VI ÄR SÅNNA SOM I SLUTET INTE FÅR VARANNDet var på tiden att blogga nu känner jag, har haft fullt upp och spenderat så mycket tid på nödvändiga saker. Hängt med min Julia några antal dagar nu, de har varit allt ifrån några dagar på Köpmanberget med sol och picknik. till mys kvällar då man nästan somnar i soffan strax innan tolv tiden! mycket bra start på lovet var det också, firade in de suveränt! har haft lite besök av en person för en stund sedan och nu blir de nästa besök av Jonna :-) imorgon blir de Sundsvall hela daaagen, låter mycket fint i mina öron!

WHAT CAN I DO TO MAKE YOU LOVE ME?Man kunde ju faktiskt inte motstå den här jackan för bara 99SEK när ursprungspriset var på 599SEK(!!)

TILLÖKNING I KORSFAMILJENring ifrån Gina Tricot 79SEK, gillar den staaaarkt!!

IF YOU LET ME IN, YOU'II ONLY WANT ME OUTstötte på mycket olika fina människor igår, kulkul! alltid lika skönt att dyka ner i sängen när man kommer hem från en fartfylld natt! kvällen startade hos Wille S och därefter rullade vi neråt mot Folkan där de var gfest och kvällen avslutade i min säng!


I JUST CAME TO SAY HELLOgårdagens look, hade en riktigt spontan och trevlig kväll med Ljusdals bruden Sara :-) testade skruvlockar för första gången, tyckte väl att de skulle bli nu så jag blev riktigt nöjd! haft strålande väder idag och de vore ju dumt om man klaga, för gud så underbart de varit! återkommer lite senare med några bilder från gårdagens trevligheter

TUSEN FRÅGOR UTAN SVARNågra hundringar fattigare men en klocka rikare, som hittat!!!

NOT SUNDAY, BUT IT'S A SUNNY DAY

 

det var längesen jag mådde såhär bra, även fast jag är en usel bloggare så får jag nå otroligt fina kommentarer som jag uppskattar varenda en! måste rekomendera att SOLO tidningen som nyligen kommit ut kan nog vara den bästa tidningen just nu, just detta nummer är awesome! annars då? jag lever livet som aldrig förr, har super bra vänner som jag aldrig kommer sluta prata om. vänner är så viktigt har jag insett, idag är jag hemma från skolan av några orsaker. pluggberget växer, dags att ta tag i det nu känner jag. har haft en lugn helg bara varit ute hela tiden och njutit av fantastiska solskenet :-) vad mer har jag att säga, återkommer senare!


FRÅN KYLAN IN I VÄRMENhaft sjukaste värmen idag, har legat och tagit vara på varje solstråle idag nästan, härligt måste jag säga! :-) man blir så glad av att de är vår och sol! bläddrade bakåt i tiden och fann några härliga bilder från i somras, jag har sån stor lust att hoppa precis till 10 juni då vi får sommarlov, huur bra vore inte det!? brun brändaben.fina vänner.sol.bad.glass.mums.säger.jag

IF YOU EVER REALLY CARED ABOUT MEnågra X antals bilder bjuds här, från de dagar som varit och från idag. idag har jag hängt med Jonna, min blivande granne faktiskt! :-) glidit runt på moppen, snabb visit på Donken och sedan hem igen. dykt ner i sängen och mår riktigt fint här, dags att sova! peace

TURN AROUNDtre foton från gårdagens foto-time with Jull! Duktig hon var som stod ut med mig och mitt tjat om att jag aldrig blev nöjd. Idag var det måndag, jag hade nästan kunnat betala 1000 kronor för att ligga kvar i sängen idag. har varit helt slut, får skylla på helgens bravader!

KEEP ON DANCING TIL' THE WORLDS ENDSmed att knäppa kort i fredags natt gick absolut inge bra, och min käraste kamera fick inte vara med för denna gång! jag och Julia tog bussen några mil ut i skogen med andra ord Bollnäs hållet och där var de gymnasietranan. Hade en azum natt och sängen var nå galet lockande när vi kom hemmåt igen. idag är det söndag och de innebär söndagsmys!

NYTT FRÅN GINATRICOTJag och blått fann varandra idag för tillfället, jag fyndade på Gina för bara 99SEK idag och tyckte de var riktigt bra för den här snygga transparenta skjortan :-D Mycket snyggare i verkligheten, jag och bruden Caroline gjorde en deal så vi kapade den båda två. min dag har varit mycket fin, strålande sol och hängde med Jonna och Carro. tror faktiskt den här skjortan kan bli riktigt snygg till mina svarta kilklackar och tighta svarta jeans, yeah!

LOOK FOR THE GIRL WITH THE BROKEN SMILE

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är 

Melissa Horn ♥

RSS 2.0