SOM ATT TA ORDEN RAKT UR MUNNEN

Fann denna text från Amanda Wingenfeldts blogg och jag blev tvungen att dela med mig av hennes kloka ord, för jag kan relatera till den så många gånger och idag var en sådan gång.
 

"Vissa dagar får man vakna upp och känna en sån där konstig tomhet inom sig. Vissa dagar är det helt okej att må så. Utan att man egentligen inte ens vet varför man känner sig tom, kall och ensam. Tårar som fyller ögonen även fast man egentligen inte ens har en aning om varför de kommer där och fyller dina vackra ögon med något ont. 

Samtidigt som det är så okej att ha en dålig dag ibland, så är det även lika viktigt att se värdet i livet. Att vara tacksam och lycklig över det som man har. Att vara tacksam över att du är frisk, att vara tacksam över att du har ett hjärta som slår som det ska, att vara tacksam över att solen skiner, att vara tacksam över att du har någon person i ditt liv som du alltid kan vända dig till. 

 

Listan över tacksamhet kan göras oändligt lång och gör en lista för dig själv. Vad är du tacksam över? Vad ger dig extra styrka de dagar då dem där konstiga tårarna fyller dina ögon även fast du inte har en aning om varför? Skriv ner det, ha det framför dig och sug in det som du är tacksam över. Det kommer hjälpa!

 

Livet är inte en dans på rosor, men det är heller inte ett mörkt moln. Det handlar om att lära sig att dansa i regnet, istället för att vänta på att stormen ska passera. Att göra det bästa utav allting helt enkelt.

 

För livet har så mycket gott att bjuda på. Så ut och lev och va alltid den bästa variationen utav dig själv. Le mot livet, så kommer livet att le tillbaka. "

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0