FRAMTIDEN

carro,

Skulle du kunna svara på den här frågan i ett inlägg?:)
Du går i nian nu va? Isåfall vad ska du välja för linje på gymnasiet? och har du något dröm yrke? :)

Fick en fråga i senaste inlägget om vad jag ska gå på gymnasiet och vad jag har för drömyrken. Jag går i nian och är en fruktansvärt orolig tjej. För jag vet inte än vad jag ska gå för program eller gymnasium, eller om jag ska ta chansen att flytta(?) Har sådana stora frågor i mitt huvud för jag vill hålla på med så mycket i mitt liv. Jag vill blandannat hålla på med hår,smink, foto. T.ex fotomodell eller makeup artist? Jag skulle vilja vara flygvärdinna för att jag trivs bland folk och tycker om att prata och möta nya människor. Jag anser att jag oftast är positiv, framåtriktad och social.

En flygvärdinna är jämt fint uppklädd och ser så mäktig ut tycker jag :-) att vara flygvärdinna verkar vara mycket intressant och krävande jobb men ändå ett riktigt spännande jobb. Varje gång jag har åkt flygplan och när jag ser flygvärdinnorna som är så artiga mot en så tänker jag jämt vad coolt de skulle vara att en flygvärdinna. Jag bryr mig om hur jag klär mig och tycker det är jätte kul att kombinera olika klädesplagg eller färger med varandra. Stil är personligt och stil anser jag är när man kombinerar olika klädesplagg med varandra som blir till en stil. har tänkt mycket också på mode, jag älskar mode de är så himla roligt! Bara jag hade pengar hade jag kunnat köpt allt jag vill ha. Att designa egna kläder skulle vara något för mig.

Som hobby har jag haft tankar på att vara fotograf, eller ha en egen studio.

Enda sedan jag var liten har jag jämt älskat att hålla på med hår och alla i min familj har sagt att frisör är något för mig. Men jag vill komma långt, känns som att vara frisör inte är så himla mycket. Visst, man ska ha bra betyg för att få kunna komma in på frisörlinjen men de är så många som är frisörer nu så de känns så överskattat och de är en stor konkurrans.
Får nästan varje dag post från olika gymnasium i olika städer, men får bara ont i magen när jag läser igenom dem. En sak jag har gått och tänkt på ett tag nu är att gå Stylist i Gävle, att hålla på med hår, smink och naglar. Men jag vill gå högskola framöver också för det känns nyttigt och bra så då kanske samhälle eller något liknande är något för mig om jag ska gå högskola? Men då är jag rädd för att jag kommer tröttna och bli skol less som jag blir så lätt nu. Samhälle sägs vara som 9:an fast 10ggr värre och om jag skulle hålla på med Stylist eller Foto, skulle jag inrikta mig på något som jag tycker är kuul att hålla på med och som gör skoldagarna mer effektiva och intressanta. Det är ett svårt val som kommer påverka mig mycket. Anledningen till varför jag vill flytta är för att komma bort en sväng från lilla Hudiksvall och pröva på något nytt, se nya möjligheter, utvecklas och möta nya människor och nya vänner. Sådant som man växer av. Eller om jag stannar kvar här i Hudiksvall och går på Bromangymnasiet som jag bor alldeles vid och gör mina sista tre år här och flyttar långt här ifrån och går på högskola. För då har jag blivit äldre och mognare. Men att flytta är inte bara på gott, de är på gott och ont också.
Har också andra planer på att ta ett sabbatsår efter studenten och resa i ett år och besöka olika länder, blandannat vara Au Pair i Spanien eller i USA eftersom jag läser spanska och engelska.
Hoppas du har fått svar på dina frågor :-)
THIS COULD REALLY BE A GOOD LIFE, GOOD LIFE
Trots min förkyldning som försöker vända mig upp och ner, så biter jag ihop! jag är så himla glad jag vet inte vart jag får min energi ifrån, men det känns bra. att fira in lovet med halloween party med enbart tjejer kan jag kalla GALET! idag är det måndag, ny vecka nya tag brukar man säga och de ska jag försöka göra! på bloggfronten går det inte så bra har inget bildredigeringsprogram på den datorn jag lånar nu för tillfället så jag försöker göra det bästa av situationen helt enkelt. Thats life dudes! Har förövrigt världens klädabstinens och skulle kunna beställa allt jag ser på internet men vart är pengarna?! försöker även klura ut vad jag ska göra utav denna fina höstdag!


SEXY AND I KNOW ITJag levde livet inaaatt!


KAPPAHLhittade denna skönhet inne på Kappahl idag, för bara 99SEK om man är klubbmedlem precis vad jag är ;-) tänk vad snyggt det kommer bli till ett silver halsband och kilklackar.

vart du än i världen vänder dig kommer du alltid vara i trygga händerJag är nog den stolaste fastern i världen, jag kommer göra allt för dig, Lucas! ♥

WHO YOU ARE
en kopp te i handen, coldplay i hörlurarna och omringad av massa ljus. Det kallar jag mys! Åkte hem ifrån skolan lite tidigare än tänkt, kändes som mitt huvud skulle gå i bitar.

HM

79,50SEK

NEW IN

40SEK, så sjukt nöjd över mitt kap! Kan bli så snyggt till en vit skjorta under, muuums!

DET ÄR FEST HOS MIG IKVÄLL OCH HELA VÄRLDEN ÄR MIN

tisdag är defintivit den skönaste dagen av alla fem dagar man går i skolan, slutade kvartöver elva och efter de har jag bara varit hemma och hängt i min ensamhet med musiken, så mysigt!

LONDON

we♥it
Jag minns London som det var igår, jag vill tillbaka! Vilken mysig stad, framför allt på hösten.

Tur att det är några dagar kvar av oktober månad, har mycket att se framemot i november. Jag längtar så mycket!
+ blir ägare till ett par Dr Martens
+ Roadtrip till Gävle för att se på IDOL Live
+ Har blivit faster åt en fin liten unge
+ ENDAST EN månad kvar till Thailand!!!
+ höstlov
+ praktik på EuroSko en vecka
+ min födelsedag, 16november

EN MYSIG HÖST KVÄLL I OKTOBER

Iförrgår var det en mysig höst kväll, gick några antal varv med Anna runt lillfjärden och de var de mysigaste och kyligaste på länge! Hela den promenaden bestod av prat och massa skratt, precis som de ska vara ibland!

NEW IN

fann detta inne på Ur&Penn igår för ynka 50 riksdaler, originalpriset var på 150, de kallar jag kap!

I'M BLUE WITHOUT YOU

invigde mitt nya halsband idag till min (nästan nya) skjorta och de var så snyggt till tycker jag! nu inväntar jag min fina vän Amanda, skall bli så mysigt!!!! xoxo

13 THURSDAY

såhär gick jag klädd igår, och fy tusan vad kallt det var med tights!!! Jag är inte van med den här kylan gissar jag på!

AUTUMN FEELINGS

nödvändiga saker som jag är ett stort behov av, iallafall skorna och skinnbyxorna! har varit lite borta här på bloggen men jag har verkligen njutit av en lång helg, och om man kunde önska att man hade studiedagar oftare! den klassiska söndagsångesten är här och jag ska inget annat göra än att sova inom kort. igår umgicks jag med några fina söta vänner. tog på mig mina nya spring skor (som är världens skönaste) :-D på en powerwalk själv med musik i hörlurarna, var riktigt skönt och friskt att gå ut!

we're alone now and I'm singing this song to you

gul tröja, vit transparent skjorta och gråa Dr Denim gick jag klädd i idag!

CONFUSED

photo by me

BLUE SHIRT

jag hittade denna igår för lite över en hunka, jag gillar den men ska jag ha kvar den eller inte? är ändå osäker.. vad tycker ni? behöver er hjälp nuuuuuuu! det som gör att jag vill ha den kvar är att den kan bli jävligt snygg till kilklackar och halsband!

WE WILL BURN THIS CITY TONIGHT

givet en förglömglig kväll, alla var samlade och vi åt god mat, skrattade tills tårarna kom, dunkade musik, dansade på stolarna med mera, precis som det ska vaaa!! nu har vi även bokat upp halloween helgen, jag är förväntansfull för jag längtar så mycket dit :-D

RSS 2.0