don't play with broken strings

känslan av ett tomrum, känslan av att se igenom en glasruta, ser vad allt som händer. har ingen betydelse kvar, och kämpar endå. kämpar till att bli lämnad eller kämpar till att vinna? är jag number one eller last number? att man inte kan backa bakåt och göra om det igen, utan att man skall antingen vinna eller förlora. blundar du och låtsas som att inte se, att alla brister som man har bara blir fler. Men jag ser. Jag ser vad som händer. men vet inte slutet.

heeej! ligger i sängen nyduschad och lyssnar på musik bara, rätt soft endå ju! har kollat på hockey match med ett par riktiga blötingar! haft det super kul :-) det är det här som är så mysigt med hösten/vinter. pallra sig ner med tjocka varma kläder och mysiga vantar och kika på hockey! wonderful. imorgon är det fredag, en sån där helg man måste åka till pappa, det är sånt man får ta! sängdags snart, BIG HUGS.


Kommentarer
Postat av: maria kraft

älskade vän<3

2010-10-15 @ 06:16:41
URL: http://mariakraft.blogg.se/
Postat av: Alexandra - vadfanskajagheta.se

Vinnaren av dagens blogg finns uppe nu! :) Kika in om du vann eller var med och tävla i den nya tävlingen. Klicka bara på länken här under :)

http://vadfanskajagheta.se/2010/october/fredag-dagens-blogg-2.html#comment

2010-10-15 @ 13:16:20
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Julia

Sv; Ja men precis. Hösten är mysig i sig och tro det eller ej, men det har snöat här hemma :-O

Den handlar om en tjej som flyttar från New Jersey för att bli låtskrivare och hon har sån scenskräck och den enda vägen för henne att få fram sina låtar är genom att gå upp på scen och sjunga men hon vågar inte. Och så småning om så behöver hon ju ett jobb och får reda om ett jobb som typ bartender och bardansare så hon får jobbet där och börjar sjunga lite smått där. Sen såklart blir hon kär och det är lite drama. Men filmen är faktikst jätte bra! :-)

2010-10-16 @ 00:52:58
URL: http://jull.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0