NEW YEAR

Hoppas ni alla där ute får ett bra avslut på 2012 och en fantastiskt bra början på 2013!


FANNY LYCKMAN

Ifall ni tycker om modebloggaren Fanny Lyckman så gå genast in på kanal5.se och se senaste avsnittet av Fanny & Alexander. Jätte intressant!


ÅRET SOM GÅTT, 2012


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Absolut, jag blev tillsammans med Oscar. Vilket var det bästa ur detta år.



Höll du några av dina nyårslöften?

Jag kommer inte ihåg riktigt säkert vad jag hade för nyårslöften, mina nyårslöften är alltid att förbättra mig som människa. Pusha mig själv och mina nära osv.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, men min ena bror blev det.

Dog någon som stod dig nära? 
Nej.

Vilka länder besökte du? 
Turkiet, Alanya med min kompis Johanna. Vilken resa!



Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013?

Ja, min kompis Maria saknar jag som bara den. Det enda jag vill är att hon ska komma hem :-)


Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
25 januari, då mitt hus brann ner. 24 juni då jag och Oscar träffades på midsommar för första gången, 20 augusti då jag och Oscar blev tillsammans. Veckan med mamma på Gotland, Turkietresan med Johanna.

Vad var din största framgång 2012?
Jag har lärt mig att man måste ta vara på tiden och det man har innan man kanske mister det, Jag gick igenom hemskt många saker som gjorde mig till en starkare människa.

Största misstaget?
Jag kommer inte på något stort misstag direkt.


Har du varit sjuk eller skadat dig?
I början av våren så blev jag jätte sjuk och låg sängliggandes i 2,5 vecka. Jag har aldrig haft sådant dåligt immunförsvar någon gång och jag hade en kraftig förkylning.

Bästa köpet?
Min andra iPhone jag hämtade ut efter att min första blev stulen, jag klarar mig inte utan min iPhone.

Vad spenderade du mest pengar på? 
Givetvis kläder och spenderade en hel del i Turkiet när jag var där på diverse saker.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
När jag blev kär i Oscar, han gjorde/gör mig alltid så glad och gjorde/gör mig till en bra människa. När jag fick se vårat nya hus ställas upp, så glad för pappas skull trots omständigheten. När Ella föddes, en av mina fem brorsbarn.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012? 
Alina Devecerski – Flytta på dej, Euphoria – Loreen, Pound the alarm – Nicki Minaj, Hungry Hearts – Nause, C'Est La Vie – Khaled, Där palmerna bor – Medina. La La Love – Ivi Adamou, Dansa Pausa – Panetoz.



Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
 
Har till största del varit ledsen tror jag, jag har grubblat och funderat hemskt mycket efter allt som har hänt. Men något som gjort mig väldigt glad är att ha mina vänner och Oscar vid min sida.

Vad önskar du att du gjort mer?

Tagit vara på tiden ännu mer och inte varit så lat.

Vad önskar du att du gjort mindre? 
Ältat över saker som i slutändan inte spelar någon roll. Det finns folk som har det värre, liksom. Tänkt på det förflutna.


Hur tillbringade du julen?
Jag spenderade min jul till mestadels hos min pojkvän.



Blev du kär i år? 
Det kan jag verkligen säga att jag blev! Vilken känsla!

Favoritprogram på TV?
Har mer fastnat för serier på datorn. Gossip Girl är min favorit just nu.



Bästa boken du läste i år? 
En tillräckligt vacker dag för att dö – Jeanette Lindblad

Största musikaliska upptäckten? 
Inte någon speciell upptäckt, har fortfarande stått kvar vid min kärlek till house.

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? 
Jag önskade mig pengar och presentkort och en hockeymatch med min kära broder eftersom jag är uppväxt i en hockeyfamilj och jag fick precis det jag önskade mig :-)

Något du önskade dig men inte fick? 
Kommer inte på något särskilt.

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Jag hade omkring 15 tjejer hos mig och blev firad så jag inte kan beskriva själv. Hade en otroligt bra födelsedag därefter kom lite boys och sådant!
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 
Att slippa tänka så himla mycket, jag drar enormt mycket energi ur mig själv genom att bara tänka på framtid och dåtid.

Hur skulle du beskriva din stil år 2012?

Mörkt klädd och hästsvans.


Vad fick dig att må bra?
Mina vänner♥ Familj ♥ Oscar ♥

Vilken kändis var du mest sugen på? 
Nate i Gossip Girl.

Vem saknade du?
 
Maria och hon saknar jag än. Du får komma hem snart!!

Den bästa nya människan du träffade?
 
Har träffat jätte många nya människor och jag kan inte sätta ord på just vilka men det är hemskt många och vissa har jag kommit närmare och vissa har jag bara blivit bekant med. Jag är jätte glad för det!

 

Hur ska du spendera din nyårsafton 2012?

Jag ska spendera med min pojkvän och mina vänner. Jag hoppas det blir kul och att man inte stöter på några problem. Jag och Oscar ska pussas sista minuten av 2012 och första minuterna av 2013.


JULAFTON 2012

Min julafton var lite över det vanliga, jag nämligen firade jul med min pojkvän i år. Vilket var jätte kul och trevligt! Jag började julaftonen med att stiga upp och göra mig iordning för julaftons frukost med min familj. Klockan 10:30 åt vi frukost som innehöll gröt, skinkmacka, rödbetssallad och allt gott! Därefter skulle vi egentligen bege oss till en av mina bröder Marcus för att fortsätta fira dock så låg dom i magsjuka så jag blev skjutsad till min prins några x antal timmar tidigare! Hade det så trevlig och hur underbart var det inte att få krypa ner till sängs med den jag älskar?! Jag mår så bra just nu! Hoppas ni alla hade en fin jul.


LIGHTS

Det positiva med att det blir tidigt mörkt ute är att man kan få tända de fina lamporna och tända massa ljus. Super fint tycker jag! Ikväll ska jag få mysa med Oscar vilket jag älskar att göra. Vi ska bara ta det lugnt och förmodligen blir det väl någon film och några pussar på det!


FRIDAY

 
Några bilder från min Iphone, bilden uppe till höger är på mig och min fina prinsessa Minna idag, hon är så mysig :-) dessa andra 3 är inspirationsbilder bara. XOXO

HUSET BLIR BARA FINARE OCH FINARE

 
God kväll! Ikväll befinner jag mig hos min pappa där vårat hus håller på att byggas upp efter en tragisk händelse. Snart ett år sedan, men allting löser sig oavsett som sagt. När jag kom till min pappa möttes jag av detta och jag blev så glad. På en vecka har dom hunnit med att lagt golv och fixat de fina taket. Jag är så exalterad man kan bli. Igårkväll kom världens bästa prins till mig och vi var bara hemma hos mig och myste och inatt sov vi inte en blund därför att vi låg och diskuterade allt mellan himmel och jord vilket jag uppskattar något hemskt mycket med min pojkvän. Att vi kan prata om allt, så de pendlade mellan tårar och skratt. Efter skolan fick jag besök av min brorsbarn och min kära broder, därefter åkte jag vidare till min andra broder med min tredje broder för att fira mitt andra brorsbarn Milliam som blir 3år. Tiden går så fort! Imorgon spenderar jag min lördag med min älskade, vi har inte umgåtts på ett tag så vi tänkte mysa ikväll. Ha de så bra! Puss

WEDNESDAY

Idag skulle statsministern Fredrik Reinfeldt komma till Bromangymnasiet, vilket det inte blev pga snö kaosen. Jag blev besviken faktiskt för det vore väl kul att få träffa sin statsminister. Utöver de så har det varit en vanlig dag och jag har matte prov imorgon och på fredag har jag företagsekonomi prov så det gäller att ligga i! Under tiden jag inväntar min prins ska jag sätta igång med plugget. XOXO


I HOPE THIS WILL BE A DECEMBER TO REMEMBER

 

En sjukt fin text förövrigt.

"I love you’ means that I accept you for the person that you are, and that I do not wish to change you into someone else.
It means that I do not expect perfection from you, just as you do not expect it from me.
It means that I will love you and stand by you even through the worst of times. It means loving you when you’re in a bad mood or too tired to do the things I want to do.
It means loving you when you’re down, not just when you’re fun to be with. ‘I love you’ means that I know your deepest secrets and do not judge you for them, asking in return only that you do not judge me for mine. It means that I care enough to fight for what we have and that I love enough not to let go. It means thinking of you, dreaming of you, wanting and needing you constantly, hoping that you feel the same way for me."

 
Idag har jag varit sjukt trött, har matteprov på torsdag och känner att jag inte har de tillräckliga kunskaperna än för att känna mig lugn inför provet. Så jag är i panik just nu känns det som, pluggar och pluggar men blir inte så mycket smartare. Efter skolan gick jag och Oscar på stan en timme därefter skildes vi åt och gick hem. Jag har inte gjort så mycket annat än att bara pluggat matte sedan jag kom hem, ska ägna någon timme till därefter mysa ner mig i sängen och invänta nästa skoldag. Jag vill bara ha jullov nu så man får uppskatta de lediga dagarna utan att behöva tänka på någon form av skola. Kram!
 

ASK ME SOMETHING

 
Nu när jag har börjat tagit tag i bloggen på riktigt så tänker jag köra med en frågestund. Så om ni har någon fråga/frågor så är det bara att slänga iväg en fråga i detta inlägg. Puss på er! 
 
 

NYÅRSINSPIRATION

 
Eftersom att jag har fått sådant blogg-tagg nu så tänkte jag att jag kan slå ihop ett collage med massa tjusiga klackar till nyår exempelvis. Då man vill vara lite snyggare än vanligt, dessa skor kommer ifrån Nelly.

JULKLAPPSTIPS

  • TILL BROR
 
 
 
 
 
  • TILL SYSTER
 
 
 
  • TILL MAMMA
 
 
  • TILL PAPPA

WELCOME DECEMBER

 
 
December är en av mina favoritmånader just nu, det har snöat hur mycket som helst här i lilla Hudiksvall och det är så mysigt om man tar vara på vintern på riktigt. Att man inte sitter inne och surar över att man inte kan göra något, man kan göra hur mycket som helst bara man vill och har lust. Gå och fika med någon vän, gå och njuta av allt julfint på stan, ha en filmdag hela dagen och bara titta på film och massa ljus, ha en heldag ute med pulka och leka i snön, åka slalom en hel dag med sina bästa kompisar. Ja, det finns verkligen hur mycket som helst att hitta på. Jag ska ta vara på den här månaden på bästa sätt med mina nära och kära omkring mig. Hoppas ni joinar läsare joinar mig! Puss

FRIDAY

ett collage från fredagens händelser, fredagen var så välkommen och gjorde inte så mycket annat än att mysa med Oscar. Vi firade in helgen med lite godis och film. Super härligt enligt mig!


RSS 2.0