WONDERFUL

varma dagar som varma nätter, spenderade julafton med nära och kära fast på ett annorlunda sätt än tidigare, elefant ridning, spenderat många timmar i Thailands Jungel, varit på 4öar och snorklat, ätit alldeles för mycket glass och druckit alldeles för mycket dricka, intalade mig själv att jag skulle powerwalka runt stranden varje morgon men rörde inte ens skorna. Men vad gör de när man är på semester?!


PÅ SVENSK MARK IGEN

Hello again! under hela min resa har jag försökt bloggat från telefonen men det har aldrig funkat och varför vet jag inte. Men kan passa på att säga att jag har haft en underbart härligt resa, och har så mycket bilder att visa!


THAILAND 2011

Packar för fullt inför resan, jag kan inte förstå det!! Igår fick jag jullov, känslan att jag kommer komma tillbaka till skolan om en månad 10januari 2012 är total!!!


BEST FRIENDSBEAUTIFUL FRIENDS


DAYShade en riktigt lugn helg i helgen, var hos pappa och bara myste på! var på Dackås igår och fiikade med finaste Malin, strosade runt i minaaa Dr Martens idag med min varma pälsjacka från HM. Levde i min stickade tröja från Åhlens i helgen och sist men inte minst tog jag ett hettande bubbelbad i lördags. Nu återstår det bara några få dagar så sitter jag på ett plan mot Thaaailand! ofattbar känsla

BLOGKEEN

Just nu har Blogkeen i samarbete med Depend en kampanj där dom delar ut 250 st små giftbags till alla medlemmar som lägger in Blogkeen-knappen på sin blogg. Det enda du behöver göra är att bli medlem och lägga in knapp-koden i din blogg så kommer din present på posten! Klicka HÄR så kommer du direkt till sidan om hur du skall göra!

I don't mind if you don't mind

Jag kan inte prata med dig
När du tittar bort, snälla ge mig
Två sekunder innan du ger upp
Kan vi inte vara nära bara en minut,
är det nu som det tar slut


THAILAND BEACH

Hur härligt såg inte detta ut då? Snyggaste Angelica Blick, hoppas jag själv har de sådär bra om cirkus en vecka fast i Thailand 👍


ALLT I SIN ORDNINGNu funkar allt i sin ordning igen, fixade till det så nu är jag glaaad!!! Fick sån uppåt-kick nu så nu vill jag publicera hur många inlägg som helst. Här är några iphone bilder de är den enda kameran som lever med mig just nu :-)

i onsdags hade jag en mysig stund med anna på Kaffebaren drack världen godaste Chailatte som har blivit min favorit just nu, de är väl de enda jag vill lägga pengar på nu (♥) hehe. Inskaffade mig en mysig pälsjacka som värmer min frusna kropp, och lever i brorsans Jlindeberg tröja som jag fick av honom helt spontant och mina röda söta Dr Martens!


DECEMBER 2011

Hallå i stugan, de var inte igår. Kan passa på att säga varför jag inte är så aktiv här längre(tråkigt nog) är för att de har stött på ett problem på min blogg, jag kan nämligen inte lägga upp bilder längre, inte på vanligt vis. Nu får jag göra de så mycket mer komplicerat än vanligt, där man trycker på att publicera bild hela den raden är borta. Har ju trots allt haft min blogg i tre hela år nu utan krångel så de kanske tar på åren? vem vet, har funderat på en ny blogg eftersom snart inviger vi ett nytt år. Ny blogg, nytt år nya tag :-) Idag har jag varit ledig och de tyckte jag att jag förtjänade, gud så skönt de är att bara kliva upp och göra dagen precis som man vill. I skrivande stund sitter jag med plugget här breedvid mig men jag har inte kommit långt alls, men vart finns orken till att plugga när man är ledig!?

INSTAGRAM

följ mig på instagram, mycket mer aktivare där! Jonssonvictoria


RSS 2.0