MONDAY

Sjukt trött måndag, de enda som jag skall göra hela kvällen är att plugga! Livet är så kul just nu, de består enbart utav plugg. Men jag får glädjas åt att på fredag får jag lov!


HELG

Haft en mysig helg faktiskt, i fredags tog jag det relativt lugnt, somnade innan 12 och på lördagen väcktes jag av mamma som ville ut och gå i fin vädret. Spenderade någon timme på ishallen med. Sedan var det att ladda om, då skulle det duschas, sminkas och dra på sig partyblåsan för att fira Louise 17år som blev väldigt lyckat, var jätte många tjejer och det var så himla roligt! Nu ligger jag i sängen och överväger om jag skall ta en powernap och ta igen lite plugg sen kanske?


I'M DAY DREAMING

Har totalt tappat motivationen och insperationen till saker och ting just nu, kan vara för att det är så mycket som hänt mig på samma gång som jag har blivit otroligt påverkad av, men jag försöker att sysselsätta mig med saker som får mig att må bra helt enkelt. jag vill börja blogga som tusan och bara skriva, men det är så svårt när allt inte är som det skall vara. Imorgon är jag bjuden på 17års fest hos min fina vän Louise, blir middag och så sedan slår vi klackarna i taket. Jag ska bära klänningen som jag har ovanför ifrån Gina Tricot, som jag fick låna av min vän Anna idag. Jag är snart tillbaka igen med massor av roliga och härliga inlägg!

WONDERFUL

Att bara kliva upp en solig morgon och ta en stor frulle, lägga handdukarna på solstolarna och sen bara ligga där hela dagen. Inte behöva tänka, bara vara och bara njuta av tillvaron. Behöver det här just nu, det är för mycket runt om mig. Jag vill bara åka här ifrån och låta tankarna få landa, jag få landa, låta tiden stanna upp för ett tag bara. Jag.Ska.Tillbaka.

WWW.SOCIETY6.COM

För er som inte vet en present till någon vän som fyller år eller något liknande, de här skulle jag bli super glad om jag fick! Funderar på att unna mig själv något annorlunda och beställa någon av dessa faktskt :-)

RSS 2.0