MONDAY 29/4

Bilder från provhyttarna i Valbo, har haft en super trevlig helg och jag har shoppat en hel del faktiskt som jag ska lägga upp på bloggen så småningom! Imorgon är det Valborg och det vankas festligheter senare på kvällen får jag gå hem med min prins. Godnatt från mig!


GOODMORNING

Godmorgon kära ni! Ska precis lämna mitt hus för att åka ut på en liten trip med pappa, vi ska nämligen åka och gratulera min faster som fyller år idag i hennes stuga vid Falun. Så vi tänkte stanna vid Valbo och shoppa lite! Ska bli skönt att komma iväg lite. Ha en bra dag! Puss


HARMONI

Här kommer jag spendera min kväll, en bok, telefon, musik och så!


NORDICFEEL.COM

 
Eftersom jag har en liten form av bloggtorka så tipsar jag er att på nordicfeel.com kostar Victoria Secrets Bodymist Pure Seduction endast 99kr just nu! Enbart den dock, men det gör inte mig någonting för den luktar så otroligt gott. tips till er!

MINA FAVORITSOMMARSKOR

dessa skor måste jag bara ha i sommar!!


TUESDAY

Idag gjorde jag svenska nationella B-del och det gick väl helt okej jag skrev på allt så hoppas det resulterar i bra iallafall. Direkt efter hade jag utvecklings samtal och jag slutade kl 10 imorse så det passade mig perfekt eftersom jag fortfarande inte är på topp inombords. Ska gå ut på en lång promenad nu, kan känna att det behövs!


LIVET, LIVET KOMPISAR

Ja ni, jag kan inte ens sätta ord på hur jag känner längre och idag är en sån här dag igen då jag inte mår nå bra psykiskt. Så idag får bloggen komma sist i prioriteringen, ska lägga mig och sova nu så jag är pigg till nationella provet imorgon. Peace

FINT FRÅN HM

 
Hur fin sommar outfit är inte det här då?! Skorna får mig att bli helt knäsvag.

SLAPP-SÖNDAG

 
Min blogg.se app har krånglat jätte mycket så har inte kunnat bloggat någonting alls. 
Igår som sagt myste jag med Lydia någon timme och idag har jag bara varit med Oscar hela dagen, vi har slappat 80% av dagen men det lilla vi har gjort är att vi sprang ner på Maxi och köpte frukt, för vi ville äta någpt nyttigt till kvällsfika. Så det blev fruktsallad och kvarg med vaniljsmak och sen kunde vi inte hålla oss så vi åt lite glass och kladdkaka med after eight fyllning på. Hur gott som helst! Ibland är det skönt att bara mysa med sin pojkvän och slippa tänka på allt annat och bara fokusera på oss. Imorgon är det en ny vecka och nya tag. Kommer bli en ganska intensiv vecka, två nationella prov och så. Nu ska jag sova så jag är pigg tills imorgon. Puss!

JAG REKOMMNENDERAR!

 
Ifall ni har ungefär 30 minuter för er så sätt er i lugn och ro och lyssna på denna podcast som handlar om självrespekt. Hur bra som helst!

SATURDAY 20/8

Hej vänner och icke vänner! I början av veckan hade jag helt andra förväntningar inför denna helg men det är så tråkigt när det blir något helt annat. Så nu sitter jag ensam hemma dessutom och vill bara gräva ner mig i min tråkighet som blir bara större och större. Min kompis Lydia och jag har super tråkigt så vi beslutade oss för att hon kommer och besöker mig snart. Tur att hon kan rädda min kväll någorlunda iallafall! Jag tycker att det är nästan förbjudet att ha tråkigt på en helg, det är då man ska njuta av ledigheten och hitta på något kul medan man kan. Men så blir det ju inte alltid. Hoppas ni alla andra får en underbart bra kväll för det är ni värda! Kram
 

NI MÅSTE SE!

 
 
Jag sitter med gåshud över hela kroppen och är tårögd, underbart fint!

MATCHA MED VITA JEANS

Man kan matcha så gott som ALLT med vita jeans. Jag älskar mina vita jeans och dessa två tröjor är som jag gillar som mest med vita jeans. Jag menar skjortor eller blusar. Super fint!


EN FIN DAG MED EN FIN VÄN

har haft ett par super härliga timmar med min kära vän Rebecka. Vi bakade choklad muffins och satt bara och myste. Nu: lugn och ro!


JAG BEHÖVER KOMMA BORT FÖR ETT TAG

 
Få vakna upp i ett varmt land och bara veta att idag ska jag bara ligga på stranden och ta det lugnt, idag ska jag ta hand om mig själv. Njuta. Det vore något det, är så himla omotiverad på skolan just nu och tycker dagarna är precis samma. Sova, plugga, äta, plugga osv. En vecka nu vore fint, bara fokusera på mig själv och inget annat hindrar att komma ivägen. Nu ska jag sova och försöka drömma mig bort för en stund. Kram!

WEDNESDAY

Dagens klädbild. Sitter just nu hos brorsan och blivit bjuden på Tacos. Mums så gott!!


I NEED SUN AND A FRESH TAN


TÄVLINGSDAGS

 
Jag är med på Tove Waldermars tävling och tävlar om att få vinna ett halsband från Forget me not UF. Gå in HÄR och tävla du också, hur fina är inte halsbanden liksom??? Go for it!

UNDERBART VÄDER

Åh sådan underbart skön dag idag! Efter skolan satt jag bara hemma och hade ingenting alls att göra så efter en stunds velande så beslöt jag mig för att gå ut och springa så jag sprang hem till Oscar och vi har nu spenderat kvällen hos min kära broder Marcus. Nu signar jag ut för ikväll, natti natti!


FUNDERINGAR

En sak jag tänkte dela med mig av är hur vi människor beter oss på internet. Jag läser bloggar varje dag, stora som småa och är det något man stöter på väldigt ofta så är det väldigt negativa och rent ut sagt nervärdareande kommentarer till den som driver bloggen. Jag förstår inte hur man kan ha mage och hjärta att offra tid på sitt liv och sitta och klanka ner på en person som man kanske aldrig mött i hela sitt liv på någonting hon eller han gör som är störande. Jag kan själv erkänna att jag stöter på väldigt mycket olika saker  som stör mig eller får mig att reagera, men det finns gränser och om det är något jag själv inte tycker om så håller jag faktiskt det inom mig själv. Jag anser att om man stör sig så mycket på en person över nätet så kan man faktiskt hålla det för sig själv om inte det är något som är glädjespridande eller faktiskt nödvändigt att få höra. Jag tycker inte det finns något bra alls med att trycka ner någon person på nätet sådär och om det vore i verklighet så skulle nog den som kränker inte gå till någon man stör sig på på stan exempel och säga vad man tycker om den eller det. Man varför orkar man då lägga sig i andras liv och kränka ner en bara för att man inte ser varandra öga mot öga?! Min stora fråga är hur man orkar lägga ner tid på att göra någon annan ledsen på sådant vis. Låt alla få publicera och skriva det man vill om det inte är kränkande mot någon annan. Vissa människor behöver läxas upp och tänka lite mer på sig själva än alla andra, så skulle allting bli lite bättre!

MY SHOES

Idag är en riktigt skön dag, börjar 12:25 och slutar 13:35 mer än så är det inte! Har nämligen några lektioner inställda så då är man hemma och njuter av att få börja senare :-) har ätit frukost, myst med mammsen, pluggat lite och nu ska jag ta en powernap tror jag! Ha en fin dag!


GINA TRICOT

 
Ljust och fräscht från Gina tricot. Passar perfekt nu till våren och mot sommaren! 

MIN LIVS KÄRLEK

Jag älskar dig


MÅNDAG 15/4

Idag framförde jag mitt tal på nationella som vi har som tema framtiden. Jag tyckte det var jätte svårt att börja prata om något men till slut skrev jag ihop ett litet tal om framtidens utveckling och jag känner mig nöjd. Har haft världens huvudvärk hela dagen idag så idag blir det bara att ta det lugnt!! Kram!


KAN DET BARA BLI SHORTSVÄDER


FRÅGA

Vad går du för linje på gymnasiet?
Vill du berätta lite om den och hur ditt schema ser ut? Tex. när du börjar och slutar skolan om dagarna och hur många lektoner du har på en dag?
Skulle uppskatta det!

du har en jätte fin blogg, kram! :-)
 
Svar: Jag går ekonomi-juridik linjen på Bromangymnasiet och kan konstatera att jag inte kunde gjort ett bättre gymnasieval. Jag är super nöjd och trivs som fisken i vattnet. Det är en väldigt bred linje och man får ta del av väldigt många givande ämnen. Jätte kul att du frågar vem du nu är, skulle uppskatta namn :-) mitt schema ser ut på följande:
 
Jag slutar oftast halv två på dagarna men på onsdagar slutar jag kl 14:55 och på torsdagar 14:25. Så jag tycker jag har det ganska skönt ändå, det kunde ha varit värre om jag säger så. Hoppas du fick svar på dina frågor. Tack så mycket! :-)

FISKBENSFLÄTA

att sova med en fläta på natten kan vara gåtan till ett fräscht hår!


MYSKVÄLL MED ANNA


NEW IN

 
En ny jeansskjorta från HM, passar till både svarta och vita jeans. Super fint!!

LOVE IS THE CLOSEST THING WE HAVE TO MAGIC

 


SVAR PÅ FRÅGA

 
åh jag funderar på att köpa strawberries champagne! men vet inte riktigt hur den luktar, vad tycker du om den? är den värd att köpa? :)
 
Svar: Ja jag rekommenderar den verkligen, luktar jätte gott och jag har Coconut Passion som bodymist också. Nordicfeel.com är en sida jag rekommenderar med väldigt bra pris på Victoria Secret produkter :-)

THANK GOD IT'S FRIDAY!

Bild 1, på mig när jag& Anna fikade på Waynes. 2, dröm bikinin tagen från instagram inspomotivation 3, inspomotivation 4, ny hissgardin till mitt rum. Äntligen fredag som sagt, hade bara en lektion idag mellan 8-9 men slutade långt innan 9. Nu sitter jag och äter lunch och njuter av att det är helg. Ha en bra helg! Puss


OLEARY'S

hade en jätte trevlig kväll igår med Oscar, Anton och Madeleine! Tack allihopa! Just nu sitter jag på retoriken och efter skolan ska jag bara sitta hemma och plugga. Det är väldigt mycket i skolan just nu! Ha en bra dag! Puss!


DAGEN I BILDER

Åh vilken bra dag! Oscar klarade sitt körkort och jag har fått myst med fina Anna och nu sitter vi på Olearys här i Hudik som är nyöppnat och firar!!


HAVE A NICE DAY PEOPLE!


Veckans horoskop av veckorevyn

Skorpionen
23 oktober – 21 november
Du älskar att vara produktiv, kära Skorpion, och den här veckan ser ut att kunna tillfredsställa dig rejält. Ett stort projekt eller liknande faller i ditt knä och du får äntligen visa vad du går för. När du får jobba och verkligen ta dig an ett projekt så är det få andra som kan mäta sig med dina resultat. Dags att skina!

Mest romantiska dagar: 11 & 12 april
Lyssna på: M.E.S.H. – Dusk Balm

Jag blev bara tvungen att blogga om detta, för det stämmer in så sjukt. Jag har 2 st stora saker att skriva om som har med skolan att göra. Till veckan som kommer har jag nationella prov i svenska och ska skriva om framtiden, ett stort jobb. Sen har jag en samhällsrapport att lämna in och jag ska skriva om barnmisshandel. Väldigt stora arbeten som kräver tid och det står ju precis i horoskopet! Ibland stämmer det in nå oerhört och ibland stämmer det inte in alls. Nu blev jag sjukt taggad till att plugga när det stod så bra!

TUESDAY

Den här dagen kändes mycket bättre än igår, igår hade jag bara ångest över skolan men det känns lite bättre idag så det är ju tur! Jag får gratulera till min pojkvän som klarade körkorts teorin idag. Grattis älskling! Nu ska jag gräva ner mig i plugget. Puss!


MÅNDAGENS VILL HA

 
Idag är en sån här dag då jag skulle kunna betala pengar för att någon annan skulle kunna göra mitt plugg, jag är så omotiverad och har tappat motivationen till att plugga rent ut sagt. Därför bjuder jag på ett jätte fint linne som jag hittade från Gina Tricot. Kan tänka mig hur fint det sitter på en solbränd kropp i sommar!

SUNDAY

 
Bilder från weheartit som beskriver en typisk söndag enligt mig. Det händer väldigt ofta oss alla att vi har söndagsångest över någonting. Jag förstår det på sätt och vis, egentligen inte. Därför att söndag är som vilken söndag som helst, det är vi människor som förstorar upp allting egentligen. Om man tar söndagen som en vanlig dag och njuter av den som sista delen utav denna vecka så blir det en bra dag egentligen. Man kommer ju trots allt aldrig få vara med om den här veckan igen heller. Men jag förstår ändå de, för just nu sitter jag med en liten klump i magen för att jag har spanska prov imorgon och det är så himla svårt att ta upp plugget efter ett lov tycker jag. Dels var jag sjuk veckan innan det blev lov så jag har varit hemma i över 14 dagar och nu när det är skoldags imorgon så känner jag bara " Åh nej, jag vill vara hemma". Men det är bara att bita i det sura äpplet och försöka vända det till något positivt exempelvis jag får träffa mina klassisar och så. Det är plugget helt enkelt som gör det lite kämpigt. Nog om det, igår hade vi besök av Mio som jag är faster åt. Han sov här hos mig och mamma och nu har han precis åkt iväg med mamma för dom skulle på bio. Själv måste man sitta hemma och plugga till spanska provet jag har imorgon. Jätte kul....
Hoppas ni andra får en underbar söndag! Puss

HM SHOES

Hittade jätte fina skor från HM sidan, skulle gärna vela beställa alla om jag kunde!

MY ROOM

Här får ni en liten inblick på mitt nya rum. Jag trivs väldigt bra dock är inte rummet klart än med alla möbler och sådant :-)


VICTORIA TALAR UT

Det är så många gånger jag har tackat mig själv för att jag aldrig har raderat denna blogg. Jag har bloggat sedan 2008 på jonssonvictoria.webblogg.se och det har varit en härlig tid. Nu idag denna underbara fredag ligger jag i min säng och tar mig tid till att ta en återblick bakåt i denna blogg. Jag kan inte annat än att le, jag blir så förvånad vilken tjej jag var förr. Jag imponeras av mig just nu över hur jag bara körde mitt eget race förut. Jag har förändrats väldigt mycket under några år och det är tack vare allt jag gått igenom. Med familj, vänner och annat. Jag måste säga att alla som jag har spenderat några stunder med, mer eller mindre måste jag tacka. Tack! För det är nu, jag ligger och bara ler och jag är nära på att börja gråta en skvätt. Jag känner mig nöjd för allt jag har upplevt. Jag tycker det är lite jobbigt att man aldrig kan gå bakåt och återuppleva vissa saker, att man bara kan gå framåt. Men det är väl det som är meningen med livet, att vi aldrig kan återuppleva det vi gör. Därför ska vi alltid leva livet och göra det vi känner för. Vi lever bara en gång och livet är till för att levas på det sättet man själv mår bra av. Jag måste hylla år 2011, vilket ruskigt grymt år. Förutom 2011 har jag haft andra underbara år med och 2013 är inget dumt år heller då jag spenderar med min pojkvän som jag inte har gjort tidigare. Nu ska jag signa ut och säga godnatt för denna gång. Nu ska jag fortsätta ta vara på livet och aldrig ångra det jag gjort oavsett de varit dåligt eller inte. Huvudsaken man lär sig av sina misstag. Vilket har en stor del i livet!
Puss!


ROUTE 84

 Igår åkte jag och Oscar till Forsa och var husvakt åt min bror. Det som är så bra att dom bor bredvid Texas så vi promenerade ner och käkade middag och njöt av den hemskt goda maten! Myste framför en film och somnade gott och vaknade idag vid 10 tiden. Just nu sitter jag hemma och inte gör någonting alls. Hoppas ni andra får en trevlig kväll!

 

VILL HA VILL HA

 
HM - 99SEK

VECKANS HOROSKOP

Eftersom jag är skorpion kan ni andra skorpioner ta del av veckans horoskop. Veckorevyn har väldigt bra horoskop faktiskt.

Skorpionen
23 oktober – 21 november
En god ekonomisk nyhet gör början av veckan lite roligare, och ger dig lite inspiration att ta dig an vardagen. Det blir en produktiv vecka for sure, och framåt helgen har du återfått en känsla av att det är du som bestämmer i ditt liv. Skönt! Ta lite tid under helgen att bara koppla av, tänka igenom saker, träna och ta hand om dig själv – och kanske också någon annan…

2 APRIL

 
 
Har haft en helt underbar och spontan dag idag och den är inte över än som tur var. Jag och Oscar har spenderat några timmar på stan och därefter varit barnvakt åt min brors barn och ikväll ska jag vara med Lydia och därefter får jag krypa ner med min prins igen! Bra dag på ett bra lov. Ha en trevlig kväll fina ni!

APRIL APRIL

Ny månad och nya möjligheter. Har blivit frisk nu så nu ska väl allt vara som vanligt igen :-) igår spenderade jag, Oscar och Oscars syster Sandra och hennes pojkvän Markus halva dagen i Järvsös skidbackar! Hur fint väder som helst, kunde inte bli bättre :-)


RSS 2.0