VÄRLDEN ÄR SJUK RENT UT SAGT

Antar att dom flesta blivit chockad över att de 6 pojkarna har blivit friad efter att ha utfört en gruppvåldtäckt. Läs artikeln här, jag blir så sjukt irriterad så jag vet inte vad jag ska ta mig till. 
 
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/valdtaktsfriande-juridiskt-akrobatnummer_8561096.svd

MÅNDAG 30/9




Bilder från min 45minuters promenad igår, hösten är så otroligt fin! Denna dag och vecka blir inte så mycket annat än att bara plugga. Har sjukt mycket i skolan just nu, men bara att kämpa på! Hur har eran dag varit? Min dag har gått väldigt fort och nu ska jag gräva ner mig i plugget. Puss! 

DAILYINSPO

 
Fint från bubbelsoda.tumblr.com

NEW IN



Igår fick jag pengar och såklart passade jag på att kika stan lite. Hittade denna fina poncho/blus aktiga tröjan på KappAhl på rean igår. Väldigt fin och mysig! Passar perfekt till hösten, den blev min för endast 199:-

LETS GO TO LONDON

 
Igår bokade jag och mamma äntligen resa till London, vi åker den 27 november och kommer hem den 1 december. Jag ser verkligen fram emot det och skall bli skönt att få komma bort och bara njuta, shoppa, utforska staden helt enkelt!!

NEW IN

Bild lånad från Google
 
Har hört mycket bra om denna och idag köpte den för 119:- på Maxi. Värt att testa! Har någon av er provat?? 

DAGENS INSPIRATIONSBLOGG

En av de bästa sakerna jag vet är inspiration, den här bloggen verkligen öser med inspiration så jag måsta bara länka hennes blogg. 
 
http://glossfashion.com/kajsasven/

COZY



Såhär mysigt valde jag att ha det igår, älskar ljus! 

SKOLFOTO



Första året jag faktiskt blev nöjd med skolfotona! 

MÅNDAG



En måndag som denna spenderas framför Vampire Diaries i väntan på att min efterlängtade vän Maria ska komma och spendera någon timme med mig. Underbart må jag säga! Puss på er

VIVA LA JUICY


Fick världens finaste 13 månaders present av min käraste igår. Helt in love i doften, viva la Juicy är min favorit!

FRIDAY



Blus- Lindex, Jeans - Dr Denim, Skinnjacka - KappAhl

13 MONTHS



Idag firar jag och Oscar 13 månader, tiden går så fort! Jag förstår inte, men iallafall så knackade jag på på hans dörr och uppvaktade honom med detta för att han är verkligen värd det. Jag älskar dig! 

NELLY.COM

 
Har hittat min dröm "volang" topp, perfekta detaljen. Blir din för 499:-

STOLT ÖVER MIG SJÄLV


Följde med mamma min på Friskis & Svettis ikväll och körde ett medel pass. Såklart känns det ju alltid så skönt efteråt, är stolt över mig själv för det var ett bra tag sedan jag tränade nu!
 

TODAYS

 
Önskar jag hade mer basic tröjor, för det må vara det enklaste och snyggaste som finns till ett par jeans med lite detaljer.
 

FINT FRÅN HM

Tycker det är så sjukt snyggt med att matcha en skjorta till sådana sorts byxor. Från HM

VÄRLDENS BÄSTA TIDNING



att komma hem från skolan igår och se att SOLO ligger på sängen kunde inte blivit så mycket bättre!

DAGENS LÅT

Åh, så bra! Har gått på repeat hela dagen idag.

STUDENTFESTEN

 
Kikade på denna film igår, hört mycket bra om den och jag kan påstå att den var helt okej. Förväntade mig att den skulle vara roligare faktiskt, men 4/5 stjärnor från mig.

SÖNDAG SÖNDAG

 
 
 
 
 
 
Fick hem den större modellen av Victorias Secret's Pure Seduction, kanske världens härligaste doft! 
har haft en väldigt bra helg förövrigt och ska försöka att inte få någon klassisk "söndagsångest" genom att bara ta de lugnt och vara för mig själv. Imorgon måndag gäller ny vecka och nya tag! Puss på er!

NEW IN



Ännu en till pryl i mitt nya lilla rum hos pappa. Älskar den! Från Clas Ohlsons

ÄNTLIGEN HELG



 
Fick helg tidigt idag och det tackar jag för. Nu ska jag bara andas ut och ta det lugnt! 

DAGENS VILL HA FRÅN MQ

 
Stockholm märket har så sjukt fina kläder

MY FAVORITES

I brist på annat tänkte jag dela med mig av dom bloggarna som jag älskar mest inom olika kategorier. Jag har så många mer, men tagit dom jag kommer på just nu! 
 
TRÄNING
 
http://workformydreambody.devote.se
 
http://idagetsfit.blogg.se
 
http://svettlukt.myshowroom.se
 
MODE
 
http://fannypersson.se
 
http://sofieanckarmans.blogg.se
 
http://blogg.veckorevyn.com/fridagrahn/
 
http://annihoney.blogg.se
 
http://filippahulten.blogg.se
 
 
TEXT/TANKAR
 
http://lovisabarkman.se
 
http://www.devote.se/forni
 
http://pdotter.se
 

11 SEPTEMBER




Hallå onsdag! Sitter just nu och väntar på att bussen upp till skolan ska komma, så passar på att blogga från mobilen på samma gång. Jag diggar den nya blogg.se uppdateringen faktiskt. Efter skolan blir det de gamla vanliga, plugga och titta på The Vampire Diaries. Hoppas ni har en bra dag! Puss 

VERONICA MAGGIO'S SENASTE


DAILY INSPO

 
 
bubbelsoda.tumblr.com , davisjulia.tumblr.com , amandagehlin.tumblr.com
 
Skulle kunna sitta i så många timmar och bara titta på massa inpsirationsbloggar, jag känner mig så lugn och det är så rogivande att bara titta på alla fina bilder. Jag finner så sjukt mycket inpsiration & motivation till saker & ting.

JAG HJÄRTA INSPIRATION

 

davisjulia.tumblr.com

SUNDAY 8/9

 
 Shorts - Zara, Tshirt - Monki

IN LOVE

 
Åh, har blivit helt in love i denna tröja. Ge mig ge mig 

DET ÄR SEPTEMBER MEN KÄNNS SOM JULI

I skrivande stund ligger jag ute på Oscars altan och läser femtio nyanser av honom, Matt Corby i bakgrunden och full sol rakt framför mig. Det känns som att det är sommarlov, men icke. Jag ska ej klaga över vädret men känns lite läskigt när det aldrig varit såhär förr i september vad jag kommer ihåg. Hoppas ni alla andra får en fin dag!

Puss


ÄNTLIGEN FREDAG

Förlåt för lite segt med uppdatering men jag mår inte sådär helt hundra just nu och försöker arbeta med mig själv och medan leva med allt annat. Denna helg är det HudikMarknaden här i Hudiksvall och såklart begav man sig nedåt och kikade. Gick med Oscar och min bror och hans barn. Super mysigt! Just nu ligger vi och tittar på fotbollen, annars blir det en lugn helg. XOXO


DAGENS VILL HA

 
 
 
 
Ursäkta den mega stora bilden, men kunde inte få någon mindre förtillfället. Michaela Forni har nämligen släppt en ny bok som heter "Om Att Älska". Eftersom jag är alldeles förtjust i hennes krönikor & andra diverse texter så skulle det inte vara dumt att ha denna bok heller. Den skrivs givetvis ner i önskelistan min eftersom jag fyller år i november.

ONSDAG 4/9

Har haft en rätt så skön dag idag 3 lektioner sedan slutade jag halv ett! Efter skolan hämtade Anna upp mig så åkte vi ner på Waynes och tog igenom lite snack där, älskar att jag kan verkligen prata om allt med min fina kompis!! Hittade även världens snyggaste jeans från HM, ett par bruna dessutom. Jag som alltid går med svarta eller blåa. 199 kr så de ska jag införskaffa mig när jag får pengar! Är världens fattigaste just nu, men man måste leva så ibland också. Ikväll ska jag hänga med Anna och Nelly på ishallen, super mys!!


HERE COMES THE AUTUMN

 
Nu kan man verkligen konstatera att hösten har kommit och det klassiska med hösten är att man alltid går in i någon form av deppression. Vilket är syftet med detta inlägg är att peppa mina läsare lite och även peppa mig själv såklart! 
 
Se hösten som en tid då ni unnar er själva och tar hand om er och med det menar jag typ att ha jaquzzi kväll med din kompis, eller unna dig själv frukost på sängen en morgon, köp ett dyrt klädesplagg som du har suktat efter i lång tid nu, gå på massa caféen, filmkvällar med ett härligt gäng, gå på bio, tänd massa ljus, bowla med dina vänner/din partner, spendera en hel dag i sängen med att bara titta på serier. På hösten passar det bra med att börja träna och träna bort lite överdrivet kalorier man har stoppat i sig på sommaren. Ja listan kan bli lång. Det blir vad man gör det till, sitt inte hemma och slösa bort en kväll om det är inte de du vill, gör något åt det. Litet som stort, en promenad kan göra en stor effekt för sig själv.
Är det något jag föredrar på hösten är det att umgås med massa vänner, pojkvän eller familjen. Ju mer jag är sysselsätt ju mindre tänker jag på massa onödiga saker, så sysselsätt dig med roliga saker så skapas de massa positiva känslor i kroppen.  Boosta dig själv med kärlek, för det är vi alla värd. 
 
 

DAGENS

 
Blus - Lindex, Haremsbyxor - Kappahl, Loafers - HM, Jeansjacka - Kappahl, Väska - MQ

TUESDAY 3/9

Hallå! Allt bra med er? Själv är man sjukt trött och seg fast man började 11:55 idag men skönt att jag slutar 14;40 ändå så ska inte klaga! Skjortan på bilden har blivit min favorit skjorta, helt galet vad jag älskar den och idag kombinerar jag det med mina gamla haremsbyxor. Bild kommer upp senare! Kram


HÖSTMÅSTEN FRÅN GINA TRICOT

 
En kabelstickad tröja är verkligen ett måste i alla tjejors garderboer i höst tycker jag! Så enkla att matcha till vilket byxplagg som helst. 

MÅNDAG 2/9

 
Igår var det tänkt att jag skulle ha lite små överraskningar för Oscar för jag är inte riktigt klar med min "1årspresent" än, så igår när han kom hem stod de rosor och ett stort brev på bordet också fick han lite annat smått & gott. Senare på kvällen överraskade jag honom med bio och Snabba Cash, ett väldigt fint avslut på denna helg tycker jag. Idag är det måndag och jag är hur trött som helst, men får göra det bästa av situationen helt enkelt! Hoppas ni har en bra dag kära bloggläsare

SUNDAY 1 SEPTEMBER

 
Jag och Nelly igår

RSS 2.0