GLOSSYBOX OKTOBER




 
En sak som är säkert är att GlossyBox slutar aldrig leverera, för varje månad blir det bättre produkter. Detta toppar alla boxar! Såå nöjd!! 
 
Make Up Store - Cybershadow
Ögonskugga som är hårt pressad och därför lite krämigare i konsistensen, vilket gör att skuggan är lättarbetad. Den är högpigmenterad och innehåller mycket pärlemor-pigment som ger en glansig finish.
 
Christina Aguilera - Body Lotion + Eau De Parfum "Woman"
Återfuktande bodylotion som doftar ljuvligt av fruktig ananas, blomstrande rosor, vit magnolia och kaprifol med varm mysk i botten. Du får även testa parfymen i samma doft!
 
Broadway - Impress Manicure
Med Impress Manicure får du en perfekt manikyr på några minuter och de finns en stor variation av piffiga färger och mönster. Lika enkla att sätta på som att ta av och sitter på plats i flera dagar.
 
Lollipops Make Up - Eye Pencil "Goodbye Moon" 
Krämig ögonpennor i en intensiv nattsvart färg. Den är enkel att måla med och tack vare dess starka pigment är den väldigt hållfast. Du behöver ingen pennvässare - bara att vrida!
 
So Susan - Universal Blush
Rouge som ger fräsch färg och som anpassar sig efter din hudton. Dess mjuka konsistens gör den både behaglig och lättapplicerad. Den är dessutom återfuktande och näringsgivande. 
 
 
♡♡♡♡
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0