LOVELY FRIDAY

 
Kan inte komma på något annat ställe än WeHeartIt man kan finna inspiration ifrån, älskar den sidan. Dock är inte allt ifrån WeHeartIt men de flesta av bilderna. Idag är det äntligen fredag, är jag ensam om att tycka tiden går alldeles för fort? Jag tyckte det var måndag igår, nästan. Mina planer för ikväll är middag + festligheter hos min fina vän Lovisa. Hoppas på att det blir jätte kul men varför skulle det inte bli det när jag får spendera kvällen med mina favvisar. Imorgon ska jag vara med Oscar för då firar vi 2 månader tillsammans vilket också känns som att det har gått jätte fort. Den 20e augusti låg vi i hans säng mitt på natten berättade han de tre finaste orden rakt framför mina ögon " Jag älskar dig, Victoria". Det var den bästa känslan i mitt liv.
Ha en fin fredag! Puss på er!

HUSBYGGE PÅGÅR

För ungefär ett halv år sedan brann mitt barndomshus ner och det har vart hemskt mycket känslor och tankar över det. Men nu har vi äntligen fått vårt hus på marken igen dock bara fasaden. Dom ska bygga in eftersom, men det var sjukt skönt att få ett hus att titta på, allting löser sig som sagt oavsett hur jobbigt det är.


FIESTA CON MIS AMIGOS

Hade lite festligheter hos mig för någon helg sedan, hade det jätte trevligt. Myste först med Kristin och Lovisa därefter kom det lite oväntade folk och jag hade det riktigt kul!


TISDAG

Såhär har jag sett ut idag, ligger just nu i sängen och ska snart sova. Ikväll har jag sprungit ett varv runt lillfjärden med Amanda, vilket var väldigt skönt! Sprang på ungefär 13-14 minuter och det var bra för att inte ha sprungit så mycket. Puss


RSS 2.0