säger jag. jag är verkligen så hockey sugen :-D inte sån fin bild men tog på mig mina fräscha jeans och ett luftigt linne! jag hör av mig senare. cya!

choklad är en stor kärlek!

hejsvejs! just nu sitter jag och proppar i mig marabou choklad med Daim! så mumsigt. ikväll är det hockey match för några pojkar och jag vill så gärna kolla men har ingen att kolla med! sämre kan det inte bli asså. dagen om idag, vill jag ens ta upp om den? världens jobbigaste dag enhets dag! tur att det händer varje år bara. idag har det varit bra väder, och de gjorde mig lite besviken hehe för jag ville skippa enhetens dag men då kom solen och ville förstöra det istället! äsch jag ska vara glad. för nu kanske jag tar mig ut i solen? :-) yaya imorgon är det torsdag. det går fort vänner! simma lugnt!


time to say goodnight

druckit upp mitt te, checkat de mesta av alla bloggar jag läser och nu väntas tupplur bara. tack å lov att vi har sovmorgon för jag har stressat jävligt mycket nu på kvälls kvisten!

 

bjussar på en bild från idag!


dancing in the rain



Ja bilden säger det mesta, fy faro vad det regnar! jag hoppas de är regnet som har gjort mig såhär illa, men jag har så sjukt ont i kroppen, ont i huvudet och är hur seg som helst! så jag inte har dragit på mig något annat. ska sätta mig ner och dona med en ny header tror jag! annars då? händer inte mycket här mer än det jag just berättat. en liten jäsp här och där trillar fram de med, men jag kan ju inte lägga mig än!

försök inte vara någon annan, då ser man inte vem du är




såhär såg jag ut idag, i detta hemska oväder! verkligen ogillar det. En stor diss på regnet! den här dagen har varit riktigt bra! och varför. vi fick sluta 10:50 och vi började klockan 8, alltså nästan tre timmar skola bara. och vi har inte gjort mer än att skrattat, gråtit, skrikit hoppat upp och ner. vi har kört massa fråge spel, och sen satt jag Elsa Maria och Sofia i korridoren och spelade kort. Det var så jäkla kul må jag säga! imorgon har vi sovmorgon till klockan 9 och på fredag så skippar vi syslöjden och börjar kring 09:30 tror jag (?) hurra säger jag!! har inget mer att komma med. later!

she moves in her own way

hej! jag ska snart plumsa i sängen, men läser lite bloggar först. och har musik i öronen, det gör mig så sjukt road alltså! musik kan jag inte leva utan. nu ikväll har jag bara tagit det lugnt, Johanna kom på besök vi gjorde té och satt och pratade bara :-) myspys! imorgon är det en till dag, känns ofattbart att det är skola och rutiner igen. men men det rättar ut sig med tiden! goodnight


nothing compares to you



Såhär såg jag ut idag på första skol dagen, de har gått toppen! träffade maria och sofia vid korridoren. sedan har bara dagen rullat på, och bara av att få vara en dag i min klass kan en dag bara bli bra! så himla härlig. har inte gjort så mycket idag, bara fått sett våra scheman för denna termin och sånt där! fixat skåp det med. slutade närmare 1 tiden drog jag och Maria ner på staden och kikade runt, skulle till dollar för att handla lite skol saker. jag handlade mig ett rosa skriv block och en ansiktsmask! det var allt från mig :-) latero

skooldags hörni!

Jajamensan jag är så gott som påklädd och bussen går 07:25 ner till centrum byter där till 1an till Öster.
är hur lugn som helst, inge farligt ju samma skola! men nu ska jag göra klart det sista, outfit får ni när jag kommer hem :-) puss å hej!

mitt sommarlov år 2010 har varit fantastiskt



super många kort! men det finns miljontals fler kort jag skulle vela lägga upp, men jag valde dom här. mitt sommarlov år 2010 har varit guldvärt! och det här kommer jag minnas länge. som sagt det är ju tråkigt att lämna detta sommarlov men jag fokkuserar frammåt och upplever mer grejer i mitt liv. om ett år är det sommarlov 2011 jag har ingen aning om vad jag gör då, men jag hoppas jag mår bra och har upplevt dubbelt så mycket bättre sommarlov än det här. för hittils har det här varit bäst! jag har själv mognat på mig, och växt under dessa månader. jag känner mig glad idag och hoppas jag får vara glad längre fram! imorgon är det skola jag måste göra det bästa av situationen. jag är glad för att få träffa min allra bästa vän Sofia. måste tyvärr avsluta här, men jag tackar alla fina vänner som stått mig nära detta sommarlov och hjälpt mig. skrattat med mig, gråtit. har gjort så fruktansvärt mycket saker i år! love

the last day before school



galen släktträff igår! men jag är hemma igen som sagt, vaknade för någon timme sedan. ska gå och ta lite frukost nu och sedan blir det nog ute i solen och steeka när solen är här för engångs skull! jag kan inte än förstå att jag vid den här tiden är i skolan imorgon. gah!! men det kommer nog inte bli nå problem, man har ju världens bästa klass! :-) uppdaterar senare. bye!


jag ligger hemma i min säng, hur kan det komma sig?

det undrar jag med, men nejdå vi åkte till Sandviken på 50 års fest/ släktträff var ju som sagt bestämt att vi skulle sova där men 2 av mina bröder som följde med skulle hem, så vi joinade dem med liksom. väldigt skönt, bil turen hem var nog skönast :-) haft för övrigt mysig kväll, träffat släkt som man inte har sätt sen jag var under 10 års åldern. Såå det behövdes en sån här dag med! som sagt jag ska nog släcka ner lyset och sova. sova innan skolan börjar. gash jag är lite nervös! puss å hej finisar

do you remember how it all began



såhär ser jag ut idag, bilfärd till Sandviken. hoppas jag får ett bra avslut på detta sommarlov. för egentligen så vill jag ju vara hemma menmen jag får väl göra det bästa av situationen.. jag kommer hem till mig imorgon, på eftermiddagen eller kvällen tror jag. hoppas ni får en trevlig lördag allesammans! tjao


sista fredagen på sommarlovet 2010



svar: vi beställde dom på Knokk hemsidan, skulle uppskatta om du sa vem du är? tack för dina gulliga kommentarer! :) dom kostade även 199SEK

har varit med Maria hela kvällen och varit på håstaholmen och kollade på innebandy. Alaget vann med 6-5 tror jag, äsch jag minns inte! men dom vann iallafall :-) kom hem nyligen. Maria har åkt hem och jag är ensam. imorgon åker jag till Sandviken på släkt träff vet inte om jag ska skratta eller gråta för just nu vill jag vara här hemma med mina vänner och umgås eftersom det blir sista lördagen på sommarlovet detta år. sad face! återkommer något senare maybe :-) puss å hej!

girls wanna just have fun

'

hade en super duper mysig kväll igår! första bilderna var hur jag och Maria såg ut. älskar min nya jacka, verkligen big love på den! kvällen bestod av, prat, bad, skratt, gå ut och busa sen närmare halv tolv tiden gick jag och Maria, Johanna hem mot oss. jag och maria somnade inte närmare mot 2 tiden pågrund av att vi var så sjukt hybris, låg och skratta åt de mest fula sakerna man kan tänka sig haha! men förövrigt måste jag tacka er för super bra klass (+ dom som inte var med).

today: just nu händer det inte mycket, maria sitter vid min dator och jag vid mammas. dricker min hallon smoothie och lyssnar på musik bara! vet inte vad vi ska göra hädan efter. men vad vi troligen ska på ikväll är innebandy match. men uppdaterar något mer senare! ciao

dom har kommit!! super bra säger jaaag



Marias: yellow
min: blue

tooorsdag är här!



hallå där! blivit lite seg uppdatering idag, men jag la mig ganska tidigt inatt stängde av datorn innan tolv tiden och sedan somnade strax efter det. idag strax efter elva tiden for jag och Amanda till maln, låg och pratade och såklart stekte på brännan lite. jätte mysigt, knappt inga folk och blåste inte så mycket heller! jätte mysigt. nu ska jag hoppa in i duschen och ladda inför ikväll för då ska jag på pool party med massvis med tjejer! hoppas de blir en kanon kväll och ska som sagt stoppa i batteriet till kameran nu på laddning så möjligtvis kommer det upp bilder senare ikväll, kanske kvällens outfit om jag hinner det :-) take care!

you found me

såg nämligen att jag har fått en till prenumerant på bloglovin.com, hoppas du stannar länge nu vem du nu är!
och ni andra kan ju gärna följa mig genom bloglovin ni med. tryck här!

ja vad gör jag? för någon timme sedan åt jag mat med min bror Niklas som kom över hit på besök. är nu ensam hemma för mamma åkt till några tjejer på middag, och Niklas skulle ner på hockey träning. blir nog bara ta-det-lugnt kväll ikväll, vill försöka göra en ny header, så kanske lyckas ikväll! då blir jag glad. har bara varit inne idag, inte så konstigt är det bara jag som har upplevt att det blåser som fan ute? man blåser ju nästan bort! *fniss


är så sjukt nöjd med min nya höst jacka jag köpte igår på Cubus för ynka 400SEK!

never say never


geek in the pink



nu var de väldigt mycket rosa här, men eftersom jag just nu dricker en rosa smoothie måsta jag matcha med något liknande.. och de blev min rosa matta och min nya SOLO tidning som är så bra! men jag tycker inte om rosa färgen så mycket annars! har även börjat premunerat på SOLO fem nummer för 89SEK eller vad det är, och man får ju sånna grymt bra grejer samt mycket läsning så jag tackade inte nej liksom! idag blir det nog bara en mys dag ska ta mig i kragen och ladda ner The last song, måste väl bli en i mängden och se den jag med. later!

last good times



godkväll! sitter nu bänkad vid datorn har laddat upp med 4 feta mackor och en stor kopp med oboy, låter inte helt fel va?! näe för jävla gott! ikväll var jag 99% på att jag skulle vara hemma, men det finns något som heter ändrade planer. Amanda mutade mig med lite grejer, så tog jag mig ner mot staden med henne men hann komma halv vägs, (och ja jag vet att du läser det här anton) fick jag skjuss av anton eriksson och niklas hedblom ner till donken, där blev det donken häng det började med jag och Amanda sen blev det långa stunder med emelie edeborg också, satt och hissa och dissa lite här och där! jaja trevlig kväll iallafall. jag äääär nöjd, ska snart gå och sova.

kan inte förstå att det är några ynka dagar kvar till skolan, inte ett dugg laddad. inte ens vänt tillbaka på dygnet eller nånting, hur ska de här gå?

hemkommen från en super bra dag!



vad kan jag säga? sjukt bra rea har jag inte varit med om förr, ett par Jeans leggings för bara 74 kronor? till och med under 100 lappen, det kallar jag toppen kap! en höst jacka, som ser ut som en skeppar jacka letat länge. och fick den i ordinarie pris 300SEK, mamma likadan. och sen en hel del linnen. hade inte förväntat mig såhär bra shopping och dels inte så mycket kläder med mig hem, men jodå! inte gjort av med några pengar själv, (har dock inget kvar av denna månad). men när augusti bidraget kommer dååå blir det shopping ska jag försöka se till!

Gävle here i come!

Godmorgon, vad gör jag vaken nu? det kan man ta och fråga sig. om det inte var att jag skulle till Gävle skulle det aldrig finnas någon chans att jag är vaken nu. jag är riktigt pigg faktiskt, ätit frukost. nu väntar jag på att hårplattningsmedlet ska torka in, sedan ska jag fixa till lite hår och sätta på mig lite maskara bara. jag hoppas jag får med mig någonting snyggt hem! kan ju inte missa shoppingen i Gävle precis när jag har varit där förr. men dags att jag slutar! puss :-*

blue monday



hela dagen har jag tyckt det varit svin kallt och kyligt. så min dag har inte bestått av mycket, tagit det lugnt så mysfaktorn var på hög nivå kan jag säga! sitter också och tänker om jag ska slå på en film eller om jag ska snart sova för jag är så ruskigt trött..

imorgon ska jag åka till Gävle, med mamma och moster. Moster ska in på sjukhuset och göra några behandlingar medans hon utför detta tar jag och mamma en trip på stan och även lunchar istan där. hoppas jag får hem mycket kort! och även en hel del plagg ska vara riktigt snäll med mamma så hon kan ge mig lite kläder hem..
hörs något senare kanske. byebye

i kärlekens spår vet man aldrig hur det går

.. det kom jag på själv! jag satt och läste SOLO tidningen och läste sex/kärlek. då ploppade det upp i huvudet!
NU: ut i solen de sista minuterna solen är kvar för idag.


photos by me!

bilder av mig



gillade min redigering på bilderna starkt :D ska försöka göra en ny header snart med..

kvar i något jag lämnat.



JAA! jag fick äntligen några kort från vattnet igår. det gick verkligen inge bra att föra över dom bilderna. Men tack och lov! godmorgon förresten, jag ligger i sängen nyvaken. dags att kliva upp och äta frukost magen kurraar! idag fast lite senare när solen har kommit ska jag och Amanda dra på maln igen. jag ska verkligen ta vara på solen! återkommer något senare. BYE

sun-day 15 augusti



så beskrivs min dag i bilder! inte dom bästa bilderna av de bästa bilderna vi tog idag. så grymt fina bilder ute i vattnet med solen bak i ryggen åh så fina kort. men de bara krånglar och skicka över dom. Dom kommer så fort jag får tag på dom. imorgon ska vi troligen också dit, och jag måste verkligen ta vara på de dagarna som är kvar av sommarlovet nu. längtar inte ett dugg till skolan! nu ska jag gå och ta en kopp té och massa mackor! hej svejs!

älskade solen! stanna förevigt

Skulle jag vela, nästan förevigt! 14:55 tar jag och Amanda bussen mot Maln och lägger oss och pressar på brännan lite. mysigt som helst! men jag ska börja med att gassa lite här hemma med. solen är så perfekt just nuu! åhå vilken mysig dag :-* återkommer lite senare!



photos from Turkiet! miss it

det är någonting som får mig vela stanna i din närhet

Precis ätit frukost och sitter just nu och tänker, tog vi med oss kameran igår (?) nej det gjorde vi dock inte, jag som lovade att göra det men går ut utan kamera. det var dåligt av mig! hade för övrigt en trevlig kväll bara, blev ganska sent kom hem halv fyra. kvällen började med att vi tog en cykel ner mot "city" och letade efter en annan cykel, hittade den och drog till sjukhuset träffade Viktor där. gick och lalla runt, vi hamnade vid möljen och där satt det massvis med folk, blandannat onyktra till väldigt nyktra (som jag och maria då). skulle sedan mot sjukhuset igen för att hämta cykel och stannar vid någons hus och lägger oss vid en liten gräsmatta och snackar minst en timme, kommer massvis med folk fram och tillbaka. men annars har jag haft en mysig kväll :) stort sett vädret gjorde ju det mesta!

nu: försöka ta orken till att gå ut och sola, jag och maria ställde alarm på 08.00 men de gick inte så bra hennes mamma kom och plingade på vid 9 så maria åkte utan frukost. stackare! aja jag uppdaterar något senare. puss!


punkt punkt punkt



troligen kommer denna flicka hit ikväll, vet inte vad vi ska göra ikväll kan sluta och börja hur som helst! men kameran är garanterat med så nåt kort här och där borde bli knäppt! puss

ey!

hejhej! jag kom nyligen hem ifrån Linnéa. det enda vi har gjort är idag är att äntligen få sova ut eftersom vi kom hem vid 5 tiden imorse. ska försöka ta det sammanfattat, jag for till Linnéa vi gick på hennes kusin 18års fest. den var riktigt urspårad, hände en hel del efter de andra och mer vill jag inte komma in på! men jag hade det bra jag. sitter och ler här och nu för jag mår så bra av allting :-) har super braa vänner och jag själv mår bra känns det som! idag är det inga stora planer, det jag ska börja dagen med är att käka för jag är hungrig som aldrig förr! sedan kanske ut och sola? hmm ja de löser sig! skriver något senare. puss å hey!


it's hard to breath when you're standing on your own.

Godkväll tjejer och pojkar! jag ska slagga hos min kompis Linnéa ikväll. ingen vet hur det här kommer sluta, men hörs något senare :-) bye!


photo by me

party with my pain


photos by me, Emma jag Maria.

godmorgon, jag sitter i mammas mys dress som är så skön att bara dra på sig såhär när man är ny vaken. jag sitter och tänker tillbaka på Turkiet resan som jag var i för 2 månader precis nästan, och kan inte förstå att jag har varit utomlands. det var så sjukt längesen kändes de som, eller det har hänt så mycket efter de. saknar de där roliga folket, just staden. vattnet, maten. ja jag trivdes som fisken i vattnet där!

idag har jag inte sånna stora planer, inte än. men det kommer väl! tänkte bara meddela att jag mår bra. gruvar mig ganska mycket för skolan som börjar om ca 10 dagar, jag vill inte. jag vill ha sommarlov hela livet! hiih puss

how do we do



godkväll, ikväll blir det inte sån avancerad kväll inte. Jag är nog bara hemma ikväll ser det ut som. ska ta en lång dusch senare och komma ut som en helt ny människa. Har egentligen ingenting att dela med mig av, men det kommer sen kanske :-) så uppdaterar senare! tjingeling

underbart väder måste jag säga!


Need a reason to belive

Andra dagen solen är här nu, glad jag blir! det betyder alltså att snart sticker jag ut och solar. vet inte vad den här dagen bjuder på, men nånting är det väl hoppas jag! hörs senare. puss tja!


miss l o v e


photos: le love

saknar den där speciella känslan. av att inte känna att man är bara en. ibland saknar jag kärlek..

I'm gonna fixed this

Kom alldeles nyss hem, varit med amanda hela kvällen som sagt. en snabb sammanfattning.
fotboll, viktor, cyklat, skrattat, levt livet! super skönt väder. jag cyklade även hem ifrån Håsta på
mindre än 20 minuter till kristineberg, kan säga lyckat! inatt består min kväll av attt ta det lugnt, landa lite och sedan sleepa! later!


so far so good

Carro: varifrån kommer västen??

västen kommer ifrån Lindex, jag betalade 49SEK och kostade egentligen 299SEK

idag har det varit en toppen dag, vaknade med solen i ögonen genom fönstret. vid halv elva, jag gjorde mig iordning tog en trip ner på stan träffade alva melin och tog en fika på fyren, satt och snackat och så! super mysig dag måste jag säga :-) har även gjort fransk manikyr på mig själv, riktigt snyggt men ganska ovan. ikväll ska jag umgås med amanda, ingen aning vad som faller oss in. men någonting ska vi hitta på!




allting går bara man vill


kvällens outfit, grattade bror ikväll. Det var mysigt, massa av hans kompisar kom och hälsade på och ja det var en hel del folk där! nu är jag hemma, och tar det bara lugnt. lyssnar på lite goa låtar och ska snart ta itu med att läsa alla mina favvo bloggar! så står min kväll ut ikväll. + lite film tittning såklart :-) invigde min väst från köpet igår, och jag är så jävla nöjd man kan bli! så himla snygg, verkligen me! puss


true colours


Längtar tills min turkos knokk klocka kommer till mig!

Ja goddag, idag är det tisdag. min bror fyller år, grattis på Niklas Jonsson 23 år! idag är det mulet väder här, det innebär film för hela slanten alltså. för några dagar kände jag mig brun och fräsch nu känns det som allt har försvunnit igen! jäkla sol, du skall vara här.. uppdaterar något senare! hey

tears



såg nyligen klart en av världens bästa filmer, fyfan vad grym den var! jag fällde några stora tårar på slutet, gud de var längesen kan jag säga. näe nu ska jag hoppa i sängen, få se vad denna dag bjuder på. Niklas my brother fyller år idag, ska grilla och sånt på kvällen hos honom. hoppas på en trevlig dag, godnatt!


good evening


bara för jag tycker det är sådan enkel och snygg håraccesoar :) sen är ju dessa tvillingar oemotståndligt snygga med! nåja godkväll allesammans, ikväll blir det bara en hel del film som jag har nu gjort några kvällar i rad. men ikväll är jag inte ensam, maria är med mig ikväll. myspys! vi håller på att tanka ner massa filmer och så, ätit gurka och morötter tillsammans med dipp = tastes great! Vi ska kanske fota lite ikväll med, så vem vet det kanske kommer upp nå läckra bilder senare! tjiingeling!


not afraid


shorts med knappar 199SEK - HM
Väst med knappar 49SEK - Lindex


det fick jag med mig hem idag, så jävla nöjd! min dag har varit super bra. men de slutade åt helvete, för jag köpte hårmedel för 345 KRONOR och tappade den där oljan som ni ser där uppe genom hela min trapp, och slutade krash? jag slängde iväg halva barnbidraget på de där, åh de är så himla bra. Jag ska stå på knä och be för mamma att få en ny, för jag orkar verkligen inte köpa en ny igen.. sen kanon rean på Lindex också, min nya älsklings väst skulle kosta 299SEK men jag fick den för 49? super glad endå fast jag tappade den där oljan i trappan. livet leker! ack så bra jag mår.

today was a good day

idag är det en dag, och den dagen innebär att jag ska idag klippa mig, gå på stan, eventuellet äta lunch på stan, och gå med min fina vän Maria på stan. känner på mig att det kommer bli en mysig dag :) bilder och saker kommer upp senare, outfit tror jag med! just nu sitter jag i sängen nyvaken och äter frukost. börjar känna mig lite stressad därför måste jag avsluta här och nu. puss å hej!

no easy way out



precis kollat klart på filmen, Remember me. en sån bra film, finner inga ord! kolla på den bara :D imorgon ska jag äntligen få klippa mig, jag ska toppa det bara. eftersom jag sparar ut, imorgon rycktades om regn här i hudiksvall men jag kanske har turen av att de är uppehåll! vill ju kunna gå i shorts imorgon. skönaste plagget på länge nu. enligt mig iallafall! näe ska göra klart de sista nu och sedan lägga mig i sängen och kolla igenom blogga bara. I like!

my last wish



ligger nerbäddad i sängen och kollar på filmen " Remember me" det är en film ni verkligen ska se, kärlek som bara tusan. sen att killen som är med i Twiglight vet dock inte vad han heter han är ju bara så snygg så de lyser ju bara upp filmen ännu mer! har dock inte kollat klart på filmen än, men än så länge 5/5

jag är bra på att vara själv men usel på att vara ensam


photo: by me


har precis sagt ajdö till Linnéa, haft en jätte mysigt. igår och idag! bara slappat och tagit de lugnt. precis ätit mat, det blev sallad den här gången. men blev inte mätt ovanligt nog så ska nog ta ett hugg till! ikväll händet det inte mycket, ladda upp med en hel del filmer. ni som läser detta skulle jag uppskatta om ni skriver tips på filmer! annars då? jo jag mår bra och livet rullar på :-)


would you save me if you could?

hello! haft en jätte trevlig kväll, linnéa kom till mig, äntligen säger jag bara! vi stack ner på hemma kväll och hyrde film. Resten av kvällen var vi med viktor och satt bara och pratade :-) mysig kväll, och sånt super skönt väder! vi ska kika på 2 filmer, båda är skräck. så vet ej hur det här kommer sluta! ha en trevlig natt allihopa :)
puss!

clothes from topshop.com

har funnit massvis med kläder det bara kryllar av collage hos mig just nu! bjussar några favoriter från topshop.com, eventuellt kommer Linnéa hit, äntligen någon som uppvaktar mig! hörs senare. Ciao


clothes from Modekungen.se



skulle inte sitta helt fel att ha dessa läckerbitar hemma hos mig i min byrå!


till fantasi man finner inspirationen



ikväll blir det film tittning igen, känns som jag inte gör någonting alls på dagarna. fotade lite idag, lite mystiska bilder men dem får duga! och för den delen sminkar jag mig inte så dramatiskt eller hur jag ska uttrycka mig hehe tänkte matcha min blåa tröja, aldrig haft blå ögonskugga annars men man ser lite farlig ut! uppdaterar något mer senare :-) tjao!

seven days a week


photo: lookbook.com

Godmorgon, just nu ligger jag i sängen är förvånande pigg faktiskt, eftersom jag kom in efter fem tiden och somnade klockan 6 imorse eftersom jag såg en grym film som jag verkligen rekommenderar, Never back down. kunde inte släppa blicken av den, verkligen se värd! iallafall idag är det lördag, igår var de fredag. det är två helger kvar sedan börjar allvaret, är det bara jag som känner: näe jag orkar inte, och vill ha längre sommarlov? jag är inte ett dugg laddad för skola senare. får bara ont i magen av at tänka på det, det är inte likt mig. idag har jag inga stora planer. fåse vad denna dag och kväll bjuder på, därför avslutar jag här och nu. Pusspuuss


can't be better



är min absoluta favorit!! kom nyligen hem varit med grannen2 Johanna ikväll. bara tagit det lugnt och så, pratat och ja chillat kan jag säga! nu: blir det ben&jerry's och slår sig ned med never back down filmen, fixat den nu!
hoppas ni andra får en trevlig fredags kväll! pusspuss

svarta högmidje shorts

Mamma kom till mig imorse och sa till mig, här har du ett par shorts. jag vet inte vart dom kommer ifrån, har heller aldrig sätt dom förr.. så de blir väl mina nu :D dom är ruskigt snygga tycker jag, fick jätte dåliga kort på dem men de är nit aktigt på sidorna svårt att få bild. och en silvrig stor dragkedja i mitten. halv  höga shorts!!
snyggt att matcha nå läckert linne till :-)


hello friday!!

nyligen kommit hem ifrån Maln(en strand här i hudiksvall). varit där så gott som hela dagen med min mamma. Mysigt kan jag säga! blåste ganska mycket men de gick bra, klagar inte alls... för när jag kom hem såg jag hur brun jag hade blivit :D Yiha! snäppet brunare, och har inte bränt mig någonstans. ikväll ska jag nog bara ta det lugnt tror jag, grilla och snart lägga mig ute i solen igen på balkongen. Livet leker! life is good. kiss and hug's




älskar att ha blått nagellack när man kan matcha sin bikini som är blå med :-) hörs hey!

talk to me boy


photo: Le love

blev dock ingen film kväll för mig, jag som hade hoppats på se den härliga filmen. de blev nå fel när jag
laddade ner, roligt att jag upptäckte de när de stod att" filmen har laddats ned " eller någonting sånt. så jag tänkte liksom wow fan vad skönt att den är klar efter denna längtan. Näe då funkade den inte.. suck! såg vädret nyss också på datorn såklart. och de skulle va samt molnigt och soligt imorgon, lutar de än mot en dag med strand och sol? nja få se det hörni! puss och godnatt.

pinsam flicka

fick en kommentar, och de räddade mig kanske lite och jag bryr mig inte om vem det var som kommenterade just nu. men de är ju inte alls Rihanna som sjunger, det är Beyonce? hur kunde jag missa det? jag skyller på att jag var ruskigt trött inatt! måste vara det felet. sorry, sitter fortfarande och väntar på Never back down filmen som tar sån ruskigt lång tid.. kan de vara möjligt att en film är över 4gb? hmm..!

never back down

Den filmen ska jag se ikväll, de är action och drama. den verkade super bra! precis ätit halv stora 2 stycken
pizza bitar, men fortfarande sugen/hungrig? see a later alligator!

the last thing



haft en fullspäckad dag, min älskade broder Marcus fyllde år idag, varit där hela dagen så gott som. umgåtts med släkt och bara myst på i solen. imorgon ska jag och mamma till Maln sola där hela dagen, för nu jävlar ska jag bli brunare!! annars då? händer ingenting just nu, ska ta en riktig ångdusch och dunka musik i våran dusch lyxa till de lite hehe, ska väl komma ut ur duschen som en ny människa! uppdaterar senare :-) ciao!

sun sun sun sun sun!

har ju inte sån stor lust att sitta inne vid denna dator när solen äntligen har kikat fram!
ligger ute och har de för bra. Vart helt chockad av att vakna med solen rätt in genom fönstren :-) yiha!

smash to you

Head down as I watch my feet take turns hitting the ground
I should, I find myself in love racing the earth

And I'm soaked in your love
And love was right in my path, in my grasp
And me and you belong

I wanna run, run, smash into you
I wanna run, run, smash into you

It flows, what I hear no one else has to know
'Cause I know in what we have is worth first place in gold

And I'm soaked in your love
And love right in my path, in my grasp
And me and you belong

I wanna run, run, smash into you
I wanna run, run, smash into you, smash into you

Head down, as I watch my feet take turns hitting the ground
I should, I'm in love and I'm racing the earth

And I'm soaked in your love
And love is right in my path, in my grasp
And me and you belong

Oh, I wanna run, smash into you
I'm willing to run, smash into you
I'm willing to run and run, and run, and run, ooh
I'm ready to run and run, and run, and run, ooh

And I wanna run, run, smash into you
I'm willing to run, run, smash into you

en av de bästa låtarna nu på hela dagen, som bara har spelats i mina öron..
Rihanna - smash to you.

rihanna gör ofta bra låtar tycker jag, en underbar människa! nu ska jag snart släcka ner här och ta mig en lång tupplur :-) puss och godnatt allesammans!

movie myys



sådär, nu ska jag mysa ner mig i sängen med en film som heter Euro trip! vet inte alls vad den handlar om eller så, bara slumpade och tog denna film för ikväll. förmodligen mer film tittande med! tänt ljus, och släckt ner. ååh vad mysigt säger jag! pussss

kanske mött världens finaste

Sååå nu är jag klar, jag blev ganska nöjd om jag får säga det själv! men man vet aldrig med mig.
kan börja när som helst och slänga ihop en ny! men nu är jag klar för idag tror jag.. här händer det
inte mycket, jag är som sagt sugen på att ladda ner film. men att komma ifrån sängen och göra det
det orkar jag inte, (kan inte göra det på min dator). men hörs något senare! kiss

clothes from lindex.se

Skulle inte tacka nej till detta..


clothes from hennes & mauritz



har tagit en titt hos hm.com och funnit mycket grejjer! suttit och diskuterat med Mamma att jag vill verkligen göra en hm beställning snart. och jag kanske slänger ihop dessa 2 collage till en beställning (?) kikar lite på halens och ellos nu, gud vilken härlig dag säger jag bara! ska ta och släcka ner allting sedan. ladda hem massvis med filmer(försöka iallafall) och tända ljuuus så de bara sjunger om de! kiss and hug's

tillfällig header!

Håller på att trixa lite här, så det är bara tillfälligt!


i still haven't found what i'm looking for



kavaj- JC / skor - converse/ linne - vet inte / högmidje kjol - HM.

som sagt hade en trevlig kväll igår, gick spontant bara ut och cyklade omkring. vi knäppte kort på alla olika ställen. knäppte kort vid tåg och olika helt enkelt. :) tänkte avsluta kvällen med att vara med styrman och westner men vi frös så mycket så vi hann inte umgås med dom. fler gånger som sagt! idag tänkte vi kliva upp tidigt och göra någonting innan Amanda åker, som hon precis nyligen gjort). men vi vaknade lite senare efter halv ett och hon skulle hem kring två, så de blev kapat de med! idag är det riktigt snusk väder, bara regnar och allting är grått och mulet. circus 15 grader med.. men jag klagar inte, jag ska sitta här och redigera lite kort, städa i lugn och ro och bara leva. skiter i om det regnar, de vädret får mig att göra saker endå :) hörs något senare boys and girls.

01:31



såhär såg jag ut istället, nyligen kommit hem från stan. haft en mysig kväll! nu ska de bli sängdags. hörs mer senare! massa bilder och sånt kommer upp då :-) hey!

walking with a ghost


(oberedda bilder)

nu är Amanda här, nu ska vi ner på stan och kika lite. såhär ser jag ut ikväll, ska även hitta massa mystiska ställen och knäppa kort på :) hörs senare! ciao

another day in paradise



har en skaplig bild torka just nu. men jag ska ut med Amanda nåt tag ska vi gå och fota någonstans! idag vet jag inte vad som händer, om solen kikar fram lite mer så går jag nog ut. annars har jag inga planer. vet knappt vad det är för dag, bara att det var redan 3 dagar sedan det var 1 augusti.. tiden kan den inte stanna eller gå åtminstonde lite saktare? uppdaterar senare :-) ciao!

hårfärger



hittat lite random bilder på google.se och jag vill färga håret snart, utväxt på utväxt och ja hur det ser ut!
men jag vill ha lite rött den här gången, men ska jag våga? vill göra nån ganska stor förändring..
vad tycker ni? kommentera hur jag ska göra.. please

ska tanka hem lite musik till telefonen sen ska jag gå och sova, det blir bara tidigare och tidigaare varje natt!
grymt skönt. nåja en dag idag med, vet inte riktigt vad jag ska göra! det får jag se, får se vad som händer.
godnatt

sometimes say tears all there is to say




sitter just och väntar på mina varma mackor, det kan nog vara den godaste kvällsfikan på kvällen. jag har ingenting att göra ikväll men det blir väl bara deg. har varit jätte mysigt väder nu slutet av dagen, ångrar att jag inte kunde åka till maln med någon. men aja! om en vecka, på måndag ska jag klippa mig. äntligen säger jag haha! men det börjar bli så slitet. men det blir naturligtvis bara topplängd :) nu är varma mackorna klart! ciao


måndag 2augusti

Hallå där, tänkte uppdatera lite fort nuråå! ska precis gå ut i solen som jag har suttit i några timmar redan. skönt!
haft en soft dag bara, sov ut till halv tolv och klev upp kvart över. minns inte vad jag skrev i senaste inlägget men aja, solen är här och alla moln är borta! kanon. direkt när solen kom slängde jag av mig kläderna på med bikini och har legat så ett tag nu. nu blir det balkong häng framför solen! hörs något mer. vet inte vad som händer ikväll än! puss


tänker aldrig ta tillbaka dig igen

Godmorgon hörni! vaknade för en timme sedan, äter frukost just nu och kikar ut i fönstret, molnigt?
vart har solen tagit vägen? åh så frustrerad jag blir! aja återkommer senare. puss :-)

one last breath



redigerad by Henrik asplund.

godkväll allesammans! har haft sjukaste besökarna idag, 74st just nu och det blir jag så glad över :D för jag har haft väldigt lite förr, men nu är det någonting som har förändrats. skulle ni vilja skriva vilka ni alla är? det skulle uppskattas även fast ni inte gillar mig eller är vän med mig eller va det nu är, spela roll vill veta vilka alla är hihi :-) här händer det inte mycket hos mig inte, tar det lugnt bara. känner att livet verkar vara stabilt och att allting sitter säkert. jag mår så bra, och är så stolt! puss från mig


varje sak man gör har en mening


lill älsklingen!


idag som sagt var jag barnvakt gick hur bra som helst, mamma var ju också med. badat, varit i parken, ätit, och varit nere på ica. sen idag blev det god mat igen. idag serverade mamma kyckling :) Hur gott som helst! sen kom solen på besök också, har legat ute nu i solen ett tag men såklart så försvann den ovanligt nog. så sjukt less idag är det augusti och solen behöver inte bara springa iväg för de!! ja en ny månad är det ju också, nya möjligheter att uppleva och lösa! spännande. Later!

13:30 1augusti

godmorgon! är det bara jag som vaknade upp och fick hjärtklappning några sikunder av att det är redan 1augusti idag? det känns som hösten kommer komma vilken sikund som helst.. jag känner mig stressad! och att det är bara tre helger kvar tills skolan sätter igång.. fy! idag är jag barnvakt åt mio, han som jag är faster åt. så ska fota honom lite senare kommer nog komma upp en hel del kort! skit trist väder är det ute också, men det har börjat blivit en vana just nu tycker jag, jag vill ha värme bölja så man kan steka lite.. aja hörs något senare! ha de fint så länge.


en kväll som denna

godkväll! jag har nyligen kommit hem från stan. jag och amanda tog en sväng ner på stan och kikade lite, först påstod vi att det var hur dött som helst. men de slutade med att det var ganska mycket folk på stan endå! härlig kväll iallafall. nu när man kom hem ser man en fet stor påse med godis i, kan inte bli bättre, så blev snäppet gladare och nu ska jag mysa ner mig i sängen och bara mysa på :) yes! knäppt en hel del kort.



min fina vän och icke fina vän..!

RSS 2.0