THE LAST DAY OF 2013



Såhär ska jag se ut ikväll med svarta jeans och lockar i håret, tror de kommer bli super bra! Hoppas ni alla får ett super bra avslut av 2013 och lever livet som om de inte finns någon morgon dag! We only live once! 

MONDAY 30/12-2013



Hallå där! Idag har jag umgåtts med Maria och Elsa på stan och fixat naglarna hos Julia. En väldigt bra dag måste jag säga. Har fått med mig en ny bh hem och nyfixade naglar. Det handlar om att unna sig! Kan inte förstå att imorgon är det sista dagen utav 2013. Läskigt men sant! Hoppas ni får en fin måndagkväll. 
XOXO

TODAY



Tre bilder från idag, jag och Frida startade dagen med en dunderfrukost. Det behövdes verkligen för mig eftersom jag gått ner 4kg och nu börjar jag kunna äta normalt igen. Frukost är ju faktiskt det viktigaste målet på dagen! 

A HAPPY SUNDAY



Igår fick jag faster och Frida moster ingripa som barnvakt till Ella och det tackar man ju inte nej till! Så vi var barnvakt åt henne medan brorsan och Sara var på krogen. Super mysigt var det! Idag har vi bara myst med Ella och Milliam och sådär. Nu ligger jag i sängen i min ensamhet och bara tar det lugnt. Känner mig sååå harmonisk nu för tiden. Så skönt! 
XOXO

LÖRDAG




Vaknade vid 12 tiden idag och jag förstår inte vad som har hänt men jag brukar aldrig sova längre än till 9 typ, nu sover jag bort halva dagarna. Inte bra inte bra! Har bara tagit det lugnt idag, strosat runt i underkläder och dansat och dunkat musik, tänt alldeles för mycket ljus och bara segat på. Har kommit i någon period där jag inte gör annat än bara ligger i sängen, men man måste få ha sådan tid med. 
Ha en fin lördag! 
XOXO

VI BÖRJAR NÄRMA OSS SLUTET AV 2013

 
Så befinner man sig här igen, slutet av året som varit. Jag har lärt mig otroligt mycket av året 2013. Varit med om väldigt mycket lycka och upplevelser, men aldrig såhär mycket tårar heller. För att prata om 2012, så har 2012 och 2013 varit väldigt gemensamma år med mycket lycka och tårar. Nu hoppas jag att 2014 & 2015 ger mig mycket. Det blir vad man gör det till, det är jag som är huvudrollen i mitt eget liv. Om jag lyssnar på min intuition så känns det som 2014 och 2015 är mina år. Jag väntar mig mycket fint, 2014 kommer i alla fall dela med sig av massvis med 18 årsfirande, körkort för mig och att jag fyller 18 har jag svårt att inse. Jag ska verkligen ta lärdom av allt jag varit med om och låta de få följa med i bagaget för att kriga mig igenom de kommande utmaningar.  Jag är en person som ständigt vill utvecklas, är nyfiken och vill alltid lära mig saker. Är inte rädd för att misslyckas och det ska man heller inte vara. För genom sina misslyckanden som man lär sig som mest. Dont forget that! Oavsett om jag är redo eller inte att lämna 2013 åt sidan, så måste jag det och göra det bästa av situationen.
XOXO

OH FRIDAY



Idag har varit en väldigt bra dag! Spenderade halva dagen inne Istan och jag och pappa fick med oss en hel del hem. En 40" platt tv till mitt sovrum, Apple TV, vit korg, fina tavlor, stjärn filt från MIO. På bilderna ovan är från hur jag har strosat runt i idag, har blivit ett stort fan av stjärnor. Stjärnor på kläder, inredningssaker, möbler, allt! Så fräscht! 

MIN JULAFTON 2013



Fick jätte fina julklappar av nära och kära. Är så otroligt tacksam för vilka fina personer jag har runt om mig. Familj som vänner. Tack och tack!! 

YESTERSDAYS LOOK


Topp-Vero Moda / Jeans- Dr Denim

Såhär såg jag ut igår, var ute och åt på Oleary's med familjen och hade det riktigt trevligt faktiskt!

TORSDAG 26 DECEMBER




Hallå! Måste börja med att säga att jag har handlat så sjukt mycket saker till mig själv på senaste och inte tänkt på att det är ju mellandagsrea nu också.. Haha! Typiskt! Men iallafall de här fick jag med mig för någon dag sedan. Tänkte visa mina julklappar också men i ett annat inlägg. Hade en bra julafton som sagt och även en bra juldag, väldigt spontan och hade det super kul!! 
Hoppas ni hade en bra julafton och njuter av jullovet till fullo. 
XOXO

23 DECEMBER MÅNDAG



Har strosat på stan med Denice och blivit bjuden på en god Brunch. Jag har med mig lite nytt hem också, såklart! Visar upp det lite senare, hoppas ni får en bra dag. Puss! 

INREDNING


Hittade lite fint från http://www.trademax.se/

ALL OF ME

 
Blir alldeles rörd och tårögd när jag hör och ser den här musikvideon. Kärlek, känslor, det är så otroligt fint men ändå så svårt på samma gång.
 

GIFTS



Hela dagen igår bestod utav spontanitet. Jag sov ut och gjorde mig iordning för en stund på stan med Maria, därefter följde jag med hon och hennes mamma till Sundsvall. Vilket jag tyckte var super kul för att få komma på andra tankar. Igårkväll sov Maria hos mig och vi bytte julklappar och på bilden ovan är de jag fick av fina Maria. Hade en super mysig kväll! Idag har jag inga planer, så får se vad som händer. 
Önskar er en fin lördag! 


FÅTT SÅ FINA OCH VÄNTAR EN SÅDAN FIN LEVERANS HEM

 

Fick hem december GlossyBoxen idag och härom dagen fick jag hem min nya parfym som jag blir alldeles knäsvag av att bara lukta på. Nu väntas det bara min Johnny Bulls älsklingar!!

LITE INSPIRATION SÅ ATT SÄGA


 
Ursäkta mina frånvaro-stunder här på bloggen men just nu lever jag i en tid då jag inte inspireras, motiveras, glädjs åt nästan nånting längre. Mitt mående pendlar hela tiden pågrund av att jag har varit med om så mycket negativt som fått mig att må oerhört dåligt och därav försvinner min glädje och då blir det mindre inspiration så att säga. Men skall försöka göra allt jag kan, för blogga är något som jag verkligen vill utvecklas med!
 
Har i alla fall fått mitt jullov nu, så oerhört skönt! Skall försöka göra allt jag kan för att bara må bra och vara så spontan som möjligt. Man lever som sagt bara en gång, får inte glömma bort det! Hoppas ni får en underbart bra torsdagskväll!
XOXO

JAG OCH KÄRLEKEN TILL LJUS



Har haft en skön helg, firade fina Maria igår och idag firade jag fina Milliam som fyller 4 på torsdag. Stolt faster! Laddar om för en ny vecka. Ny vecka, nya möjligheter. Spännande!
Hoppas ni får en underbar vecka, puss!

LÖRDAG



Tog en sovmorgon idag och nyligen ätit frukost. Idag ska jag fira min brors tjej som fyller 30 år på måndag. Ska bli mysigt! Vad som sker ikväll vet jag inte ännu. Hoppas på något spontant! Hoppas ni får en bra dag. 
XOXO

NEW IN

 
Det här fick komma hem till mig idag, är det en kärlek som aldrig kommer slockna så är det kärleken till shopping!

TISDAG 3 DECEMBER 2013

 
Är fortfarande sjuk så passade på att vara hemma en dag till och vila upp mig så gott det går, med det så unnade jag mig en frukost på säng. Så underbart mysigt! Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske ge mig ut på en promenad om kroppen pallar. Hoppas ni andra får en bra tisdag!
XOXO

2 DECEMBER 2013

www.davisjulia.tumblr.com
 
Godförmiddag people! Denna måndag har faktiskt börjat bra men det beror till största del av att jag är ledig idag dvs studiedag. Finns inget bättre sätt att starta v49 på, att vara ledig. Det gillas! Allt bra med er? Med mig är det bra, allting blir bättre. Eftersom jag älskar inspiration tänkte jag dela med mig av min lilla måndags-inspo. Hoppas ni får en bra dag!
XOXO

WANT

 Har strosat in på Gina Tricot några antalg ggr nu och det är de här jag skulle vela köpa, iallafall koftan. Den ska köpas, men dessa linnen är inte så dumma heller. Fint till nyår, fest, middag, everything!

MAN FÖRÄNDRAS GENOM ÅREN



Tittade igenom min Facebook och hittade dessa. Jag kan inte fatta att jag var 13-14 år här, jag ser så mycket äldre ut än vad jag gör idag. Sjukt hur man förändras!

RSS 2.0