TORSDAGkan inte förstå att det är fredag imorgon och givetvis är den efterlängtad kan jag lova! det är många stora + med dagen imorgon. + för att det är fredag + slutar tidigt + ska till gävle med två av mina fina vänner + det är helg + I feel good!

DE TOG SLUT FÖR LÄNGESEN MEN DU ÄR ÖVERALLTnär en bomb är redo att sprängas, när kroppen inte orkar mer. enormt förkyld tjej och träningsvärk är det jag pratar om! blev inte många timmar av sömn inatt, men stannade hemma för kroppens skull och sov lite längre! allt som försöker göra min kropp bättre har jag ätit idag, hoppas jag är på bättringsväg! av att inte bara prata om mina sjukdomar så gillar jag dessa grejer ovanför, hoppas jag tar hem något ut av godbitarna på fredag när jag och Maria ska ta tåget ner mot Gävle för ett dagsbesöööök  av enbart shopping :-D


YEAH
har haft en super bra dag med Elsa i backen idag, vi har haft det så obeskrivligt kul! härligt väder har det också varit, nu känns det på kroppen att man har gjort något iallafall, jag klagar då inte :-D ska fortsätta med att leva livet lite till nu och sedan läsa SOLO tidningen som kom som ett paket i min brevlåda igår, fyfan vad bra!

YOU CAN'T FALL IN LOVE ALONEhar världens största bloggtorka för tillfället men de ska nog gå att fixa ihop detta inlägg! den här helgen har varit spontant mysig, tog det alldeles för lugnt på fredagen och vaknade upp med solsken och senare mot kvällen fick jag fin besök av Anna bergström, några filmer underhöll oss bra under den kvällen och lite snack med Tomas på natten gjorde hela kvällen. söndagen var inte så mycket mer än några timmar på ishallen och donkenhäng med några sköna polare! rundar nu av de här inlägget och går och försker finna lusten till att göra några få matte uppgifter :-) heys!


WEEKDAY


CLOCKfick en kommentar om vart jag har köpt min vita klocka och den är ifrån UR&PENN, modellen på den här klockan är skit snygg tycker jag! :-)

HEJ FREDAG
fredag var riktigt efterlängtat idag, ikväll blir det en fin och lugn kväll för mig. idag skrev jag ett prov i SO som gick helt okej! skönt att ha det överstökat :-) jag och min fina vän maria tog en sväng in på UR&PENN där jag köpte dessa, riktigt impulskap kan jag kalla det!  nu ska jag återgå till min packning ska spendera helgen hos min pappa och vanligtvis några besök på ishallen!


YOU ARE IN MY DREAMSHELLO bloggvärlden! livet rullar på motgångar som framgångar, framgångar som motgångar, eller hur?! har en hel del plugg att göra, betonda ordet en hel del för jag har huuuur mycket som helst! ska egentligen sitta hemma med böckerna men är man ett troget hockeyfan så lutar det mot alagsmatch på isrinken i ishallen så är det mycket lockande för min del! den skall tillbringas med Julia Sjödin, det gillas! adjö så länge

kort tisha - BIKBOK
haremsbyxor - KAPPAHL
kängor - EUROSKO

L ♥ V E

Idag är det klassiska alla♥dagen, inte sån speciell dag för mig egentligen. Har inte gjort så speciellt, men för dom som har ett förhållande förstår jag till vilken fin och betydelsefull det är idag, men jag har inte sagt klart mitt ändå. Jag glädjer mig över vilka fina vänner jag har, som jag ofta skriver, ni skall bara veta hur viktiga ni är i mitt liv och jag är noga med vilka jag anses som mina vänner! Ta vara på tiden man har med den man älskar för man vet aldrig när de slutar. Jag hoppas jag aldrig får mista mina vänner på ett eller annat sätt, vill dela så mycket med er!


WE'RE GONNA LOSE OUR MINDS TONIGHT, WHATS THE DEAL YO?från gårdagens bravader säger jag tack och bock! sjukt rolig kväll som först började med hos Louise sedan Gfest, de blev super lyckat och hade roligt hela kvällen! idag har det bara varit en sådan lugn och mysig lördag som innebar hockeykik och donkenhäng med Jimmie och Engh & Julia, sedan avslutade vi hos dom på boende. ska studsa ner till sängen nu. sleep tight


SOMETIMES I LOVE WHEN IT'S ALL TOO MUCHdet är inte alla dagar man vaknar med en puss på kinden, tänka sig om de vore sin pojkvän man hade men nu i de här fallet var det min kära mamma! beskriva känslan imorse när man hade sovit ut är omöjlig, lever livet på bästa sätt just nu!! inväntar min julia karlsson och sedan transporterar vi oss mot Iggesund där vi har flickorna Louise Händel Julia Sjödin och Klara palmlöf, Where it is rock and roll


FRÄÄÄÄÄÄSCHT SKIT
riktigt sexiga, snygga, ur balla saker jag fann från BIKBOK at the moment. nu lutar sängen i vilken sekund som helst, kan inte ens skriva med ord hur skönt det är att ha lillhelg nu en dag innan än vad man vanligtvis har, de känns riktigt fint och alldeles för bra!!!! rock'nroll ni vet


SO I AM SO SICK OF LOVE SONGSPictures by me.

hualigen vad dagarna springer iväg fort, redan torsdag och imorgon fredag. vilken vecka! otroligt skön vecka, även fast jag har haft jobbiga dagar med förkyldning, rena turen att man är på bättringsväg!!! imorgon är de som sagt inte vilken dag som helst, kalas fredag om jag får säga mitt :-D ska spendera den efterlängtade fredagen med ett par snygga vänner, hoppas kvällen blir oförglömlig som dessa andra kvällar! Givetvis är kameran med imorgon, nu ska jag gå vidare med mitt och försöka ställa saker till rätta. Är helt sjukt glad vilka braa polare jag har nu för tiden, alla är så kung rock'nroll ♥ sleep tight amigos

I SEE THE STARS IN BLACK AND WHITEden här dagen hade jag hoppats på att bli en frisk idag, nej då har man gått och dragit på sig en förjävlig föryldning.. kan inte göra så mycket åt saken mer än att försöka bli frisk så fort som möjligt!! jag och Julia tog en rejäl sovmorgon och nyss tryckt i oss en fet frulle, snart ska man gå ut och gå ett tag i de vackra vädret.

YOU CAN'T WALK BACK

Sjukt less jag blir över personer som en gång påpekat vissa saker men gör det lika själv. Jag mer än hatar sånt. Så sjukt besviken, mina känslor skriker av hat. Försöker göra allt för att inte ens tänka på dig, jag förtjänar inte att tänka på dig, men det är någonting som drar mig till att göra det.
vaknade upp med ett häärligt solsken, steg upp och har varit ute hela dagen och fotat lite här en bild av alla bilder jag har fotat. just nu befinner jag mig hemma istan och Julia är här, hon ska nämligen sova här inatt igen!! Om cirkus en timme ska vi placera oss på ishallen inte så ovanligt från min sida. Blir glad av att tänka på den ljusa sidan vilka fina vänner jag har

SATURDAY

en lördag som denna har jag inte gjort mycket mer än att kikat på hockey så gott som hela dagen, igår då fredagen ägde rum var jag med min vän Maria vi gjorde inte mycket, satt och sjöng till klassiska låtar och bara pratade massa skitsnack somnade riktigt skön tid vid närmare tolv tiden. de kallar jag skönt, hela helgen blir en avslappnad lugn helg, däremot inte nästa helg förhoppningsvis!!

BUILDING FAITH ON LOVE AND WORDS

Håller på att donar lite här på bloggen men inte går det bra, vet inte hur jag vill ha det. skoltrött som fasen är jag men inget jag kan göra åt mer än att låta tiden gå fortare och kämpa på bara! Idag lämnade jullan mig och ikväll ska jag sova ensam, kommer nog kännas riktigt ovanligt! har en riktigt stor kamera torka också knäpper aldrig någonting nu för tiden även fast jag går i kläder nu för tiden som jag jämt vill knäppa outfit på. kanske lyckas imorgon, who knows!


ANYTIME THAT YOU WANT ME AROUND, I'M THEREnu för tiden tillbringar jag mina dagar nästan bara med jullangullan, det känns riktigt skönt och mysigt :-) har hänt lite mycket så därför har jag inte uppdaterat min kära blogg, men visst kommer jag fortsätta att uppdatera! igårnatt sov jag i Marias härliga lägenhet, hon och jag, skrattade, grät, pratade, skrek ja allt vad vi gör när vi är tillsammans! kvällens planer för ikväll blir det att hänga inne på ishallen med Julia, såklart.

RSS 2.0