I WISH I COULD MAKE SOMETHING GOOD



en mycket sen uppdatering här, men har haft fullt upp och tack gode gud har jag 2 uppgifter innan diagnosen som ska inlämnas imorgon. det händer mycket i mitt liv nu, och det bara spelas upp ögonblick och ögonblick i mitt huvud från just dessa stunder with you. vet snart inte hur jag ska hantera allting, hur det här pusslet ska byggas ihop, men jag försöker. och visst går det segt, men vem vet hur det slutar. jag får helt enkelt chansa! med hopp om att den här måndagen skulle vara bra så hade jag lite fel, har gått med en stor ångest i hela kroppen och vet snart inte vart det här leder. tunga nätter, tunga dagar! vad vore man utan de fina vännerna, jag verkligen behöver er! ska försöka fixa det här och bita i det sura äpplet hur svårt det än är. Jag vet att jag kan..

Kommentarer
Postat av: maria

du klarar det här. det vet jag.

jag älskar dig, bästa vän <3

2010-12-13 @ 23:06:26
URL: http://mariakraft.blogg.se/
Postat av: julia

så ska det låta bruden!<3

2010-12-14 @ 17:53:26
URL: http://juliahallgren.devote.se
Postat av: denice

tack för din underbart gulliga text ..

tack för att du fanns här för mig idag, så himla glad jag kan ringa dig när jag vill. nog en utav dom jobbigaste dagarna i mitt liv, har fortfarande ont och suktar efter andan och vet inte alls vad jag ska ta mig till.

ska vara stark nu med dig och kämpa genom den hära jobbiga tiden. kom ihåg att jag också finns för dig. känns många gånger som jag tär på dina krafter när jag är så ledsen. jag älskar dig dunder mycket, du är en utav de bästa<3 du och jag genom allt

2010-12-14 @ 18:52:40
URL: http://wikstromdenice.blogg.se/
Postat av: Angelica

Fin blogg du har!



p.s Det är bara att kämpa! Du klarar det ;)

Ge inte upp! ;)

2010-12-14 @ 21:17:41
URL: http://angeliicahh.blogg.se/
Postat av: veronica

Super snygga!:}

2010-12-19 @ 15:28:18
URL: http://veronicahagstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0